Öğretmenler odasında dışlanıyorum, dedikodu yapan meslektaşlarla nasıl başa çıkılır?

Üç öğretmen üç ay oldu göreve başlayalı. Bunlardan biriyle biraz yakınlaştık ama asla dedikodu yapmadım eline koz da vermedim. Şimdi öğretmenler odasında aklı fikri dedikoduda olan birkaç hoca ile aniden yakınlaşıp çok yakın arkadaş oldular. Sürekli yanımda oturup benle tek kelime bile etmeden planlarını ne yapacaklarını konuşuyorlar. O kıza bir kötülüğüm değil, hatta çok iyiliğim dokundu. Yanımdan geçip tek kelime etmiyor. İnstada sırf ben göreyim diye sürekli birbirlerini etiketliyorlar. Okulda özgüvenim çok yüksek, giyimim, tarzım çok beğeniliyor. Ama bunlar kötü etkiledi beni

Güncellemeler
2 ay
Üç öğretmen üç ay oldu göreve başlayalı. Bunlardan biriyle biraz yakınlaştık ama asla dedikodu yapmadım eline koz da vermedim. Şimdi öğretmenler odasında aklı fikri dedikoduda olan birkaç hoca ile aniden yakınlaşıp çok yakın arkadaş oldular. Sürekli yanımda oturup benle tek kelime bile etmeden planlarını ne yapacaklarını konuşuyorlar. O kıza bir kötülüğüm değil, hatta çok iyiliğim dokundu. Yanımdan geçip tek kelime etmiyor. İnstada sırf ben göreyim diye sürekli birbirlerini etiketliyorlar. neden
Öğretmenler odasında dışlanıyorum, dedikodu yapan meslektaşlarla nasıl başa çıkılır?