Geçen instagramdan birisi paylaşmış sevgili ve benim paylaşımlarım diye çocuk bütün gittikleri yerde sevgilisi ile olan footları koymuş kızın hesapta sadece kız gittikleri yerde tek olan fotolarını atmış bu nedir diye sormuşlar binlerce yorum gelmişti aradan 1 hafta sonra kızın çocuğu aldattığı ortaya çıktı :D
Hayatında biri olduğunun bilinmesi yeterli. Sonradan görme gibi gözlere sokmaya gerek yok. İsterse hayatında biri olduğunu da gizler. Neyi, kimle, ne kadar paylaşacağına kendi değerlerine göre kendisi karar verir.
Alakası yok bir kere göz önünde yaşanan her ilişkiye karşıyım eski usul severim tenhada, tadında bu yüzden o da paylaşmasın beni, bizi. Benden de beklemesin
Bence bu işin tek doğru cevabı yok aşkım 😊 Bazısı gerçekten arka planda iş çeviriyor 🙃 bazısı da ilişkisinin göz önünde olmasını sevmiyor, nazar, aile, eski ilişki dramları falan… Ben sevgilimi paylaşıyorum ama her anımı değil. Asıl önemli olan, sana hissettirdikleri. Sana karşı net mi, çevresine “sevgilim var” diyor mu, yanında nasılsa sosyal medyada da öyle mi? Sence sen paylaşmayı seven tarafta mısın, yoksa gizli sakin ilişkileri mi seversin? 💭💘