düşünüyorsunuz?

Sosyal medyanın bu devirde flört ortamlarına araç olduğunu hepimiz biliyoruz sevgilim sosyal medyasını benimle paylaşmak zorunda değil sevgilisi olduğunu diğer insanlara belli ettikten sonra. Fotoğraf veya story paylaşmaktan korkmamak gibi
Vallahi böyle bir sevgilim olmaz, olursada nedenini öğrenmek isterim, verdiği cevaplar yetersizse ayrılırım
Bir insanla sevgili oluyorsam, en büyük payı güvendiğim için'dir. Güven duymadığım bir ilişki'yi sürdürmem. Sosyal medya'yı gizli tutup tutması birşey'i değiştirmiyor. Aldatma potansiyeline sahip bir insan, gizlemese de aldatır. :)
Gizledim yakalandım. Tavsiye etmiyorum 😂😂
sen varya sennn :D :D hiç göründüğün gibi değilsin be kankam :D :D
Tabiki bak şöyle stalk hesabım vardı burda benim tamam mı gizliyorum onu. Stalkladigim kisidende hep kaçıyorum. Görürse tanır o kadar eminim ki sonra görmüş tanımış meversem al başına belayı 😂😂😂
vay anasınııı kız hiç masum değilsin sen tamam anladım sende benim gibi şeytansın aramıza hoşgeldin :D :D lglşfşlfg
Ama şöyle benim. hakli nedenlerim var biz konuşmayı birakmistik. Sonra ben bunu araştırmadan duramam dedim engeller falan. Hemen stalk hesap açtım bir onu stalkliyodum napiyo ne ediyo beni tanıdı valla ne kadar iyi taniyosa demekki 😂😂
aferin kız oda bir akıllılık ama seni seviyorum valla :D :D
Saolasin
Teşekkürler 😊
Rica ederim kanki 😊
Cevap
11Cevap
Ayrılabilirim sırf bu yüzden şifre versin demem ama insan saklamaz sevdiğinden
Gizlemek derken hangi tür gizlemek? Şifresini vermemek mi yoksa sosyal medya hesabına her türlü bakmaya karsi çıkmak mi? Şifre verme olayına karşıyım, her insanın özeli vardır ve buna saygı duyulmalıdır.
İlla şifre paylaşmak gerekmez ama senden telefonunu kaçırıyorsa ortalıkta bırakmamaya dikkat ediyorsa birşeyler vardır
Bence o kadar da önemli değildir. Önceden sosyal medya hesaplarımda ekli ise silmem ama sevgili olduktan sonra ekleşelim derse eklemem.
Şimdi , eşimin bnden önce gizli İnstagram i vardı hala ona takıldım ki... Şimdi yapsa kim bilir neler olur
Gizli ne demek ya? Eğer ki sevip sevildiği insan tarafından da gizleniyorsa ben ister istemez şüphelenirim...
Evet şüphe uyandırıcı bir konu ama saygı duymak lazım zaten güvenmediğin bir insanıda hayatına alıp boş yere can sıkmaya gerek yok gibi 😊
Ben sifrelerimi kesinlikle vermem yanımda alsın baksın düzgünce
Ne gerek var ki gizlemeye
Sakladığı bir şey olduğunu düşünürüm tabiki
Tartışırım
İlişkide gizli saklı şeyler oldu mu?
O ilişki çatırdamaya başlar
Ne kadar açık olunsa da kimsenin bilmemesi gereken şeyler vardır
Tehlikeli. Tabiki herkesin özel alanı olmalı ancak azıcık denetimden korkmamalı
Güvenmem Zaten geçmişte aldatıldım sosyal medya üzerinden öğrendim istemem öyle bir sevgili
Şüphe varsa ilişki fazla yürümez kesinlikle kuşku dahi olmamalı ❗
ben gizlemiyorum gizlenecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum açıkçası
Her kesım ozelı var güvenım bıracıcık. Nısanlıyım hıcbır şifremi vermedim istemedimde
Gizlememeli gizliyorsa bir sakladigi vardir ama kendine guveni varsa bir halt yemiyorsa da gizlemez.
Yani bence de paylaşılmalı sonuçta ortak bir yola çıkıyorsunuz güven önemli akılda kalacağına kafa rahat olsun gerçi yapmak isteyen her türlü yapar 🙄
Şüphelenirim acaba nekarıştıriyor diye bide içim içimi yer
Ben sevgilimden sosyal medya şifresini istemem herkesin özeli var.
Silelim sosyal medyayıda bilmem neyide birbirimize yetmezmiyiz?
Ayrılmam gerektiğini
Burada empati yolunu secerim ve dogruyu bulurum
Benden gizlisi ne olabilir ki?
İyi şeyler düşünmem😊
Sakladigi bsyler vardır doye düşünürdüm.
Aldattığını düşünürüm
Birşey saklıyor olabilir
gizliyorsa Bişeyler karıştırıyor
Muhtemelen yeni limanlara yelken açıyordur
Güvenilmez biri olduğunu düşünürüm.
Saklanmamalı ama şüphe duyarak bakılmamalı
Üstüne konusuruz
Guvenilmezdir
Şüphe uyandırır
kaçamk ha
O zaman yol yakın
vurun onu