- Olgun kadın sevmem bazılarının zoruna gitmiş 🤦♂️ istediğim kadından hoşlanırım, istediğim kadına da ablam derim bu sadece beni ilgilendirir.
- Ha benimle siz evlenecekseniz ondan karışıyorsanız da söyleyin sorun yok nikahıma alırım sizi 🤣

Zerre karışmam hatta saygı duyarım... Zorundayım... Yanımda arkadaşım ve ya tanıdığım birisi isterse atlardan hoşlansın hayat onun hayatı beni alakadar etmez... Genel şeylere fikir bildiririm ama özel özeldir... Arkadaşım bana motor almak istiyorum dese model olarak fikir bildiririm ama erkek olan arkadaşım erkeklerden hoşlanıyorum dese bana dokunmadıkça beni alakadar etmez...
Hahaha çok saçma ya kime neyse bu toplumun alıştığı şey çocuk kadın babası yaşında adam olduğundan kadın üç beş yaş büyük olunca bir kudurmaya başlıyorlar komiksiniz
Noktayı koymuşsun eline sağlık 🙏
Acıkanlara afiyet olsun 🙏😅
Teşekkürler eic için 🙏
Rica ederim 🙏😊
Karışmam. Kimin ne sevdiği, nelerden hoşlandığı kimseyi ilgilendirmez. Gidip de çok ahlaklı gibi görünüp, başkalarının hayatına parmak sallamak kimseye düşmez.
Kahkaha attım 😂😂😂Allah ne yapmasın 🤣. Onlar da gençleri seviyor buluşuyor kardeşim sen de onlara de.😄
Aynen ablam, En azından kanka dediğime yürümedim çok şükür 🤣😂😂
Djs Kendi adıma konuşuyorum bende arkadaş, kanka, kardeş kavramları nettir. Hiçbir zaman kanka kardeş dediğime yürümem. Başkası yürürse bu onun karakteri ama ben belirsizliği sevmem ben de her şey net bu konuda. 💁
Eic için teşekkürler kardeşim 🥳
İnsanların tercihi insanı bağlar, kimsenin zevkine kimse karışamaz bence de 😂 Sen olgun kadın sevmiyorsun, başkası da genç sevmiyordur, hepsi normal. Yeter ki saygısızlık olmasın, kimseyi küçümsemeden konuşalım 😌 Evlenme teklifini pas geçiyorum ama mizahın güzelmiş 😏 Peki biri senin tercihine laf edince cidden alınır mısın, yoksa geçip gidiyor mu? 🤔
Cevap
31Cevap
Kimsenin tercihine karışmam, herkesin kendi hayatı.
Kimse kimsenin tercihine karışacak pozisyonda değil önce gıç baş toplasınlar.
Kimseye karışmam, kendi hâlimde takılıyorum.
Herkes nasıl mutlu olacaksa öyle olsun karşımam asla
Sevgilimde karışırım.
Eşlerini sevmediğim için geçmişte konuşmayı kestiğim, sevgiliyken uyardığım kişiler olmuştu. Genel olarak birinin bir yanlışını görürsem arkadaşlarımı uyarırım ama karışmam. Son kararı ona bırakırım. İkinin birinin eşi de benim ardımdan biraz da arkadaşımın gözüne girebilmek için sallamıştı. Onun için sevmiyordum. Zaten eşi de benimle konuşmasını istemiyormuş. Tabii istemez. Çünkü yapacağı şeyleri onlar sevgiliyken önceden sezip uyarmıştım ve yaptı da. 😂😂
İnsanların tercihine karışmam. Herkesin hayatı, düşüncesi ve seçimleri kendine ait. Bana uymayan ya da benim gibi olmayan şeyler olabilir ama bu, müdahale etmem gerektiği anlamına gelmez. Saygı duymayı daha doğru buluyorum. Çünkü herkes kendi yaşadıklarına, gördüklerine göre karar veriyor. Ben ancak fikrim sorulursa düşüncemi söylerim, onun dışında kimsenin alanına girmem. Sonuçta herkes kendi hayatının sorumluluğunu taşıyor.
Seni bilen biliyor eski profil resimlerinden. Yakışıklı adamsın, sen farkında olmasan da takibin çok. Özellikle yetkili tayfasında. Haliyle olgun kadın dediğin veya sitedeki popüler kişilerle olan samimi diyaloglarını kıskanan da çok. Bırak konuşsunlar.
Mevzu gönül işiyse, senin tercihlerinden rahatsız olanlar Celal Şengör'ün b**u ile akşam öğününü tamamlasınlar 😄
Karışmam
istersen 10 çocuklu bir kadınla evlen buna kimse karışamaz bizimle değil onunla yaşayacaksın sen mutluysan problem yok
Teşekkür ederim. kudurmak beleş zaten ondan kudurmuşlar
İt ürür kervan yürür
Doğru söze ne denir
Kimse kimsenin tercihlerine karışamaz öyle bir hakkı da yok , kim nasıl ve ne şekilde mutlu oluyorsa onu tercih etmeli
18 yaşındaki bir kız olarak ben de olgun kadınları bize göre daha zeki buluyorum çünkü öyleler olgun insan başkadır, erkekleri bulmuyorum ama kadınları buluyorum 😂
Tercihinde sonuna kadar özgürsün istediğini sevebilirsin.
Yok ya vazgeçtim hepimiz zekiyiz sadece onlar daha tecrübeli diyeyim 🤣 ama seviyorum olgun ablaları.
Onlar kendinden 10 yaş küçük isterken sıkıntı yok da sen büyuk sevince sıkıntı olmuş
Kendinden bilirler işi. kendileri pedofili olduğu için gizlemeye çalışıyorlar.
Kime ne ki 😋 herkes istedigiyle mutlu olsun 🥰
Karışmam, tercih bizde 190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik erkek arıyoruzda ehwhss hepsini de kendim yok ediyorum ne yapacam şimdi ben 😁🤪😂
kimsenin tercihi beni ilgilendirmez karışmam bende çıtır seviyore kimi ilgilendirir 😀
Yetişkin insanların kimi - neyi tercih ettiği kendilerini ilgilendirir.
Beni ilgilendirmiyor, kendi hayatımı zor taşıyorum zaten bir de başkasının hayatının yükünü alacak değilim.
Duruma göre değisir de başkası genelde umrumda olmaz ama bu kişi örnek alınan biriyse eleştiririm
Benim sınırlarım çerçevesinde kalırsa karışmam ama dili boyundan uzunsa da had bildirmek de bir sanattır..
Her türlü gelişimimizi tamamladık şükür, bu tarz hareketler yapmam. (Sana da karışılmaz ya üzdü🥹)
Evettt Barış ile evlenecek olanlar girsin bakiim sıra seçme yapıcaz öyle kolay değil bizden erkek almak 🤣🤣
İnsanların tercihlerine karışmam haddim de değil zaten kimseyide kendi seçimlerime karışmasına izin vermem….
Eğer başkasının hayatını etkileyecek bir şey değilse karışmam. Buna da hakkım olamaz zaten kim olursa olsun.
Hayır, fikrimi soran olursa söylerim. Onun dışında kimsenin tercihi beni alakadar etmez.
İnsanların seçimlerine her zaman saygı duymuşumdur
Cünki yaşam onların
Kanka senin işin zor. Allah gönlüne göre versin ne diyim
Herkes kendi kaderini çizer kimseye karışmam ve işime karıştırmam
O kişi tarafından sorulmadığı sürece asla yorum yapmam. İnsanların tercihine karışmam.
Hiçkimseyi yargılamam kolay kolay ve karışmam. Herkesin kendi isteği, tercihi beni ne ilgilendirir
Sevmediğim ve tanımadığım insanlara karışmam herkesin kendi tercihi
Herkes tercihlerinde özgürdür tercihlerimiz başkasının hürriyetine engel teşkil etmediği sürece
Karışmam ama sevdiğim değer verdiğim biri olursa fikir veririm sadece gerisi onu ilgilendirir
Hayır karışmam herkesin kendi tercihi görüşleri saygı duyarım
Bana ne canım kim kimi seviyorsa sevsin herkesin hayatı kendine paşam🙂
Valla beni hiç alakadar etmez kimin ne tercih ettiği. Ben kendimin derdindeyim djsjs
İnsanların tercihine karışmam asla herkesin kendine göre tercihi...
Hayır karışmam tercihlere saygı duyulmalı (absürt bir şey değilse)
Karışmam, kişinin tercihleri kişiyi bağlar, başkasına söz hakkı düşmez
Müslüman ol dördünü birden al. 😄 Tercihine karışır gibi olmamıştır umarım. 🤣
Kim ne halt istiyorsa edebilir, beni ilgilendirmez.
Konuyuda bilmiyorum😂ama çok güldüm sesli helal sana fıkrını rahatça belırtenleri severim
İstersen harem kurarsın kimene ula
Aç köpekler ne anlarlar oğlum saygıdan
Ne karışırım ne karıştırırım tercih meselesi çünkü bu
Boş ver istedikleri kadar zorlarına gitsin ben de küçük erkek severim
Umurumda olmaz herkes kendi hayatını istedigi gibi yaşasın banane
Herkesin tercihi kendisini baglar
Boş ver kardesim Demek ki yanık var
Karisirim tabi ne 150 boyla 190 erkek istemeler!
Hayır karışmam
Karışmam herkes özgür
kimseye karismam herkes özgür, karisanlar cok var.
Karışmam kendi hayatı sonuçta
Hayır, herkes kendinden sorumludur
İnsanların tercihlerine göre değişir.
Hayır beni ilgilendirmiyor
Olgun kadın bir yasa kadar isteniyor ama bir yaştan sonra da küçük istiyorsun
Zoruna gidenlere büyüyünce sizi de severim de 😃
Hayır bana karışmayan kimseye karışmam
Yok hayır hiç bi şekilde yargılamamda
Yooo garışmam ki garışmam ki
Hayir karışmam
Saygı duyarım beni ilgilendirmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?