Aile & Toplum İnsanların hayatına karışır mısınız? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Mesela siyasi görüşü, yaşam tarzi, yeme içmesi gibi şeyler hakkinda sık sık insanları yargılar mısınız? Karışmam banane Her şeye maydanoz olurum Bazı kişilere karışırım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanların hayatına karışır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Kesinlıkle karışmam mılletveklı dayım vardı onu Cok eleştrıyrdum partisi hakkında onuda yola getrdım aday bıle olmadı gecen secimde şımdı soyluyor bana kesnlıkle sen haklısın bizim partiden bir cacık olmaz diye 🙂🙂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Vatan hainliği, irz düşmanlığı ve benzeri olaylar dışında isteyen istediğini yapmakta veya ifade etmekte özgürdür. Beni bağlamaz. 1 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sevdigim ve deger verdigim kisi ise ve zarar gorecegini dusunuyorsam karisirim, karistim. Ama tovbeliyim. 1 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Kimse benim hayatıma karışmadığı gibi ben de kimsenin hayatına karışamam herkes düşüncesini açıklamak da özgürdür 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. herkesin bir popisi var karışmam kimi o şekil giyinir kimi şu şekil 1 0 Yorumla
sAmetYamann Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öneri isteyen olursa öneri verebilirim aksi halde neden karışayım kii 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Senin nikin çok gıcık mesela. Yargılamıyorum desem yalan olur. 1 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Karışmam ne halleri varsa görsünler valla hiiiç uğraşamam 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Hayır ve asla sevmem ne benim işime karışılmasını isterim nede ben karışım hiç işim dahi olmaz 1 0 Yorumla
gulsahhh75i Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Başı beladaysa karışırım ama diğer türlü karışmam. Herkesin hayatı kendine. 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır karışmam. Kendi hayatını, görüşlerini en doğrusu görüp bana karışmaya çalışan kişiye aşırı sinir olurum 0 0 Yorumla
Ozan124 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Karismam, ama tolere edemeyecegim gorusleri varsa mesafemi koyarim. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. çok samimi ilişkim varsa karışırım hatta bır kaç mevzu aklıma geldı ((: güldüm sabah sabah 0 0 Yorumla
_visalvakti_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kendi hayatımı hallettim de onların hayatı kaldı. 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer yorum isterse yaparım 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Beni ilgilendirmeyen hiçbir şeye karışmam. 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye karışmam bana karışmadığı sürece 1 0 Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Çok da skimde insanlar. 1 0 Yorumla
Hiçkimse010 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Sevdiğimi korur fikir veririm, bir nevi karışmak. 0 0 Yorumla
sapıklaryazmasin Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Kendi düşüncelerini söyleyenler ramazan bey gibi öldürülüyor 0 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Kimsenin hayatina karismiyorum 0 0 Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl umurumda olmaz... herkesin tuttuğu kendine 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hayır ama gel gör kiii bütün ailem karışır 😒😒 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Karismam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kesinlıkle karışmam mılletveklı dayım vardı onu Cok eleştrıyrdum partisi hakkında onuda yola getrdım aday bıle olmadı gecen secimde şımdı soyluyor bana kesnlıkle sen haklısın bizim partiden bir cacık olmaz diye 🙂🙂
Vatan hainliği, irz düşmanlığı ve benzeri olaylar dışında isteyen istediğini yapmakta veya ifade etmekte özgürdür. Beni bağlamaz.
Sevdigim ve deger verdigim kisi ise ve zarar gorecegini dusunuyorsam karisirim, karistim. Ama tovbeliyim.
Kimse benim hayatıma karışmadığı gibi ben de kimsenin hayatına karışamam herkes düşüncesini açıklamak da özgürdür
herkesin bir popisi var karışmam kimi o şekil giyinir kimi şu şekil
Öneri isteyen olursa öneri verebilirim aksi halde neden karışayım kii
Senin nikin çok gıcık mesela. Yargılamıyorum desem yalan olur.
Karışmam ne halleri varsa görsünler valla hiiiç uğraşamam
Hayır ve asla sevmem ne benim işime karışılmasını isterim nede ben karışım hiç işim dahi olmaz
Başı beladaysa karışırım ama diğer türlü karışmam. Herkesin hayatı kendine.
Hayır karışmam. Kendi hayatını, görüşlerini en doğrusu görüp bana karışmaya çalışan kişiye aşırı sinir olurum
Karismam, ama tolere edemeyecegim gorusleri varsa mesafemi koyarim.
çok samimi ilişkim varsa karışırım hatta bır kaç mevzu aklıma geldı ((: güldüm sabah sabah
Kendi hayatımı hallettim de onların hayatı kaldı.
Eğer yorum isterse yaparım
Beni ilgilendirmeyen hiçbir şeye karışmam.
Kimseye karışmam bana karışmadığı sürece
Çok da skimde insanlar.
Sevdiğimi korur fikir veririm, bir nevi karışmak.
Kendi düşüncelerini söyleyenler ramazan bey gibi öldürülüyor
Böyle bir hakkımız yok
Kimsenin hayatina karismiyorum
umurumda olmaz... herkesin tuttuğu kendine
Hayır ama gel gör kiii bütün ailem karışır 😒😒
İşim olmaz
Evet
Karışamam
Karismam
karışmam pek
Umrumda olmaz
Yoooo