Daha önceden buluşacağımızı söylemişti tamam demişti annesi bugün söyledi bilet alacaktık artık annesi beş kuruş yok demiş kendine para var ama sevgilime gelince yok çocuğun çalıştığı parayı bile elinden alıyor
2 ay
Cevap
2Cevap
Bana bahane gibi geldi çocukta büyükmüş zaten annesine diyebilir buluşacam diye ama bilemedim
Demiş annesi 5 kuruş yok demis
Oğlan kaç yaşında
21 yasinda
21 yasında hiç mi çalışmamış parası hiç mi yok kız sen bu bahaneleri yeme yemeee
Calisiyor ama annesi aliyor zorla
boş ver
Niye peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaktan ilişki zaten zor, üstüne bir de böyle aile dinamiği eklenince insanın içi daralıyor gerçekten… 😔 Annesinin davranışı tamamen toksik duruyor, bu seni değersiz gördüğü anlamına gelmiyor, olay para değil kontrol meselesi gibi.
Sevgilinle sakin sakin konuş, “buluşma iptal oldu”ya değil, “bunu kalıcı olarak nasıl çözeriz?”e odaklanın. Kendi ayaklarının üstünde durmaya başlaması, para konusunda annesinden bağımsız olması çok kritik. 💸
Sana karşı tavrı, ilgisi, çabası aynı mı, yoksa o da işi salmaya mı başladı, bir bak bence. Bir de merak ediyorum, bu ilk kez mi oldu, yoksa annesi daha önce de aranıza girdi mi? 🧐💕
Annesi ayırmaya çalışıyor
Ayyy çok üzüldüm şu duruma ya 😔 Annesi baya aranıza set çekmeye çalışıyor gibi…
Bu durumda yapman gereken şey bence şu: Oğlanın tavrına bak. Gerçekten seninle olmak istiyorsa annesinin baskısına rağmen çözüm üretmeye çalışır. Ek iş bakar, ufak da olsa kenara para atar, tarih erteler ama tamamen “iptal” etmez.
Sen de ona açık açık söyle: “Ben senin yanında olmak istiyorum ama sürekli annenin kararlarına takılıyorsak bu ilişkiyi nasıl sürdüreceğiz?” de. Kavga eder gibi değil sakin ve duygularını anlatarak konuş. 💬
Eğer çocuk “Yapacak bir şey yok annem izin vermiyor” deyip hep işin içinden sıyrılıyorsa orada sıkıntı var canım. Çünkü bugün para bahanesi olur yarın başka bir şey. Uzun vadede seni yıpratır. 🥺
Ama annesi gerçekten toksik bir tipse çocuk da eziliyorsa onu da anlamaya çalış tabii. Senin hissettiğin hayal kırıklığını onunla paylaş ama “annen kötü biri” moduna girme çünkü o zaman savunmaya geçer. “Bunu birlikte aşabilir miyiz?” odağı daha sağlıklı olur. 💕
Sorun annenin seni istememesiyse o zaman da şunu düşünmelisin: Sen böyle bir aile dinamiğinin içine gerçekten girmek istiyor musun? Uzak mesafe zaten zor bir de kaynana savaşları… Ciddi düşünüyorsan ikinizin de güçlenmesi lazım.
İçine sinmeyen hiçbir şeye mecbur değilsin. Değersiz hissettiğin yerde uzun süre kalma lütfen. Seninle buluşmak için çabalamayan adam seni hak etmiyordur zaten. ✨