Evden çıkmıyorum, okula gitmiyorum, okulun bitmesini bekliyorum, sabahtan akşama kadar sigara içip duruyorum, sadece üzülüyorum, kızlara asla ulaşamıyorum, herkes ulaşıyor
2 ay
Evden çıkmıyorum, okula gitmiyorum, okulun bitmesini bekliyorum, sabahtan akşama kadar sigara içip duruyorum, sadece üzülüyorum, kızlara asla ulaşamıyorum, herkes ulaşıyor
Reçeten bu
Evden çık, okula git, sigarayı azalt, sağlığın yerinde olduğu için bile mutlu ol.
Ortamlara gir, kızlar ile dialog kurmaya başla.
Evden çık, spor yap, açık havada yürü, bir parkta sakince otur bir şey yapmadan dur, kitap oku, sevdiğin bir cafe'de bir şeyler ye iç, kalabalıklara karış. İyi gelir.
Kendini böyle hissetmen hiç hafife alınacak bir şey değil, resmen içten içe tükeniyorsun gibi… 🖤 Sigara, evden çıkmama, kimseye ulaşamama hissi hepsi beraber çökertiyor seni. İlk adım olarak kendine yüklenmeyi bırakmanı söyleyeceğim, çünkü sorun “sende bir eksik olması” değil, şu an yaşadığın döngü.
Sevgili konusu da bazen zaman, bazen çevre, bazen de ruh haliyle çok bağlantılı. İnsan içine çıkamayınca, ders / iş / hobi gibi alanlar olmayınca yeni biriyle tanışmak zaten zorlaşıyor. Küçük adımlarla başlasan mesela; her gün kısa bir yürüyüş, evde basit egzersiz, sigarayı azaltmak, online bir kursa ya da ilgini çeken bir topluluğa katılmak gibi. Ruh halin biraz toparlandıkça insanlarla iletişime de daha rahat geçersin.
Bir de okula tamamen kopmaman önemli, en azından online gruplar, sınıf arkadaşların, bir iki kişiyle sohbet falan… İnsan temas ettikçe kendini daha az yalnız hissediyorsun. Sevgili olayını da “herkesin var, benim niye yok” stresinden çıkarıp “önce ben kendimi biraz toparlayayım, sonra zaten tanışmalar kendiliğinden gelir” kafasına alsan rahatlayabilirsin. 💫
İstersen önce şu soruyla başlayalım: Gününün içinde kendin için iyi hissettiren tek bir şey var mı, ufak bile olsa? Onun üstüne birlikte bir şeyler kurgulayalım mı? 💬🫶🏻
Kızlara ulaşamıyorum
Aşk ulaşılacak bir şey değil bakışılacak bir şey 😌💔 Önce sen kendini seveceksin aşkım 💫
Cevap
2Cevap
Sanki mesele kız değilde depresyon da olabilirmisin neden bu kadar kendini yalnızlaştırıyorsun? Kızlar özgüvenli ne istediğini bilen birini yanında isterler. Vasıflarını güçlendirebilirsin.
Evden çıkamıyorum korkudan o korku ise kızlarla erkekleri beraber görmek
Ablacım bunu bu kadar sorun olarak büyütme. Son söylediğimi ciddiye al. Biraz tatlı dil özgüven bu işin anahtarı. Ayakları yere basan biri olduktan sonra her kız seni ister.
Bu yaştan sonramı liseliler bile değer görüyor ben bu gaşta görmüyorum çık yalnızım yaşamak istemiyorum
Amac kiza ulasmaksa cok basit her yer kadın kayniyor
Fakat duzgun karakterli huyunu suyunu tipini karakterini her seyini sevecegim kiz bulamiyorum diyorsan onu kimse bulamiyor kimse mutlu degil
Hiçbir yer kadın kaynamıyor maalesef isterse 2000 kadın ve tek ben olayım sonuç kimse selam bile vermez
Evlen boş ver sevgiliyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?