- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde yaşım 23 benimde hiç sevgilim olmadı maalesef, bence vaz geçmeyin bir gün olabilir, Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek önemlidir. Kim olduğunuzla barışık olun ve kendinizi sevin. Kendi değerinizi anlamak ve kendinizi sevmek, başkalarının sizi sevmesine olan ihtiyacı azaltabilir. Duygusal zorluklarla başa çıkmanın bir yolu, içsel çalışma yapmaktır. Kendinizi anlama, kişisel gelişim ve duygusal iyilik halinizi artırma yollarını araştırabilirsiniz. Bu, bir terapistle konuşmayı, kendinizi ifade etmeyi, meditasyon veya günlük yazma gibi yöntemleri denemeyi içerebilir. Yeni insanlarla tanışma ve sosyal bağlantılarınızı güçlendirme fırsatları arayın. İlgi alanlarınıza yönelik kulüplere katılabilir, topluluk etkinliklerine katılabilir veya sosyal medya platformlarında paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bu şekilde benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla bağlantı kurabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak önemlidir. Kendi hobilerinize, ilgi alanlarınıza ve sağlığınıza özen gösterin. Kendinizi mutlu eden aktivitelere vakit ayırın ve kendinizi şımartın. Eğer duygusal zorluklarınızla başa çıkmakta güçlük yaşıyorsanız, bir terapistten yardım almak önemlidir. Bir profesyonelin size rehberlik etmesi, duygusal sorunlarınızla başa çıkmanızda size yardımcı olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar, Bende köyde doğup, büyüdüm ve 23 yaşına kadar köyden çıkmadım desem yeridir. Sosyal çevrem çok olmadı. Bende sizin gibi düşünürdüm, beni seven olmaz, kim ne yapsın beni gibi düşünceler yer ettiği için evlenmeyi aklıma bile getirmezdim ki sevgilim bile olmamıştı. Sonra bir gün ansızın karşıma doğru kişi çıkıverdi ve şu an 3.5 yıllık evliyim. Herşeyin zamanı ver olması gerektiği yerde oluyor anlamıyorsun bile. Yanlış kişiler olacağına, geç olup da doğru olması daha iyidir. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle.
00 Yorumla
Bende 21 yaşındayım hiç sevilmedim mutsuzum ama mutlu olabilmeyi yine de başarabiliyorum
Spor yap kitap oku çık dışarı hava al gez dolaş müzik dinle oyun oyna bir meslek edin gelirin olsun birikim yap hayatını kurtar kaderine yazılı insan gelince evlen 🤷♂️00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeme öyle ben mesela herşeyim yerli yerinde de ne sosyal hayatım yok işim yok falan ailem sorun yaşadıklarım sorun Allah korusun yine bir şey olacak ben ne yapacağım bu kez bağırmak istersin bağıramazsın taciz edecek belki de tecavüz bir insan nasıl akıllanmaz ya demelisin ki benim bir eşim olacak bir çocuğum belki empati kurup demelisin bunu eşime anneme atıyorum bir başkasına yapılsa ben onu öldürürüm demesi gerekirken diyor ki yine istiyorum hareketlerle bu nasıl kafa ya arkadaşından ders almadın mı oda yatağa atmak ister sende oldu ki 5. defa olur bana bişey olursa ona olan olur çünkü çok günah evet bana olacak mecbur evlenecez mecbur çocuğunu doğurcam sevmicem onu ama ahirette sana olan olacak demen gerekir ya ben bunu nasıl yaptım bir utanma arlanma arkadaşın da da ya bu nasıl kafalar koklama iğrenç hareketler falan insanlık ölmüş el fatiha nasıl insanlar olduk biz ya ne kadar yüzsüzler
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılÖncelikle sizin bu kendinize özgüven eksikliğini ben kabul etmiyorum. İlk yapman gereken şöyle bir silkelenmeniz. Durum tespiti yapın. Güzel olmadığını düşünüyorsanız sosyal medyada güzel kadınları takip edin ne yapmışlar ne etmişler. Kilom var derseniz kendinizi yıpratmadan kilo verin öğünlerinize dikkat edin. Kültür düzeyinizi yükseltin kitap okuyun. Köydeyim diye çirkin hissetmenizi gerektirecek bir şey yok. Temiz havada ve doğal gıdalar alarak daha da güzel olabilirsiniz. Göreceli kavramlara takılmayın kendinizi geliştirin. Siz kendinizi mutlu edemezseniz kimse sizi mutlu edemez. Birisi sevecek diye beklerseniz yanlış kararlar alır , yanlış insanları hayatınıza alırsınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Güzel değilsen bakımlı olarak o açığı kapatmaya çalışırsın.
Her istdeiğimiz olmaz bu dünyada herkes ister güzel / yakışıklı bir insan olmak kimse tipsiz olmak istemez: ) Bende isterdim Tarık AKan gibi yakışıklı olayım. ama olmuyor. Burası cennet değil. Bana soru soranda olmadı yaratıılırken seçme hakkı tanınmıyor kimseye Şansa :D
Eli, mizde olmayan şeyler iiçin üzülmek bence boş yani boyun çok kısa olsa ne yapabilirimki benim elimde olmayan şeyler için üzülmek sadece bana zarar verir başka bir şey kazandırmaz. Çirkinim diyorsan Bakımlı olarak o açığı tam olmasada kapatabilirsin. birde giyim tarzın önemli kendine yakışan bir tarz oluşturursan açık tam olmasada kapanır. Yani başkada yapıcak bir şey yok.
Üzme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim ya. Bir de kız olarak giderin yoksa yani guzel degilsen baska hicbir alternatifin olmuyor. Erkek yone tipinin eksikligini kariyer, para, kadina davranisi, deger vermesi, sevgisi, ilgisi vs kapatabiliyor. Ama bizde bu da yok. Erkekler ne kariyere bakiyor, ne ilgiye ne baska bir seye. Varsa yoksa fizik ve yuz guzelligi. Yuzun guzel mi, popişin guzel mi buna bakiyorlar. Degilse zaten tanismaya konusmaya bile degmezsin. Kiz olarak cirkin olmak daha zor. Zaten bu yuzden bu kadar kozmetik ve estetik sektoru gelişmiş ya. Kadinlar dia görünüşü iyi olmadiktan sonra var olamiyorlar. Ya makyajla ya da bicak altina yatarak var olmaya calisiyorlar, kendilerini begenmeye ve begendirmeye calisiyorlar. Kadinda ki tipsizlikten gelen ozguvensizlik gercekten cok kotu bir şey.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birisini bulmak falan çözüm değil, seni çok iyi anlıyorum. Sana kendine iyi hissettirecek şeyler bulabiliriz. Yeni bir sıfat ile bu kaderini değiştirmek mümkün. Tabiki çabalamak çok daha önemli. Lütfen kendine karşı ümitsiz olma. Sen bir mal değilsin, kimse seni isteyemez ailende verse gitmek zorunda değilsin. Öyle zorlama olursa ulaş bana.
Bu zor gününde bunalımında seni dinlemek istiyorum. Belki konuşmak ve fikirlerim hoşuna gidecektir. İstersen takip atıp yazabilirsin.
İyi günler.00 Yorumla
+1 yılGüzellikle ilgisi yok ki bunun. Beni çevremdeki kişiler beğenir. Ben de kendimi beğenirim. Şimdi ego kasan biri olarak algılama ama manken gibi kızım. Köyde de yaşamıyorum. Sosyal çevrem de var ama beni de doğru düzgün birileri pek bulmadı. Hayatıma girenlere bakınca da gerçek anlamda sevilmiş olduğumu hiç düşünmüyorum. Cidden bazı şeyler nasip.
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme. Yaşı büyük diye istemediğin ağladığın moralini bozduğun talibin taliplerin varya belki onlardan biri seni yüceltecek bir dediğini iki etmeyecek belki çok rahat yaşayacaksın yaşayacaktın. İlle kendin yaşıtın diye tutturma. Bazen insan kısmetini kendi iter. Akıl denen şeyi iyi kullanmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadına mesela demedin mi kör müsün senin kardeşinle yaşım uygun mu diye... herkesten önce değerimizi kendimiz belirleriz. Bakış açını düzeltmelisin. Birileri seni yaşlı kardeşine istiyorsa sesini çıkart. Evrene verdiğimiz enerji bile artık kaderimiz haline geliyor. Bir şeyi kırk defa söyleyince olması gibi. Yani pozitif bak, köyde kim yakışıklıya onunla kendini yan yana düşün. Olmaz diye bir şey yok
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cool_boy_ her şey yakışıklı olup olmamak değil. Ama arkadaş kendini çirkin buluyor farkındaysan. Bunu anlatmaya çabaladık.
- +1 yıl
Çözüm o mu yani, mesela cildi kötü görünüyodur bakım ürünü kullanabilr diyet yapabilir, dişlerini begenmiyodur tel yaktırır belki, bedenini begenmiyodur egzersiz yapabilir gerçek çözümler gerek mutlu olması için sadece olduğu gibi durumu kabullenerek mutlu olmak zor takıntı yapmadan degisebilcrk şeyleri düzeltmeye calisabilr
Cevap sahibi+1 yıl@cool_boy_ düzelttigini söylüyor ama. Sonuna kadar okumadınız mı, bakımlı olduğu bir günde bile bunu hissettirmişler yani aslında problem düşüncelerinde.
Cevap sahibi+1 yıl@cool_boy_ ikisinin de...
Cevap sahibi+1 yıl@cool_boy_ okeeey🌿🫡
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇevrem bana çok güzel olduğumu söyler ortamlarda duyarım bunu yani ama genellikle büyük adamlar ya da evli adamlar bana daha çok yürüyor. Zarganalarında yürüdüğü çok oldu. Sanırım nasılsa bakmaz şansımı deneyim mi diyorlar bilmiyorum. Yakışıklı ya da bekar olanlar kesin sevgilisi vardır die önyargılı yaklaşıyor, konuşmuyor. Sende öyle bir şey olabilir mi?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@RatTatKat kanka çok zayıf erkekler
Cevap sahibi+1 yıl@RatTatKat kilo alsın
Cevap sahibi+1 yıl@RatTatKat ya sende haklısın :/
+1 yılErkekler genç yaşlarda görücü usulü evlilik duşunmuyor senin sosyallesmen lazım ki yasitin birini bulasın ilişki kurasin evliliği de sonrasında dusunursunzu. Bir de giyim tarzın seni çok olgun gösteriyor olabilir onu da bir gözden geçir istersen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu tamamen yaşadığınız çevreyle ilgili
Ve nasip kısmet işleri biras acımasız olur
Bazan insanın kaderinden başka gidecek yeri yoktur
Yaşa fazla takılmayın
Yoksa gün gelir 60-70 ler bile kapıyı çalmaz00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaşındayım bende de öyle hep olgun adamlar talip olarak geliyor ya da teyzeler oğlum var benim diye anlatıyor üzülme o yüzden gerçekten seven insanlar kalmadı bu devirde güzel sevenler şu an ilişki içerisindeler zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Köyde yok mu senin yaşında delikanlılar. İllaki vardır. Bir de gelen teyzelere ben yaşıtım biri istiyorum de. Belki oğullarına almazlar komşusunun oğlu vardır ona alır
00 Yorumla
+1 yıl38 yasinda olmasi kötü bir şey değil ki bekarsa, belki değer verecek size sevecek. Bilmiyoruz ki. Yasit olan bazı erkekler de patavatsız ne dediğini bilmeyen, sizi kıran birisi çıkabiliyor. Daha dün 22 yaşındaki bir ayı erkek yüzünden bütün hayata küstüm, erkeklere küstüm. Ne dediğini bilmez, ayağı yere basmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Akıllısın sen
+1 yılBüyük mü gösteriyorsun? Belki bulunduğun coğrafyadan ötürü öyledir üzme kendini doğru kişi ile bir gün mutlaka karsilasacaksin inanıyorum ben bu duruma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen 35 yaşındayım ailem akrabam dışında sevenim yok daha var zamanın senin iyi ki benim yaşımda değilsin
00 Yorumla
+1 yılInanırmısın 35 yasında olup evli olmama rağmen bende hıc sevilmedim kimsenin seni sevmesini bekleme sen kendi kendini sev :)
00 YorumlaBence çok sıkıntı ediyorsun anlıyorum tamam ama nasip diye bir şey var ve nasibin nerdeyse gelir seni bulur. Sen dua et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİmkanın varsa eğer bir okul okuduysan köyden çıkmayı büyük şehirlerde çalışmayı dene çünkü o coğrafyada bulunduğun sürece karşına hep böyle birbirine benzer istemediğin adaylar çıkacak çevreni değiştir ki seçeneklerin çoğalsın
00 YorumlaHayatına bakasın, sana layık bir insanla karşılaşana kadar çok canını sıkma, sen hiç görücü usullere bulaşma.
00 Yorumla
+1 yılTuttuğunu kopariyorsun diye yanasmiyorlardir. Mazallah tuttuğun aletimiz olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılElimden her iş geliyor bunu demek istedim mecazi anlamda yani
- +1 yıl
Sbhshdhd biliyorum kıızz ironu yaptim
- +1 yıl
İnstan var mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık aşık olacak insan kalmadı. sevgiyi çabuk tükettik
10 Yorumla
+1 yılLan ben 35 yaşındayım hiç sevilmedim senin ki ne ki sus otur haline şükret. 😡
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam ben alcam seni söz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. millet gtü büyük kendini teşhir eden ospunun önde gideni ile evlenmek için
kırk takla atıyor. senin benim gibi böyle düşünenleri görmezler bile
00 YorumlaBulunduğunuz ortam buna sebebiyet sosyal hayatınız yok
00 Yorumla
+1 yılHangi sehirde yasiyorsunki?
Ortamla alakali bisey unv falan okumadinmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla duygusala bağlama yahu hayatta her an her şey değişiyor kural bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyleri ben yaşıyorum 29 a girdim ve bana da 38 yasindakileri statüsü çok daha düşük kişileri söylüyorlar goruculer yakistiranlar.. . ben de ilcedeyim burada sosyal ortamım yok. Senin aynınm nerdeyse ama 4 yasa yakın daha büyüğüm tek çözümü bence o ortamdan çıkman ama bunun zorluğunu çok iyi biliyorum. En iyi yapabileceğin şey bir işe girmen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Bigun bisey olur sen bile inanamzsin karamsar olma kismetinde kim varsa o gelecek basina
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Böyle düşünmeniz beni tuhaf ediyor ah kadın milleti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılBenim profilime girebilir misin sana bir şey soracağım
00 Yorumla
+1 yılBana at fotonu ben sana söyliyim ne kadar guzel bi kız olduğunu. Sen kendini Beğenmezsen Kimse seni beğenmez bacım 🌼
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFoto atsana, eminim güzelsin ama dizilerdeki tiplere falan bakıp kötü hissettin
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçekten seven insan tipine bakmaz ayrıca abla çok gençsin daha yapma bunu kendine hayvanlarınla ilgilen kendine hobi edin insanlar sana saçma s. Lak sorular sorarsa da çekinme cevabını ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesele sadece görsellik değil ki, hayata bu kadar yüzeysel bakmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma kafana ya salla gitsin, belki birgün sende mutlu olursun.
00 Yorumla
+1 yılAbla sen bu kafayla evlensen de mutsuz olursun kendini sev bakım falan yap hem bence çirkin kadın yoktur fakir kadın vardır sen fakirsin bence görmedim seni ama bencee kendini üzersin böyle yaparak
00 YorumlaMutlu olucak baska seylerde vardır illa sewgilimi olcek
00 Yorumla
+1 yılBu konuda üzülmen gayet normal ama kendini bırakma. Herkes güzel ya da yakışıklı olmuyor. Sabret zamanı vardır belki de.
00 Yorumla
+1 yılsakın üzülme, bu güzel olmamakla ilgili bi durum değil emin ol. Umarım istediğin gibi biri karşında çıkar ve mutlu olursun
00 Yorumla
+1 yılOyle. düşünme. yaa. her. insanin bi güzelliği var modelin bozuk olduğu için sana oyle geliyor sabret senin de. nasihin gelir elbet bulur seni
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin hangi şehirdesin köy adını verme
03 Yorumla
Soran+1 yılBursa
- +1 yıl
şehire ne sıklıkla gidiyorsun? orada ev var mı veya arkadaşların?
yaşın geçmiş artık. dayılara razı gelecen :d
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel Moral verdin sogaol darısı başına inşallah
- +1 yıl
Yaşınızda aynı bu arada 😁
Hiç mi sevgilin olmadı yoksa hiç sevilmedim mi?
00 Yorumla
+1 yılSen buraya inanma, burası evlenilecek erkekler bakımdan az erkeklerle dolu.
00 Yorumla
+1 yılBn varim talip olurum bnde yakışıklı degilim zaten 😂😂
00 YorumlaBende 25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Köyde yaşadığın için biraz yılmışsın
00 YorumlaHerkesin bi güzelliği vardır nasip çıkar birgün
00 YorumlaSıkma canını biz de sevilmiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılKarşına birisi çıkacaktır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevilirsin merak etme
00 Yorumla
+1 yılKendine bunu yapma çirkin olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlenme en iyisi
00 Yorumla
+1 yılİllaki çıkar biri sabret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgüzelim ama ben de sevilmedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce bu düşüncedeb çıkmalısın
00 Yorumla Seninle aynı durumdayim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılüniversiteye neden gitmedin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sansin yok
00 YorumlaSevilirsin yaa valla bak
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı