Çevrem de yok zateb ayarlayacak ne yapacağım daha da önce de sevgilim olması artık yalnızlıktan ölcem
25 yaşındayım ve hiç sevgilim yok bunaldım ne yapacagım?

Benim de ilk 23 yaşında oldu. Bunun için ortam, çevre lazım. İş yeri olabilir, ilgilendiğin bir alanla ilgili kursa gidebilirsin mesela resim, ingilizce veya bir enstrüman ile ilgili olabilir. Etkinliklere katılabilirsin yeni insanlar ile tanışabileceğin.
Dediğim diğer şeylere yönelebilirsin. Hem kafanı buna pek takma. Sen hayattan keyif almaya bak. Sevdiğin şeyleri yap, tatile çık, en sevdiğin tatlıdan yap veya ne bileyim boş zamanlarında hep yapmak istediğin bir şeyi yap gibi.
Ekonomik özgürlüğünü eline aldıysan farklı bir şehre taşın ve kiraya çık.
Hayatı öğrenmen lazım. Anne evinde yaşayarak hayat öğrenilmez. Bakma ben de bu zamana kadar hep aile evinde yaşadım ve halen yaşıyorum ama ilk fırsatta ayrı eve çıkmak istiyorum. Hayatın çok değişecek eğer farklı eve çıkarsan. Sorumluluklarınla baş etmeyi öğreneceksin bir sürü tecrübe edineceksin ve özgür olacaksın tam anlamıyla.
Bu konuyu o kadar çok açtım ki annem sinirleniyor her defasında bizden bıktın mi diyor işte ne yapacaksın ayrı evde senin evini hol götürür felan diyo ben de sanane benim evim diyorum bu sefer kavga ediyoruz yani anlayacağın yok yani babam da onaylamıyor annem de ve ben de de tek başına halledecek cesaret yok
Valla sen de haklısın. Ama şu sevgili işini takma. Takarsan yanlış kişilerle debelenir durursun birde evlenirsen eğer daha kötü.
daha kötü olur aman deyim
Cevap
16Cevap
Yalnız mısınız sevgiliniz mi yok kimse size bakmıyor mu
ozaman kızlar soruyora girip konu açıyorsunuz ve mesaj kutunuz erkeklerden gelen mesajlarla dolup taşıyor keyfinize bakıyorsunuz
Hiç sorma aynı durumdayım düşünmediğim bi gün bile yok
Burdaki erkeklere göre herkes güzel fazla havalanma tatlim
Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hep yalnız kaldım
Pp sizinse eğer aslında kotu degil dis gorunusunuz. Niye olmuyor ki?
Ciddi bi ilişki düşünüyorsan seninle tanışabilirim bende sıkıldım yalnızlıktan
He he bu güzellikle hiç sevgilin olmamıştır zaten
Minyona talip çok derler
hiç inanmıyorum var ya bu tip sorulara
gayet tatlı ve güzel bir kızsın 1000 tane yamyam var etrafta sevgili olamıyorum cümlene inanasım yok
Buluş?
ohoo sende istiyorsun ki hep garanti olsun hayatında bişilerin peşinden koşmadan öyle bedava olmuyor bazı şeyler
Ne diyeceğimi bilemedim, bende öyleyim çünkü..
Sen hala bulamadın mı geçende diyodun
O zaman sosyal olacağın şeyler yapman lazım
Evdemi kaldim yigidim
Hayirlisi be gülüm sen nie evde kaldin ki
Ne kozu lan
Biraz ufkunu acmak lazim senin yigidim aslinda bi giderin var ama nereye kadar gider bilmem
Zaman ister
Git evlen ne sevgili ergen misin
Kız sen nerelisin cicegim
Neden yokmuş
Bu güzellikle yok mu cidden inan benimde yok
Benimde yok boş ver
Sebep
Anlamadm
Heee 😂😂
Kediler tatlıdır niye sapım be ozamn
Benim de olmadı hiç yaşım 28
Geçici bu