21 yasındayım, hiç sevgilim olmuyor. Ne yapmalıyım?

21 yaşındayim hiç sevgilim olmadi. Ortaokul lise yillarinda güzel olmayan biriydim. Kendime bakmiyodum. Lise yıllarında kilolarim vardı o zamanlar. Şimdi kilo verdim bayağı. Zayifim. Çok degistim tabi kilo verince guzellestim bayağı diyim. Universiteye geçtim kendime baktım tarz filan vs yaptim. Nasıl giyinilir makyaj yapilir vs öğrendim. Ben beyaz tenli , kumral saçlı, renkli mavi gözleri olan biriyim. 1.62 boy kilom 48 49 var. Birde bende yıllardır olan bir sorunum var içine kapanigim, sosyal fobim var. Içimden konuşmak gelmez çoğunlukla, çünkü soyleyecek biseyim yok ve şimdi ne desem acaba diye düşünen bir insanim. Kucukkende boyleydim. Aileme diyorum beni psikoloğa götürün ama sende bişey yok diyorlar. Çok üzülüyorum. Yillardir böyle yaşıyorum ve bir gram düzelme yok. Üniversiteye gittim hayatımda hicbirsey değişmedi yine ayniyim yine aynı. Şansım yüzüme gülmüyor. Benim durumumda olan hiç sevgili yapmamis kızlar bile eninde sonunda birini bulup mutlu olduklarini görüyorum. Ama benim öyle bir durumumda olmuyor. Zaten asık ta olmadim hic. Belki birini sevsem duzelir diye düşünüyorum. Ne yapsam sizce 😔
21 yasındayım, hiç sevgilim olmuyor. Ne yapmalıyım?