21 yaşındayim hiç sevgilim olmadi. Ortaokul lise yillarinda güzel olmayan biriydim. Kendime bakmiyodum. Lise yıllarında kilolarim vardı o zamanlar. Şimdi kilo verdim bayağı. Zayifim. Çok degistim tabi kilo verince guzellestim bayağı diyim. Universiteye geçtim kendime baktım tarz filan vs yaptim. Nasıl giyinilir makyaj yapilir vs öğrendim. Ben beyaz tenli , kumral saçlı, renkli mavi gözleri olan biriyim. 1.62 boy kilom 48 49 var. Birde bende yıllardır olan bir sorunum var içine kapanigim, sosyal fobim var. Içimden konuşmak gelmez çoğunlukla, çünkü soyleyecek biseyim yok ve şimdi ne desem acaba diye düşünen bir insanim. Kucukkende boyleydim. Aileme diyorum beni psikoloğa götürün ama sende bişey yok diyorlar. Çok üzülüyorum. Yillardir böyle yaşıyorum ve bir gram düzelme yok. Üniversiteye gittim hayatımda hicbirsey değişmedi yine ayniyim yine aynı. Şansım yüzüme gülmüyor. Benim durumumda olan hiç sevgili yapmamis kızlar bile eninde sonunda birini bulup mutlu olduklarini görüyorum. Ama benim öyle bir durumumda olmuyor. Zaten asık ta olmadim hic. Belki birini sevsem duzelir diye düşünüyorum. Ne yapsam sizce 😔
Cevabın nedir?
+1 yılHemcinslerinle kaynaşmaya bak öncelikle
Karşı cinsle muhabbetin ondan sonra olmaya başlıyo bir şekilde
Ve elbet sana da ilgi duyan birileri olacaktır eğer dediğin şekilde bir fiziğin varsa. Görmedim bilmiyorum gerçi de
Demem o ki önce kızlarla kaynaş çevre yap15 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin hem cinsimle baslamam gerekiyo ilk başta konuşmaya
- +1 yıl
Ksden de olabilir
bir yerden başlaman gerekiyo
Birilerine mesaj at ve konuşmaya başla
Zorla kendini
Konu aç
Sorular sor - +1 yıl
Yorumlarda İstanbul'da olduğunu yazmışsın
İstanbul'da çevre yapmak çok daha kolaydır aslında
Ben de çok sosyal diilim ama senin kadar diil tabi
Karşı cinse karşı biraz utangaçlık var sadece
Soran+1 yılBendede var. Çok kasiyorum kendimi. Zaten sorunlarimi yazdim soruya
- +1 yıl
Ben de istanbuldayım ve imkan çok
Okul gezilerine falan gitmeye çalış
Birileriyle mutlaka muhabbetin oluyo
Çünkü oralarda konuşmayı seven birileri muhakkak vardır
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sansla alakali degil sizle alakali sevgiliniz olmamasi soguk olmaniz sosyal ortamlarda bulunmamaniz konuskan olmamaniz sevgiliniz olmamasinda etkendir sonucda hic bir erkek soguk konusmuyan kizlara yaklasamazlar lise yillarindaki ozguven eksikliginizde devam ediyor gibi
022 Yorumla
Soran+1 yılLise yillari değil ilkokuldan beridir özgüven hiç yok. Küçükken sürekli dislanan çocuktum ondan oldu. Konuşma problemim. Ortaokul da kötü şeyler yasadim en igrenc yillarimdi diyim. Hiçbir zaman konuşkan biri olamadim
- +1 yıl
Bu saatten sonra konusun bakin kendinizi yenilemissiniz
Soran+1 yılSosyal fobim var. Sıkıntım şunlar; konuşacak bişey bulamıyorum ve çoğunlukla şimdi ne desem ne konussam diye düşünüyorum. Konuscak bişey bulamıyorum tikaniyorum.
- +1 yıl
O asilmiyacak bir konu degil konusacak konu bulamiyorum diyorsun bak konusuyoruz ama farkinda degilsin ama konusuyorsun ve tikanmiyorsun
Soran+1 yılYazisirken sorun yok. Ama yüz yuzeyken bu sorunlar çıkıyor
Soran+1 yılAslında yazisirkende oluyo bazen. Konu kalmayınca tikaniyorum
- +1 yıl
Bence konusmada problem yok belkide yasitlarinla ortak noktan yok ondan tikaniyorda olabilursin bu olusuyor genelde
Soran+1 yılBu konuda haklı olabilirsin belki. Ama şundan eminim eğer çok sosyal bir insan olsaydim her yaştan insanla rahat rahat susmadan konusabilirdim bundan eminim
- +1 yıl
Ortaminda bulunamadigin icindir bak siz 21 bense 35 farkinda isen yazarakta olsa konusuyorsun ve bir kinu hskkinda tartisiyoruz tartisma derken kavga degil bir kinu uzerine karsilikli fikirlerimizi beyan ediyoruz buda aslinda sisyallikta probleminizin olmadigini gosteriyor
Soran+1 yılBen geyik yapamayan şaka yapamayan biriyim ondanmi asosyal diyo millet bana
- +1 yıl
Ya onlar gibi cocuca davranmiyorsan asosyalmi oluyorsun bende geyik yapmam kimseye saka yapmam. saka yapilmazini sevmem siz yasinizdan olgunsun dusunce olarak. fakat bunlar onu amlamuyacak kapastede sirun orda aslinda sizde degil onlarin cahilce sizi anlamamasi sizin uzerinizde baski yapmis inani ki sizde bir sirun yok farkinda isen yarim saattir konusuyoz ve eminimki benim disinda baskalarinada yazarak kinusuyirsun suanda buda sizin asosyal olmadiginizi gosterir
Soran+1 yılBundan kaynaklı galiba. Insanlar şakacı olmamayi öyle görüyor genelde
- +1 yıl
O onlarin cocukca ve cahilce dusunmeleridir genelde bircok kiz erken olgunlasir ve senin problemlerinle karsilasir psikologlar genelde sizin yasinizdaki kizlarla dolu fakat bu psikolojik bir olay degildir sadece sen yasitin kizlar olsun veya yasitin erkekler olsun onlarin cocukca hareketlerin ilgini cekmedigi gibi ciddi olgun biyle cok rahat konusabilen birisin
Soran+1 yılCiddi olgun biriyle hiç konusmayi denemedim. Insallah oyleyimdir dedigin gibi. Sosyal fobim olmasında ne oluyosa olsun
- +1 yıl
Bence bir fobin yok bak bir saattir konusuyoz ne tikanma var ne bir fobii gayet iyisin
Soran+1 yılBu millet bana uyuzluguna hep asosyal diyo ve bana uyuz oluyolar benim yaptığım kötü bir harekette yok niye böyle bu millet gerçekten anlamıyorum
Soran+1 yılHep elestiriliyorum. Sen boylesin soylesin yok sen çok acik net birisin açık sozlusun böyle olma bilmem ne gibi
- +1 yıl
Kendileri iki yuzlu riyakar yalanci menfatci olduklari icin
Soran+1 yılBenim gibi olunca asosyal oluyosun ışte 😂😂 ne tuhaf dimi. Aslında doğru asosyalim. Zaten sosyallikte üç kagitcilik riyakarlik değilmi
- +1 yıl
Sizde bir problem yok ozaman bende asosyalim sizin anlattiklariniza gore
Soran+1 yılDiğer ınsanlara gore oyle oluyoruz evet. Üç kagitcilarin taktiği lakap iste
- +1 yıl
Yapacak bisey yok gulup geciyorum benim iki yuzlu cocuklarla isim yok diyip geciyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy benımde olmadı ama ben 86 kıloyum :D sosyal fobin varsa erkeklere soguk gelıyorsundur bıraz kaşar ol gül yüzlerine kıvırt o zaman gelırler aksı halde napsınlar senın gıbı souk nevalaeyı veren kaşar kızlara gidiyorlar ki doya doya kullanabilsinler kızı
12 Yorumla
Soran+1 yılYok kullanmak icinse zaten hiç gelmesinler. Ben iyi birini arıyorum 😊
Soran+1 yılBenim sorunum başka. Çok konuskan olamıyorum
+1 yılTakılmak için sevgili istersen hemen olsun diye senle sadece takılırlar sevmez oynatırlar seni. Bekle karşına gerçek sevgi illaki çıkar. Çıkmıyosa da en iyisi öyledir..
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslinda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
+1 yılSen erkeklerin ciddi anlamda aradigi bir kizsin kotu huylari olmamis sirk kendine zaman ayirmis cici kiz dedikleri gibi iste kafani hic yorma birak kader onune guzel bir talih cikarsin karsindakide mutlu olucaktir sende
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊😊
Sosyal fobi psikolojik bir rahatsızlık, bununla alakalı mutlaka bir psikiyatriste gözükmelisin. İlaç kullanmanı isteyebilir. Ailenin götürmesine gerek yok tek başına da gidebilirsin. İhmal etme bence. Diğer konuyu da çok dert etme, elbet birgün birisi karşına çıkar.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle arkadaş çevren ile iletişim kurmayı insanlara hitap şekillerini öğrenmelisin bak şu an gizlenmenin verdiği bu cesaretini normal hayatına da entegre etmelisin. İçine kapanık olup böyle her şeye takılırsan sevgilin olacak kişi az anlayışsız davransın iyice yerlere düşer o öz güvenin. Önce kendine güven karşındaki senden farklı bir canlı değil ve kimse senden daha değerli üstün de değil.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen de senin gibiyim. 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Ben de biraz çekingen sayılırım. Bütün arkadaşlarımın sevgilisi oldu şuana kadar ben hala sayıyorum 20 21 22 diye bakalım kaça kadar sayacağız. Derleşmek istersen yazabilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle 😂 bakalım kaça kadar sayacagim
- +1 yıl
Arkadaşlarım 30 falan diyor bakalım :D jsjsjs
Soran+1 yılBence benim 40 😂 bir insan var ya 21 yıldir yalniz duruyo ve sorun olmuyorsa pek sonsuza kadar oyle gider o yani 😂
- +1 yıl
Yani sorun olmuyorsa zaten sorun yoktur :D Ama sorun oluyor bence bir yaştan sonra :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni beğenen teklif eden vardır mavi gözlüsün çnk ama beni kimse beğenmiyor kara gözlüyüm çirkinim lisede de böyleydim benim de kilom vardı ama konuşmakta zorluk çekmiyorum rahatlamak için alkol içebilirsin çok az ya da spor yap
18 Yorumla
Soran+1 yılYok ya teklif eden yok. Sosyal ortamım yok ki. O yüzden çok dogal yani. Erkeklerde garip ne biliyim cekiniyolar sanki böyle
Soran+1 yılNe alaka kara gözlü olunca cirkin olmuyosun merak etme
- +1 yıl
Moraln bozukken canın sıkkınken
Sinirliyken
Mastürbasyon yapmak iyi gelir der bilim adamlari - +1 yıl
Tavsiye sadece
Cevap sahibi+1 yıl@Hakanbull01 içki daha iyi
Soran+1 yılNe sapiksiniz yaa. Herseyede öyle seyler söylüyorsunuz
- +1 yıl
Kizm seks uzmanlari söylüyor bunu arastr bak
Soran+1 yılBanane oğlum seks uzmanindan ne alaka konuyla
+1 yılYeni ortamlara gir. Mesela kurslara falan. Yaşadığın her şeyi unut, yeni insanlar senin böyle bir durumun olduğunu bilmiyorlar. Ancak bu şekilde atlatabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeninle aynı durumdayım. Kilo problemim falan olmadı hiç ama kendimi bildim bileli özgüvensizim. Sosyal fobi, takıntı, aşağılık kompleksi ne ararsan var. Ben sevgili istemiyorum ama. Sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende oyleyim iyi anlıyorum seni
Gerçekten mumla aranılıcak bir tipsin gerçekten görüp tanımak isterdim seni ☺️
12 Yorumla
Soran+1 yılOylemi düşünüyorsun cidden 😊
- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapmaya ugrasistan yaparsın ama benim gibi dusunuyorsan sktr et ben mesala hiç uğraşma sevgili mevgili boş is
11 Yorumla- +1 yıl
Gel istiyorsan tanisalim
Durust olayim. bende bu yuzden burdayim. Artik reelden vazgectim. Sanal sevgili ariyorum.
223 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
Soran+1 yılOda doğru 😊
Soran+1 yılAçık
Soran+1 yılEvet çok aşırı içine kapanigim ben. Cevrem filanda yok
Soran+1 yılBen hiç konusan biri degilim
Soran+1 yılCevremde begendigim biri yok. Konuşkan pek olmadigim için benimle ilgilenen biride yok
Soran+1 yılVir vir hiç susmadan konuşabilen biri degilim
Soran+1 yılBen karsimdaki kişiyle konuşmaya kalkinca bişey oluyo bana. Aklima bisey gelmiyo susup kaliyorum sonra
Soran+1 yılYuz yüze gelek o zaman gor sen beni
Soran+1 yılAhaha olabilir 😂
Soran+1 yılBilmem😊
Soran+1 yılAhaha yok be 😊 biz başka arkadaşla konuştuk sorunu çözdük. Ben yaşıtlarıma göre fazla olgunum ondan bu sıkıntıyı çekiyorum, bunu çıkardık sonuc olarak. Ama evet başka arkadasa tipimi gosterdim çok guzelsin dedi artık ne kadar dogru bilmiyorum
Benim de hiç olmadı çevremdekilere göre bende yakışıklı sayılabilecek biriyim ama yalnızlığın tadı da bir başka kasma fazla😊
10 YorumlaOlmasın boşver sanki bizim var ne gereği varki no dırdır no sevgili.
10 YorumlaDisardan soğuk duruyo olabilirsin hem neden bu kadar buyuttun
03 Yorumla
Soran+1 yılBuyutulecek şey degilmi yani tecrübe yok bişey yok
- +1 yıl
Tecrubeden kasit ne bilmiyomda sevgili olmadanda deneyimli olabilirsin. ilerde asik oldugun kiseyle evlenirsin. bugun sevgili olanlar ertesi hafta ayriliyo sjs sevgilin olsa acaba beni seviyomu, beni aldatiyomu vs kafanda bir suru soru isareti olur benim kafa miss sevgili vs yok sjsj
Soran+1 yılTecrubeden kasıt ne oldugu çok ortada değilmi. Ne yapacagimi nasil davranacağımı bilmiyorum büyük sorun
Diğer konusunda 496 cevap paylaştı. Hangi bolumu okuyosun?
14 Yorumla
Soran+1 yılModa tasarımı 😊
Soran+1 yılHaklısın. Ben yaklasamadigim için sorun oluyo. Içine kapanigim konuşmaya meyilli bir insan değilim
+1 yılBenimde olmadı hiç 21 yaşındayım içine kapanık biriyim ama olmuyor işte
10 YorumlaKuzum olcak az sabir:'(
11 Yorumla
Soran+1 yıl😕😔😔
+1 yılSen bana yaz beraber çözüm bulalım buna😊😊
10 YorumlaÜzülme benimde yokkkk
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiksoyon bozuluğun var demekki karşıya başka mesaj veriyosun demekki
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşurken devamı gelmiyo. Şimdi ne desem acaba diye düşünüp stres yapıyorum. Konuşacak bisey gelmiyo aklima. Bu da sosyal fobinin belirtisi ışte
Cevap sahibi+1 yılolsun neden sitres yapıyosunki sonuç ta karşındakide insan
Soran+1 yılKonuşacak biseyler bulamıyorum. Ve sessiz kalıyorum. Bu isteyerek yaptığım bişey degil ki
Cevap sahibi+1 yılkimse bulamıyoki herkez doğaçlama yapıyo sende akışına bırak
Soran+1 yılCidden konusma açısından ciddi problemim var yani
Cevap sahibi+1 yılhep konuşmak gerekmiyo bazen bazen gözler konuşmasıda yeterli olur
- Diğer konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılgün geldiğinde olur merak etme
11 Yorumla- +1 yıl
bide tutki sevgilin var ama seni aldattı yok böyle var ama şimdi seni aldatacak sinir edecek birisi yok bide böyle düşün , hayırlısı de geç
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Aynen birisini sev oldu bu iş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı beni özetlemişsin resmen
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibileri varmis demekki sevindim 😊
Cevap sahibi+1 yılbende ilköğretim ve lise yıllarında baya kiloluydum :)
Soran+1 yılBen sadece lisede. Ortaokul da da aşırı zayiftim ondan olmadi benimde.
Cevap sahibi+1 yılaynı şekilde bende üniversiteye bu sene başladım ama değişen birşey yok
Soran+1 yılTipim çok degisti ama ruhum degisemedi
Cevap sahibi+1 yılherşey değişir ama içindeki kişi hep aynı kalır :)
Soran+1 yılAcilamadim yani konuşkan olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbende konuşamıyordum, artık daha rahat olmaya çalışıyorum
26 yaşındayım benim de hiç olmadı. Takma kafana
10 Yorumla
+1 yılİnşallah doğrudur bunlar
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet. Neden yalan soyledigimi düşündünüz merak ettim doğrusu
Soran+1 yılOlabilecek durumlar. Hem sosyallikle ilgili büyük problemim var. Bunlarin yasanmasi acayip durum degil
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı ben.. kaç kilo verdin?
03 Yorumla
Soran+1 yıl12 kilo filan verdim. Yüzüm filan vücudum zayifladi bayağı
Cevap sahibi+1 yılhm bende 83den 70e indim ama 50yi asla göremeyecem gibi
Soran+1 yılÖyle deme 😊 pes etme azimli ol sabret 😊
Diğer konusunda 768 cevap paylaştı. Kurslara git çevre yap daha aktif olmaya calıliş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yaşında olmalı geç mi kaldın
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz geç evet. Zor durumdayim ama 😔
Cevap sahibi+1 yılakışına bırak
Sen guzel degilsin ozaman
016 Yorumla
Soran+1 yılEskiden degildim evet
Soran+1 yılEvrim gecirdim şimdi bayağı universiteye başlayınca
Soran+1 yılKilo verdim tarz filan derken herkesin guzel dediği biri oldum
Soran+1 yılAyrıca beni gormedigin için cirkin de umrumda değilsin
Soran+1 yılSenin tip bayağı kötü ama
Soran+1 yılKendine guveniyon bayaa
Soran+1 yılZengin tipi derken ne alaka
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmasın bsver
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istersen konuşabiliriz
00 Yorumlae mesaj at :P
00 YorumlaTipin şeklin nasıl
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ışte
Soran+1 yılPeki takip edeyim sizi
Sal ver gitsn
00 YorumlaKonuşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılşu an ister misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerdensin
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanisalim bende ayni yas 26
Cevap sahibi+1 yılPsikologda. Ise yaramio bakma
Soran+1 yılÇok karamsar düşünüyorsun. Sosyal fobim var benim biliyorum tedavisi de var ilaçla
Cevap sahibi+1 yılYok ya Ben de. Aldim nerdensin hangi sehir
Soran+1 yılİstanbul . Ilaclar ise yaramamistir belki
Cevap sahibi+1 yılGizliden cikayim yaz ozelden. olurmu
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri