Aylardır unutamıyorum diye burada soru sordum, hep herkes akıl verdi ama ısrarla onu istiyordum, şimdi içim soğumuş, sevgim bitmiş hissediyorum, bunun olacağını hiç düşünmemiştim ya
2 ay
Aylardır unutamıyorum diye burada soru sordum, hep herkes akıl verdi ama ısrarla onu istiyordum, şimdi içim soğumuş, sevgim bitmiş hissediyorum, bunun olacağını hiç düşünmemiştim ya
Aylardır unutamadığını sanıyordun aslında o yavaş yavaş senden azalıyordu. Zaten bu öyle bir şeydir unutamazsın bir gün kalkarsın bakarsın ki kalbin artık acımıyor
Tam olarak bunu yaşadım
Zaten dediğim gibi normalde bu hiçbir zaman unutamayacaksın sanarsın nefes alamayacaksınız sanarsın aslında biliyor musun özledim O değil özledin alışkanlıkların özlediğin onunla geçirdiğin zaman yaptıklarınız anılar
Evet geçmişi özlüyordum
Özlersin onlar dediğim gibi sana yaptıkların alışkanlıkların Ama belli bir süre sonra onlar da geçecek emin ol
Yani zihinin uzun süre taşıdığı yükü bırakmış. Bir süre sonra o gözünde büyüttüğün haliyle değil, gerçekte olduğu haliyle görünmeye başlamış bu da soğutmuş.
Bu çok normal bir his, merak etme, kafana takma 💛 Uzun süre unutamadığın biri aslında kafanda büyüyüp ideal hale geliyor. Zaman geçtikçe, gerçekler ağır basınca ya da içten içe yorulunca kalp kendini korumaya alıyor ve bir anda “yeter” diyebiliyor. Bu ani kopuş aslında içten içe yavaş yavaş hazırlanmış oluyor. Şu an kendini nasıl hissediyorsun, rahatlama mı var yoksa boşluk mu? 🥺✨
Cevap
3Cevap
İçinde hep acabalar vardı zaten birgün dedinki tamam ve bitti
Seviyodum uzun zamandır ama bı gün içim soğumuş uyandim böyle seylere inanıyorum ben
Çok sevindim unutmama
Normall
Kaç ay sürdü 😅😅
Yaşlar kaç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?