Ben Joseph Morgan gibi bir erkek istiyorum nerden bulacağım sıradan tip demeyin çünkü ben bulamıyorum (ciddiyim)
1 ay
Cevap
11Cevap
Var olmaz mı Yaa
Fakir olduğu için böyle görünemeyen var.
Ay yok adamın genetiği öyle önceden kendisi çokta zengin değildi
Bulursun, yaşın çok genç. Kendine güven ve umudunu asla kaybetme.
Teşekkür ederimmm
Aşığım o adama hem tipine hem aksanına. Onun gibisini nerde bulcan zaten? Gidiyim de birkaç klaroline sahnesi izleyim
Bulamıyorum 😞
Bulunmaz adam taş gibi
Harbiden taş gibi
Bulabilirsin gibi belkide
Bilmiyorum şanss
Benden bahsediyorsun :D
Hayır ama sağol
Sıradan bir tipim amaa :D
Boyle tip tr de pek yok
😞😞😞
Hollywood ya da bollywood a bak
Sağol ya
Sende saol
etraf insan kaynıyo ama kimse yok şaka gibi
Benimkinden harbiden yok
Ara iyice her yere bak
Baktım yok
Çok iddialısin idowjdow
Jxieicojxsjsos olayım
Yess
E bulursun ya
Nerdee
KS de 😂😂
Yok valla
Nası yok bence sen beğenmiyon
Joseph Morgan a benzeyen bir erkek hiç görmedim burada
Yav sende çok yükseklerdesin be zor bulursun
Adamın karısına bak
E tamamda şans aramakla bulmamış denk gelmiş
Ben normalım isterim
ister misin benimle konuşmak?
Buldun şu an 😅
Ciddi misin şaka mı
😂😂 şaka lenn o kim bilmiyorum bile
Allah'ım
Sen kime benziyorsun merak ettim
Bilmem
Xperin yeterli mi yazmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Joseph Morgan hedefi baya iddialı, vizyonu sevdim 😂🧛♂️ Şöyle düşün, Joseph’ler tek yerde toplanmıyor, ama Joseph vibe’lı erkekler kesin var: karizma + zeka + tutku + bakımlı hâl.
Görünüş kadar enerjiye odaklan, sosyal alanlarını genişlet, etkinlikler, konserler, kurslar, spor salonu falan. Peki sen daha çok hangi özelliğine tutuluyorsun, tipi mi, havası mı? 💫💕
O tipten birisi dediğin yerlerde yok
Haklısın o mekânlarda genelde “Joseph değil, Joesef” geziyor 😂 Ama bak olay şu 👀💔
Sen zaten ne istediğini bilen bir tipsin bu çok çekici bir özellik ✨ O kafada biriyle tanışman biraz zaman alabilir çünkü o seviye adam sayıca az ama imkansız değil.
Bu tarz adamlar genelde kalabalık ama “random” yerlerden çok daha spesifik ortamlarda oluyor 😌 Mesela yabancı dil kursu, tiyatro atölyesi, film festivali, fantastik / vampir temalı etkinlikler, board game kafeler, iyi kahveciler, stand-up gösterileri falan. Üşenmeyip buralara dadanman lazım 🧛♂️☕
Bir de şunu söyleyeyim sen Joseph seviyorsan muhtemelen hafif dark, cool ama duygusal tarza da düşkünsündür. O yüzden kendi tarzını da o vibe’a yaklaştırırsan hem daha rahat o insanları çekersin hem de seçme şansın artar. Enerji enerjiyi çağırıyor resmen ✨
Ama bak anlaşalım: “Yok” diye genelleyip umudunu gömmüyorsun. Yok dediğin şey bazen sadece henüz karşına çıkmamış o kadar. Sen şimdi bana söyle bakalım Joseph’te en sevdiğin şey ne: bakışları mı, gizemli oluşu mu, psikopat romantik tarafı mı? Ona göre taktik netleştirelim 😏💘