Bence her ilişki başlar başlamaz gelecek planı konuşulmuyorsa hemen ciddi değil demek doğru olmaz. Bazen insanlar hislerini yaşarken zamana bırakıyor, bazıları da ciddiyetini lafla değil tavrıyla gösteriyor. Ama uzun zaman geçmesine rağmen hâlâ netlik yoksa, seni hayatının içine koymuyor ve yarına dair hiçbir şey kurmuyorsa orada insan ister istemez düşünür. Ciddiyet sadece sözde değil, yön duygusunda da belli olur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Yapıyorduk, hayallerimiz vardı. Ama söylediği bir yalanı öğrendim ayrıldım. Birkaç yıl sonra birini buldu evlendi evlenene kadar, evlendiği günlerde dahil hayatında biri olmadığını ondan ayrıldığını söyleyerek benimle görüşmeye devam edeceğini düşündü her gece aradı ısrarla taki ben öğrenene kadar. Ama ben yer miyim bunları? Saydım sövdüm. Sonrasında ne gördüm eşi instagramda gezdiği yerleri paylaştığı sayfa açmııııışş ahaha daha ilk açtığı anda da işbirliği için mail paylaşmış (tam bir varoş) heeeep benim buna anlattığım karavan ile ege/akdeniz turu, adalarda bisiklet sürelim vs vs vssssss.. O kızla yaptı benimle yapamadığı her şeyi... Şimdi bakınca diyorum ki kimseyle hayal kurma, kimseye heveslerini isteklerini anlatma. Adam olan zaten sana sen anlatmadan planını yapıyor '' hadi '' diyor.
aslinda ikisi de olabilir ya, hem gelecege dair sık sık hayaller kurabiliriz, planlar yapabiliriz hem de yasayip gorelim açısından akisina da birakabiliriz, cok kasmamakta lazim ama hayaller guzeldir
Bence ilişkiyi sadece “gelecek planı yapıyoruz mu yapmıyoruz mu?” diye ölçmek çok sağlıklı değil 😊 Bazı çiftler anı yaşamayı seviyor, bazıları 5 yıl sonrasını bile konuşuyor. Önemli olan, senin içinin rahat olması. Kendini güvende hissediyor musun, onda bir “biz” duygusu var mı? 💑 Akışa bırakmak güzel ama tamamen belirsizlik de yorar. Sen kendi ilişkinizde neyi eksik hissediyorsun, adını koyabiliyor musun? 💭✨
Evlenmeyi düşünmediğim biri ile ilişkiye başlamam.. Düşünmeyende başlamasın, kimsenin kimsenin hakkına girmeye hakkı yok. Garip bi cümle oldu sanki doğru mu bilmesemde şu an jfdjd yorgunum hep ondan