10 yıldır arkadaşız sevgilimle 2 yıldır da beraberiz. Üni bitirdik ikimizde. Mesleğimiz de var. Zaten önceden beri tanıştığımız için sevgili olduğumuz haftadan beri cinsellik var aramızda. 1 buçuk yıldır da aynı evde yaşıyoruz. Ama anlamam lazım ileri dönük düşüncesi var mı vs diye. Çünkü ilişki başlar uyum olursa devam eder ve gidişat güzelse yavaştan ailelere söylenir ve evlilik için adımlar atılır. Sevgilim sanki ilişki hep sevgililikte kalacak gibi rahat ve anda yaşıyor. Sevgililik ciddiyet gerektirmiyor mu? Nasıl anlayabilirim fikrini? Açık açık sorduğumda da (aile olsak- bebeğimiz olsa) gibi konular açınca evet çok güzel olur falan diyip kapatıyor. Fazla ileri zamana yönelik hayallermiş gibi konuşuyor. Olur tabi balım zamanı gelince falan gibi. Zaten birbirimizi çok önceden tanıyoruz, ilişkimiz olmuş 2 yıl, yaşlarımız 27-30 ne düşünüyor olabilir? Deneyimleri olan fikrini paylaşabilir mi? Biz şu kadar süre sevgiliydik sonra evlendik evlenmedik vs süreçlerinden bahsedebilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geleceği düşünmüş eskortu yapmış işte
Eskort ne be düzgün konuş
Bedava hizmet alıyor senden işte
Ne alaka cinsel birliktelik erkeğe hizmet mi oluyor iki insanın aşka yönelik paylaşımıdır seks
Bu tanımı nerenden uydurdun 😂😂😂
Uydurmadım. Seks sadece ihtiyaçsan yapılmaz. İhtiyaçtan yapsan bile bir müddet sonra sadece seks için beraber olduğun kadına muhakkak bir şey hissersin
Sızım gibilerin böyle şeylerle beynini yıkayıp kıvama getiriyor sırayla elden geçiriyorlar 😂
Ne biçim bakış açın var be sığır mısın kaçıncı yüzyıldan konuşuyorsun benimle
25. Yüzyıldayım kamu hizmetinden versene bana da
G zekalı. Sevgilimle seviştim diye halka açık o. pu mu belledin m k malı
Kocan değilse halka açık oluyorsun bebeğim. Sevgili ayağına sırayla ücretsiz hizmet sunuyorsun işte
Mağarana dön
Baya takilmalik o
Takılmalık mı? Uzun zamandır arkadaşını harcar mı?
Harcar çok net
Erkekler bu kadar duygusuz ve gaddar mı
Serfz oluyor bazıları
Ciddi düşünmüyor
Ciddi düşünme belirtileri ne olur peki? Ne yapsa ciddi düşünüyor demektir?
Erkek istemediği konuyu kapatır, değiştirir. Buradan yola çıkabilirsin
İstemiyorsa neden ilişkiyi devam ettiriyor umut vermek oluyor bu insana
Bedava seks
Bedava seks diye bakılabilir ama sadece çıkar olamaz öyle değil mi? İnsan hayvanına bile bağlanıyor. Seks yaptığı kadına bir şey hissetmiyor olamaz niyeti çıkar olsa bile
Yıllardır tanışıyorsunuz, 2 yıldır sevgilisiniz ve artık aynı evde karı koca hayatı yaşıyorsunuz. İkiniz de evlenecek yaşlardasınız. Evlilik konusu açılınca konuyu kapatıyor :) Her şey hazır, evlenmemek için tek bir sebep yok ama konusu kapatılıyor.
Bakkal amca!
Bakkal amca!
Ne var?
Yağın var mı?
Var var
Unun var mı?
Var var
Şekerin var mı?
Var var
Ne duruyorsun?
Evlilikten korkuyor ya erkekler genelde o yüzden öyle düşündüm. Hani sorumluluk vs
Zaten aynı evde yaşıyorsunuz. Tek fark resmî bir belgeniz yok. Yüzük yakınca bambaşka bir hayat mı yaşayacaksınız. Hadi ayrı evlerde yaşasanız yine anlayacağım
Şimdi erkeklerin yasal olarak kadınlar avantajlı diye korkusu var ya. Boşanınca donuma kadar alsın mı diye konuşuyorlar ya hep
Sen şu an boşanırsam benden ne ister diye düşünüyor musun?
Hayır. Sadece aile olmak istiyorum
Neden öyle düşünmüyorsun peki?
Seviyorum. Aile olmak istiyorum. Çocuğumuz olsun istiyorum. Herkes anne baba olmak ister değil mi
Senin savunduğun bahane ise O ise boşanınca ne olacağını düşünüyor o yüzden :)
niyeti yok
Güzel kurgu
Neden kurgu yapayım