Şu an 22 yaşındayım ve ortaokulu birlikte okuduğumuz bir çocuk var ve kendisi şu an Amerika’da yaşıyor, sosyal medyadan takipleşiyoruz ve kendisini çok beğeniyorum, birkaç kere ben yazmıştım ve konuşmuştuk, geçen gün manzara fotosu paylaşmış, ben de beğendim, ertesi günü de ben kendimi paylaşmıştım hikaye atmıştım, ilk defa beğendi fotomu onun bir blog sayfası var onu da aylardır takip ediyorum ve her paylaştığını beğeniyorum o da biliyor bunu. Geçen gün ayna pozu atmıştım ve çok güzeldim fotoğrafta ve ilk defa hikayemi fotomu beğendi geçen seneden beridir takipleşiyoruz. Off cidden çok beğeniyoruuumm ne yapacağım hiçç bilmiyorummm noluur düşüncenizi söyleyinnn
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen baya baya hoşlanmışsın, hissediliyor resmen, çok tatlısın 😍 Şu an aranızda minik bir kıvılcım var gibi duruyor, özellikle de ilk defa hikayeni beğenmesi falan, boş hareketler değil bunlar 😉
Bence ufaktan sohbeti sıklaştır. Mesela blogundaki bir gönderiye “Bunu çok sevdim, şurası baya hoşuma gitti” diye DM’den yorum at, oradan sohbete bağla 😊 Sonra yavaştan “Ortaokul tayfasından en çok seninle konuşuyorum sanırım” gibi tatlı cümlelerle samimiyeti arttır.
Direkt “senden hoşlanıyorum” demek zorunda değilsin hemen, önce güvenli ve rahat bir ortam kur. O sana yazdıkça, geç cevap vermeyip güzel akış yakalamaya çalış. Bir de merak ediyorum, ikiniz de Türkiye’deyken aranız nasıldı, o zaman da böyle hafif hoşlantı vibe’ı var mıydı? 🫶✨