Kocam hafta sonu arkadaşlarla birlikte salaş bir ortama yemeğe gidecek. Arkadaşları arasında az sayıda kadınlar da olacak. Gittikleri yer samimi bir ortam ama böyle alkol benzeri şeyler yok. Herkes tek tabanca gidecek, kimse eşiyle gitmiyor. Ben bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama kendisi arkadaş ortamında sosyal bir yemek olduğunu ve bunu büyütmemem gerektiğini, anlayış beklediğini söyledi. Sizce kıskanmakta haksız mıyım? (bu arada bu bir iş yemeği değil)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayHaksız mısın sence bu kadarını da düşünemeyip bu siteye sorman bile saçma böyle bir olayda direk kocayı eve alıp güzelce bir pataklamak gerekir çünkü belli ki senin koca daha önce hiç dayak yememiş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayAy üf bi tane kocanız var daha şaşırdınız nereye koyacağınızı adamı. Siyam ikizi misiniz illa her etkinliğe eşiyle gidecek? Bu kadar tedirgin ve evhamlı isen sen niye böyle dandik bir uygulamadasın?
benim kocam kızlarla, arkadaşlarla cafe yemek veya puba gitmeme laf etse boşarım onunla mı uğrasacagım.. uygunsuz yere zaten o rahatsız olmadan bastan ben gitmem. sizin bir de iş yemeğiymiş, oho..03 Yorumla- 5 ay
@Gülkaranfil belki kocası o kadına kayacak halkı kadın hahahah
- 5 ay
@gecemüzisyeni doğru, o yemeğe gitmezse bir daha kayma imkanı nerde bulur.. biz direkt uluorta kayıtoruz halbuki xd
- 5 ay
Hahahahhahaa
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
5 ayHafta sonu etkinliklerine neden eşleri de davet etmemişler ben o kısmı anlamadım. İyi bir niyet düşünmedim. Hepsi bekar ve eşlerinden uzak kafa dinlemek istiyor demek ki
03 Yorumla
Soran5 ayHafta sonu ama akşam olacak. Önceden planlanmış bir kutlama
- 5 ay
Neyi kutluyorlarmış eşleri davet etmeyecek kadar
Soran5 ayTerfi kutlaması ama kendı yaptıkları bir organizasyon
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Eşinin daha önce güven vermeyen bir hareketi mi oldu da böyle suphecisin tamam haklısın ortam da kasinmiyor değil ama en azından eşine güvenmeyi seçmen daha doğru olur diye düşünüyorum ama hislerinde de cokta haksız değilsin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Kıskanmakta kesinlikle haksız değilsin, his dediğin şeyin “doğrusu yanlışı” yok zaten 🙃✨ Önemli olan bunu nasıl yönettiğin. Güven var ama ortam seni geriyorsa, bunu sakin sakin anlatman çok normal. Evlilikte sınırlar çifte özel, başkasına göre değil size göre belirlenir 💑 Peki kocan senin rahatsızlığını duyunca tavrı nasıldı, yumuşadı mı yoksa tamamen mi geçiştirdi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 5 ayhaklısın
00 Yorumla Bence haksız ve kısıtlayıcısın. Eğer senden bekleyip kendi yapmıyorsa ayrı tabi. Ancak insanların sosyal çevreleri olmalı. Bu sosyal çevreler içinde kadın da olabilir erkekte. Birebir bir yemeğe çıkma mevzusu yok. Yemek yiyecekler birbirlerini değil ki. Eğer güven konularında şüphelerin varsa onu kısıtlayarak sadece bir süre istediğin çizgide tutabilirsin. Zaten güvenilmez biriyse ilk fırsatı değerlendirecektir. Ancak güvenilir biriyse ve bu konuda düşünceleriniz birbirinize ters ise bir süre sonunda bunalacaktır. Yani her türlü sen zararlı çıkarsın.
00 YorumlaSenin gitmesigin bir yerde kocanında işi olamaz kardeşim. bu kıskançlık degil, insanı bunaltmak degil, Dogru olan budur. siz bir ailesiniz. senin olmadıgın yerde onun ne işi var? Onun olmadıgı yerde senin ne işin var?
02 Yorumla
5 ayGvat birliği a... m.. ı.. n oğlu aş toplatısı 🤣bune ya boşa direk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
5 ayHaksızsın, kızmak ne ya pasif pasif, kafasını kıracaksın ki, bir daha göze alamayacak 😄😄
12 Yorumla
Soran5 ayMesela ne yapayım örnek ver 😂
- 5 ay
Ben burada yazarsam suça teşvikten içeri girerim 😄😄😄 doğaçlama Allah ne verdiyse işte
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
5 ayBaş başa olsa anlarım. Ama tüm iş arkadaşları olacağı için gereksiz bir kıskançlık. Bunu sana söylemeden yapsa daha mı iyiydi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayHaklisin tabi arkadaş olsa bile bir cekim olur öyle ortdamda
03 Yorumla
Soran5 ayBende onu düşünüyorum işte, güven meselesi değil bu birbirileriyle samımı vakit geçirecekler
- 5 ay
Bana yazarmisin sana önemli bişe dicem söz
- 5 ay
Bu konuyla ilgili özel konu olunca burada denmez
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
5 ayHaklı adam abartma. Sık sık yapıyorsa evet sen haklısın da tek tük olabilir
02 Yorumla
Soran5 ayOlabilir diyorsunuz yani
- 5 ay
Tek tük ayda yılda bir olabilir. Ama sürekli oluyorsa hoş olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı.
5 ayBir kadın kocasına kızacak haddi nasıl kendinde bulabilir?
01 Yorumla
Soran5 ayHahahah doğru
5 ayKocan o kadınlardan biriyle işi pişirmek istese dağı deler yine yapar. Yemeğe gönder gönderme farketmez.
00 Yorumla
5 ayTek seferlik şey ise abartıyorsunuz. Sürekli olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
5 ayToplu yemekler olur sorun değil de sadece kızlar ile saçma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayAnlayış mı gösterecekmişsin tabi canım anlayış göstermeni istiyorsa erkek erkeğe gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayEğer kadınlık yapmazsan eşine... Piyasa da başı boş aranan kadın çok... Böyle düşünüyorsan demek ki kadınlığın yeterli değil ve aldatsa aldatır demek ki eşin.
00 YorumlaSende erkek arkadaslarinla ayni sekilde yemege gidebilirsin demektir bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
5 ayilk soruya aldansak haklısın diyeceğiz de erkekler de varmış belli ki. sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHaksızsın , sürekli tekrarlayan buluşmalar olursa kıskanırsın bence abartmana gerek yok iş arkadaşları ile gayet de yemeğe çıkılabilir
02 Yorumla
Soran5 ayTek seferlik olmayacak tabiki de 😊
Cevap sahibi5 ayTek seferlik olmaz zaten ama sık sık olursa sıkıntı , mesela ayda 2 kez çıkılabilir bence ama her hafta 2 kez çıkıyorsa ben sıkıntı ederdim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayhaksızsın tabiki. gö tle don gibi illa dip dibemi olacaksınız. ayrı planınız olamazmı
07 Yorumla
Soran5 ayYook olabilir tabıkı de. Benım takıldığım yer orası değil
- 5 ay
gülüp eğlenecekler yazmışsın. ne var bunda kocan biraz kafa dağıtsa iş harici konuşsa olmazmı. zaten alkol yok demişsin. (ki olsada farketmez bence) birbirinize kelepçe olmayın.
Soran5 aySalaş bir ortamda olacaklar bunu kıskanıyorum 😊
- 5 ay
illa spot lamba altında toplantı odasındamı olsunlar. gitsin güzel bir yerse sonrada siz beraber gidersiniz. ben işim gereği bir çok toplantıya iş yemeğine bazende iş harici yemekelre gidiyorum. eşimde gider tabiki oda benzeri iş yapıyor. bunlar özgüven sıkıntısı olan şeyler.
Soran5 ayNe sıkıntısı olduğunu bilemem ama benim yapmamı istemediği şeyleri kendisinin bana ne var bunda diyebilmesi sinirimi bozuyor
- 5 ay
senin işin ne bilmiyorum. ama iş yerinden insanların birlikte yemeğe gitmesinde bir sakınca yok.
Soran5 ayBenım takıldığım yer orası değil zaten de neyse herkes yaşadığını bilir
Gizli Üye(30-35)5 ayHaksızsın her an kuyruk gibi peşinde olmak zorunda değilsin yapmak isteyen yemeğe gitmeden de yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayİş yemeği değilse neden eşler gelemiyor diye kural koymuşlar anlamadım. Bende rahatsız olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBen evli olsaydim eşimden başka hiçbir kadınla yemeğe gitmezdim. Evli değilim bütün kızlarla yemeğe gidiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYemeğe gidilmesinin bir sebebi mi var
O kadınlarla samimiyeti ne derecede
Gitmemesi durumunda arkadaşları yadırgar mı
Eşler neden gelmiyor014 Yorumla
Soran5 ayEvet kutlama yemeği.. Sohbetleri nasıl bilmiyorum çünki hiç şahit olmadım. Evet yadırgarlar. eşler gitmiyor çünkü sadece iş arkdaşları olacak diye ayarlandı
Cevap sahibi5 ayKaçta gidip kaçta gelecekler
Fotoğraf vb atacaklar mı
Eşinin senin yanında veya olmadan kadınlara bakar mı
Soran5 ayAkşam olursa dört beş saat sürer.
Istersem atar
Ben hiç baktığını görmedim ama eşim çok sosyal ve konuşkan 😁
Cevap sahibi5 ayPeki çapkınlığı var mıydı
Yani senden önce de olabilir
Kal yıldır evlisiniz ki
4-5 saat çok değil mi
Soran5 ayHayır çapkın değil ama çekim gücü var, konuşmasıyla herkesi etkileyebilir çünkü sempatik. İki yıl.. Hayır öyle organizasyon için değil
Cevap sahibi5 aySen aynı zamanda oradaki kadınların etkilenmesinden de korkuyorsun o zaman
Peki gelecek kadınları tanıyor musun
Evliler mi
Soran5 ayEvet neden olmasın. yok değiller
Cevap sahibi5 ayEvli olmaları inan daha kötü olurdu
Evet haklısın düşüncelerin çok mantıklı
Soran5 ayKımseye güvenmiyorum 🤣
Cevap sahibi5 ayKaç yaşındasınız
Eşin ne zamandır o yerde çalışıyor
Güvenme zaten 😄
Soran5 ayYahu yaşımı ne yapacaksın bunlar boş şeyler, olaya odaklanın 😂 evet güvenmiyorum kımseye hele erkeklere hiç. Çünkü en yapmaz dediğim insanların bile neler yaptığını gördu bu gözler. bence bunun sadakatle hiç alakası yok insanoğlu yanlışa hep meyıllıdır, yanlış ortamlar yanlışları da getırır
Cevap sahibi5 ayAnlıktır zaten anlık olarak bir yanlış yapılırsa insanın hoşuna gider devamı da getirilir
Soran5 ayÖyle
Cevap sahibi5 ayGiyimleri nasıl
Gizli Üye(18-24)5 ayNe geniş insanlarsınız ya hayır diyemiyor musun kocana
019 Yorumla
Soran5 aySen büyü yaşa ondan sonra gel yorum yap ablacım
Cevap sahibi5 ay21 yaşındayım teyze
- 5 ay
e tamam daha çocuksun :D
Soran5 ayAynen 😁
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff benim hayatımdaki erkek bırak iş arkadaşlarıyla buluşmayı takipleşemez bile sosyal medyadan. Gennnil gennnil yaşayın
Cevap sahibi5 ayGennnişşş
Cevap sahibi5 aySoruyu soran teyze sen herhalde bi 40 varsın böyle yazdığına göre
- 5 ay
önce profesyonel bir iş ortamında çalışan sevgilin eşin vs olsun sonra konuşursun. senden çok onları görüp onlarla zaman geçirecek. daha çook büyümen lazım.
Soran5 ayHHahah buna güldüm, konuş böyle konuş daha ergenın dıbıyken böyle ahkamlı sözler söylersin tabi
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff restorantta çalışmakta profesyonelliğe girer mi
Cevap sahibi5 ayTeyze yürü git ya kocan başka kadınlarla gülüp eğlenecek eve gelince de sana suratını asacak üzüldüm senin adına
- 5 ay
kurumsal bir iş olmadıkça sadece hizmet sektöründe çalışan biri olursun. müdür ya da garson olman bişeyi değiiştirmez. önce bir ofis ortamında çalış. öyle tabak geldi sipariş gecikti işi değil bunlar. şirket mailinden mailler yağarken o iş arkadaşların senin tek desteğin olacaklar.
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff ben hemşirelik okuyorum nişanlım var o da doktor olacak son yılı ikimizde hastane ortamında olucaz birbirimizin halinden anlarız sıkıntı çıkmaz. Nöbetli işte çalışmayan anlamaz nöbete kalmanın zorluğunu
- 5 ay
ben gece ekiplerinde çok çalıştım mesleğimde. konu senin işin vs değil. sen sevgilin doktor olunca iş arkadaşları ile yemeğe gitmeyecekmi sanıyorsun? bunun semilerleri olacak. semiler aralarında çıkışlarında tabiki inasnlar tanışacak. bazı mesleklerde sosyal çevre kurmak çok ama çok önemlidir. ben inşaat sektöründeyim. sevgilinde sağlık. ikisi içinde bu çook önemli. sen nöbetin bitince bir sosyal arakdaş ortamın olmayacak işle alakalı kalkıp evine geleceksin. ama bir doktorun kendi branşında özellikle geniş bir çevresi olması lazım.
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff evet haklısın doktor konusunda ama benim mezun olup memur olan hemşire arkadaşlarım evli bekar var izinli günlerin de iş arkadaşlarıyla birlikte buluşma planı yapıyorlar en az ayda bir yapıyorlar ve karışık kadın erkek öyle diyeyim. Nişanlıma bakıyorum aşırı kısıtlayıcı bir tip hani erkeklerle üniversitede kafede kahve içmeme bile karışan birisi o yüzden sosyalliğimi ya elimden alırsa diye düşünüyorum
Soran5 aySosyallıgının kısıtlanmasınsan korkanın soruma verdiği cevabın tutarsızlugına hele 😂 bu kadar üzülme ya daha neler göreceksın
- 5 ay
neden böyle sıkıntılı insanlarla berabersinizki anlamıyorum. ayrıca soran doğru söylüyor. hem hayır diyemiyormusunuz diyorsun hemde başkaları yapıyor diyorsun. insan partnerine neden arkadaşları ile buluşma konusunda kısıtlama koysun? bu tamamen özgüven eksikliği
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff sence nişanlım sıkıntılı bir tip mi gerçekten yardıma ihtiyacım var. Beni aradığında ilk aramada açmazsam aşırı kızıp sinirleniyor asla açmamazlık yapamam, dışarı çıkınca eğer internetim olmazsa bana internet paketi satın alıyor neymiş merak ediyormuş internetim olmalıymış. Üniversite whatsapp gruplarına katılım zorunluğu değilse sadece sohbet amaçlıysa asla istemiyor eğer girersen bende girerim diyor. O BENİ KISITLADIĞI İÇİN BENDE ONA ÖYLE YAPIYORUM O YÜZDEN ÖYLE BİR YORUM YAPTIM YAEDIMCI OLDUĞUN İÇŞN DE TEŞEKKÜR EDERŞM
- 5 ay
birbirinizi tüketiyorsunuz sadece. birliktelik böyle bir şey değil. üzücü.
Gizli Üye(30-35)5 aySen de gidebilirsin iş yemeği değil sonuçta ne alakası var,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayO yemek terfı yemegıyse senın kocan senıde almalıydı o yemege ayy cıdden nasıl dayanıyosun evde benım ıcım ıcımı kemırırdı o yemege gıttıgı an benım ıcın bıterdı hersey sende ona ceza ver evde olanaklarını kısıtla her dedıgını yapma
07 Yorumla
Soran5 ayOnun terfisı değil
Soran5 ayÖyle olsa bende olurdum 😂
Soran5 ayİçim içimi yıyor zaten her gelip gittiğinde çemkiriyor ve sinirimi alamıyorum 😂
Cevap sahibi5 ayAyy kankı ne dıyım kı bence soyle yap esın yakısıklı dıkkat ceken. Bırısıyse kurda kuşa yem etme telefonu acık kalsın sen ara onu telefonda cebınde dursun konusulanları sende dınlemıs olursun 👍🏻😂
Soran5 ayEngelledim naparsa yapsın 😂
Soran5 ayBana mesaj atsana yaa 😂az konusup ıcımı dokmeye ihtiyacım var 😁
Cevap sahibi5 aytamam gızlıden cıksana eklıyım senı :) denizler_kurumaz buda Instagram ekle
5 ayNiye tek tabanca
işle ilgili değilse sadece arkadaş ortamı yemeği
benim hoşuma gitmezdi
00 YorumlaSadece kadınlar ve kocan mı yoksa ekstra erkekler geliyor mu bir de hepsi eşinden ayrı mı geliyor
00 Yorumla
5 ayAynısını yapabilme özgürlüğüne sahipsen sorun yok ama eğer buna karşı çıkacak bir yapısı varsa sorun var.
00 YorumlaBence anlayış göster her iş yerinin böyle yemekleri olur... eşine güveniyorsan ankayış göster... yemekten ibarettir.
00 Yorumla
5 ayAdı üstünde iş arkadaşı akşama kadar aynı odada çalışan adam yemeğe gitmesinde ne sakınca olabilirki
02 Yorumla
Soran5 ayBen gıtmesın demiyorum oraya gıtmesın dıyorum
- 5 ay
Bir bitinizi özleyin arada ayrı takılıpsosyalleşmek gerek
5 ayçok haklısın izin vermezdim keşke benim de kocam olsa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySaçmalama ya adam kötü bir şey yapsa söyler mi her şey ortada hep birlikte gidilen bir yemek yani sonuçta.. yapan adam her türlü yapar rahat ol ona güven
00 Yorumla
5 ayhaklısın gider masalarına yakın bir masada yemek yerdim ben olsam
00 Yorumla
5 ayKaç kadınla gidecekmis
02 Yorumla
Soran5 ayİki diğerleri erkek
- 5 ay
Eş olmuşlar
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
5 ayKimsenin eşi ile gitmemesi çok saçma
010 Yorumla
Soran5 ayBuluşmalar olabilir tabii buna karşı değilim ama ortamına göre değişmesi lazım
- 5 ay
Bence olamaz 😂 sizce elbette olabilir ise size göre bir şey diyemem
Ama benim sevdiğim kadının
Değil öyle yerlerde işi olması
Erkeklerin olduğu yerde dahi keyfi olarak işi asla olamaz
Bu tabiki benim içinde geçerlidir
Soran5 ayKurumsal bir yerde çalışıyorsanız inanın bu çok zor, yaşayan bilir
- 5 ay
ne yapacaksın eşini asosyal sevilmeyen birinemi çevireceksin. evcil hayvanınmı o senin
Soran5 ayKendi erkek arkadaşlarıyla gayette güzel sosyallesıyor
- 5 ay
cevap verene dedim ben. ayrıca burası haremlik selamlık bir ülke değil. her meslekte kadın erkek var
- 5 ay
Konuyu asosyal olmaya nasıl getirdin kardeşim benim 😂
Niye kadınlar ile kadın sosyalleşemiyor mu? Bir kadının illa sosyal olması için kendi abisi kardeşi ya da babası ile eşi dışında başka bir erkek ile iletişim kurması mi gerekiyor?
Ayrıca keyfiyet ne demek ( kişinin kendi seçimi ve istekleri demek )
Zaruret ayrıdır
Keyfiyet ayrıdır
Zarurî haller ne yazık ki içinde bulunduğumuz dünyanın gereği elbette olacaktır kimse bunun aksini şu an için söyleyemez lakin bu demek değildir ki bu zaruret sohbete dönebilir ( maksimum baş selamı verilir) akabinde hemcinsleri ile sohbete pektabi devam edebilir
Unutmadan söyleyeyim ben kendi hayatıma almış olduğum kişi için yorumda bulunuyorum diğer bireyler beni alakadar etmez ( zaten soruda ilişkiler üstüne)
Son olarak konuyu yine orantısız bir yere doğru götürmüssün
Ben erkek olan meslekte çalışamaz mı demişim?
Yoksa keyfiyet olarak asla işi olamaz mı demişim?
Burayı lütfen bir daha okuyalım
- 5 ay
dostum ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama iş yaptığın yerdeki insanlar bir yerden sonra senin en yakınındaki insanlar oluyorlar. bunun kadını erkeği yok. arada sırada gidilir iş harici muhabbet edilir insanlar güler sohber eder eğlenir. sene olmuş 2026 hala neden kendi hemcinsi yetmiyormu diyorsunuz. yeter tabiki ama neden bu şekilde bir duvar örsün. ha kadın ha erkek. ne farke diyor. bunlar günümüzde normal şeyler. baş selamı verir geçer nedir. ben bir yönetici olarak ekibe uyum sağlayamayan kişileri ekip çalışmasına uygun olmadıkları gerekcesi ile verip tazminatlarını yeri geliyor referans mektubum ile gönderiyorum işten. insanlar beraber çalıştığı kişilerin psikolojik durumlarını bilmeli tanımalı. robot değiliz.
- 5 ay
Hocam siz kendi sorumluluk alanınız dahilinde görevinizi yerine getiriyorsunuz profesyonel bakış açısı ile bakınca zaten siz haklısınız
Lakin konu ( iletişim ya da iş etiği iş liyakatı ) değil konu gönül ilişkisi
Bu suretle ben yorum yapıyorum
Yoksa sizi ben pektabi anlıyorum ve modern manada da hak veriyorum ancak işler her zaman bu şekilde
Düz bakış açısı ile ilerlemiyor
Çünkü işin içine aşk girince
Bakış açısı ( profesyonel yaşam ve arkadaşlık ile iş ilişkisinin dışına çıkarken) sürece yeni parametreler dahil oluyor
( Örneğin hayata bakış açısı/dini görüşler/aşk yaşantısına atfedilen değer gibi ) İşte sizinle farklı düşündüğümüz durum tam olarak burada başlıyor
Çünkü siz konuyu ( iş alanı içinde ) değerlendirirken ben de konuyu konunun içinde yer alan sorunun bağlamında kalarak aşk ve evlilik içinde ele alıyorum
Örnek vermek gerekirse
Siz ekibinizin ( iş hayatına bakıyorsunuz/nasıl çalışıyor olduğuna bakıyorsunuz iletişim diline bakıyorsunuz ama kisilerin özünde nasıl bir insan olduğunu iş dışında ki yaşantılarında olan dusuncelerine hem bakmıyor baksanız bile onların aksatmış olduğu kadar görüyorsunuz)
- 5 ay
ya hocam gözünü seveyim bırak makale yazmayı. al ben ruslarla çalışıyorum. ekibimin yarısından fazlası kadın. iş harici gidip eğleniyoruz ekipçe yeri geliyor içiyoruz eğleniyoruz. kimisi benim gibi evli kimisi bekar. sonra dağılıyoruz herkes hayatına devame diyor.
atom parçalamayacaksın git ye yemeğini eğlen bas git evine. ha diyorsan ben becemiyorum. bireysel konuş ozman. bu güne kadar pek çok iş yerinde çalıştım. şu mantıkta olan kimseyi görmedim. ne uzattınız bu kadar normal ve basit bir şeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
5 ayBizene senin istekli kocandan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Güvensen kızmazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
5 ayÇok haklısınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 aySen de git madem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Haksızsın. Bu dediğin çoğu işyerinde yapılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Fitne bu karışık ortamlardan başlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı.
5 ayOnları düşünürsek neler neler yapmıştır
00 Yorumla
5 ayİş sonrası yiyişecekler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 aySen de birisi ile yemeğe çık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBelkide grup yapacaklar
06 Yorumla- 5 ay
az p*rno izle
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff diyen adamın kapak fotoğrafında a#mcik olmasi da pek ironik
- 5 ay
o bir çizim. ve anlamı seks değil. gördüğün herşeyi oraya çekmen normal ama belli etme bari
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff hadi canım sana verdiğimiz sürenin sonuna geldik hadi
- 5 ay
komikte değilsin. . üzüldüm adına.
Cevap sahibi5 ay@cheekystaff sorularına baktım da bende sana üzüldüm desem yalan olur üzülmedim. Elin 3 cm lik pipişindeyken yazdığın sorular pek bir anlamlı vaov tıpkı bir şahin k gibisin wowowowww
- Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
5 aySende kadinli erkek li yemek organize et
03 Yorumla
Soran5 ayOo ben yapsam kesin oda gelir 😂 ya da gitmemem için elinden geleni yapar
- 5 ay
Yapmalisin
Soran5 ayKesinlikle yapicam
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşine guvenmiyorsun
02 Yorumla
Soran5 ayHayır ben insanlara güvenmiyorum 😂😂
5 ayAldatma olabilirmi
06 Yorumla
Soran5 ayAldatma olmaz ama hep birlikte gülüp eğlenecekler sonuçta
- 5 ay
Nasil emin oldun buna
Soran5 ayEşimi arkadaşlarını tanıyorum
- 5 ay
Gorduklerimi duyduklarimi anlatsam oyle dusunmezdin
Soran5 ayHerkes kendı malını bılır 😄
- 5 ay
Eger bedenen ve uyum acisindan iyiysen belki
Gizli Üye(25-29)5 ayBende gidiyorum
21 Yorumla
Soran5 ayPekı ne düşünüyorsun
Cok haklisin bacim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayHaklısın
00 Yorumla
5 ayEvet tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayHaklısın boşan hatta
00 Yorumla
5 ayHaklısın
00 YorumlaEvli olan eşi ile gitmiyor ise sorun vardır
00 Yorumla
5 ayAdam haklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haklısın yenge
00 Yorumla
5 ayÇok haklısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHaklısın
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamın kadın iş arkadaşlarıyla hafta sonu yemeğe gitmesine kızmakta haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler