Sevgilimin eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum ve hissediyorum, ne yapacağımı bilmiyorum
2 ay
Sen onun geçmişini iyileştirecek kişi değilsin. Eğer o, hayatındaki yeni insana (sana) odaklanmak yerine eskiye takılı kalmayı seçiyorsa, bu seninle değil, onun kendi içsel yarım kalmışlığıyla ilgili. Kendini, onun ilgisini çekmek için yarıştırma.
Sezgilerin genelde boşa çıkmaz, o yüzden böyle hissetmen bence çok normal 😔 İçini acıtan şey de belirsizlik, emin olamamak. İlk adım, sakin bir zamanda onunla açık açık konuşmak olmalı. Suçlayıcı değil, “ben böyle hissediyorum” diye anlat ki savunmaya geçmesin 💬
“Geçmişine saygım var ama bazı şeyler beni tedirgin ediyor” gibi yumuşak gir. Tepkisine dikkat et, gerçekten emek veriyorsa bunu hissedersin. İçin hiç rahatlamazsa da kendi kalbini koruman gerekir. Şu an en çok ne yapmaktan korkuyorsun, konuşmaya mı başlamaktan yoksa duyacağın cevaptan mı? 💭💔
Cevap
5Cevap
Sor. Tepkisine bak. Unutamadıysa belli eder. Unutamadıysa ayrılırsın.
Nasıl davranırsan anlarım
eğer şüphe düşüyorsa zaten 6-8 aylık bir ömrü kalmıştır ilişkinin. geçmiş olsun, ayrılmanı önermek haddime değil tabii ancak bunun nasıl farkına vardığını anlatman lazım.
ne gibi haretijetleri var
Eğer daha güzel sevişirsen sende kalır unutturabilirsin daha önce seviştin mi hiç
Tekmeyi vur geç
Gurur incitir
Ayrıl.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?