Sevgilim eski sevgilisini unutamamış ne yapmalıyım?

Sevgilimle ben 23 yaşındayız 4,5 yıldır çıkıyoruz çok yakın arkadaşı benimde arkadaşım bana geçen hafta bişey anlattı, sevgilimin benden önce 1 sene çıktığı bir kız varmış ama dediğine göre kızı sevmediğini söylüyormuş bu yüzden çok ilgisiz bıraktığını sürekli ağlattığını sonra terkettiğini söylemiş sonra kız başkasıyla nişanlanmış evlenmiş ama aklı onda kalmış alkolün etkisiyle söylemiş güya sosyal medyadan hesabını bulup bakıyormuş adını sayıklamış ağlamış falan ben bunu duyunca kötü oldum 4.5 senedir çıkıyoruz ailelerimiz tanışıyor ama o gidip alkolün etkisiyle eski sevgilisini sayıklamış onu unutamadığını söylemiş gidip resimlerine bakmalar falan bayağı ağladım bunun üzerine bende kızın hesabını araştırdım arkadaşım ismini söyledi kız evli çocukları var mutlu gözüküyor belki haberi bile yoktur sevgilimin ona baktığından ama konuşmuşlardır belki diye korkuyorum en acı verici olan alkol içince bunları onu sayıklaması sonuçta insanların gerçekten hissettiği şeyleri çıkartıyor içinden beni sevmiyor mu diye düşündüm 4,5 senedir çıkıyoruz ya 4 buçuk sene? umursamamaya çalışıyorum ama güvenim sarsıldı onu çok seviyorum ayrılmayı hiç düşünmedim evlenmeyi düşünüyorduk hatta aramız çok iyi :( ama aklında eski sevgilisi varmış ne yapabilirim bilmiyorum? sizce bu konuyu onunla konuşmalı mıyım? yoksa görmezden mi gelmeliyim lütfen ayrıl demeyin ben onu kaybetmek istemiyorum :(
Sevgilim eski sevgilisini unutamamış ne yapmalıyım?