Benle evliyken aldattığı sevgilisini hamile bırakıp boşanıp evlenmesi normal mi, böyle bir evlilikte gerçekten mutlu olurlar mı?

Yıllarca peşimden koşup beni evliliğe ikna etti. Onun için başka şehre evlenip geldim her şeyi geride bıraktım. Tam güzel bir yerde iş başvurum onaylanmıştı. Çalışma, ben sana her şeyi yaparım dedi. Beni kendine çok güvendirdi. Aşık gözü hiç bir şeyi görmeyen bir insanken evlenince yavaş yavaş değişti. Hemen çocuğumuz oldu. Hamileyken ve sonrasında şiddet uyguladı. Ailesi sürekli şikayet etti hep yatılı geldiler aramızı bozdular hep onları dinleyip sürekli tartıştık ama hep beni sevdiğini beni bırakmayacağını söyledi. Birden bire boşanmak istediğini söyledi. Türlü oyunlarla birden boşandık. Boşandıktan hemen sonra nişanlandı. Beni aldattığını öğrendim. Bir de hamile çıktı. Nişanlandığını öğrenene kadar hep ben arayıp ağladı. Boşanma davasından sonra bile hüngür hüngür ağladı. Hep aklıma geliyorsun gibi şeyler söyledi, beni çok iyi manipüle etti. Bana sen çok iyisin çok safsın derdi hep benim iyi niyetimi öldürdü. Nişanlandığını sosyal medyada şans eseri gördüm. Ben onun için bu şehre geldim. O başkası için çocuğuyla beni terk etti. Mutlu olurlar mı?

Benle evliyken aldattığı sevgilisini hamile bırakıp boşanıp evlenmesi normal mi, böyle bir evlilikte gerçekten mutlu olurlar mı?