beni isteyen bir doktor var neyse bu benim pesımde koştu tanıştı benle hastasıydım sonradan söyledi evlı oldunu benden 3 yaş büyük neyse bu 5 senelik evliymiş eşide doktor ama anlaşamıyoruz sevmiyorum diyor çocuk yokmuş olmuyormuş zaten sevmıyorum çocukta olmuyor ayrılıcam senınle evlenicem çocukta istiyorum diyor hatta evlenmeden yapalım bebek direk nikah yaparız diyor böyle bir insanla evlensem ilerde beni de aldatır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKesinlikle seni de aldatir. Aldatmak bir tepki değildir bir karakterdir.
Ben çocuğu olmuyor diye konuşup anlaşıp ayrilanlar biliyorum aldatmadan boşandı birkac sene sonra birini bulup evlendi.
Ben geçimsiz evliliği olsa da aldatmayan çok erkek biliyorum.
Evliyken aldatmak , hirsizlik, dolandiricilik, alkol bağimliliği, kumarbazlik gibi bişeydir. Sebep gerekmez içinde olan her durumda yine yapar.
Hani bazı fingirdek kadınlar vardır aynı anda 50 erkekle fingirder her gittiği yerden bir erkek ayarlar. Düşün öyle bir kadın efendi bir adamla evlense evliliği sorunsuz olsa yine aldatmaz mı? Aldatir çunkü bu huy bu karakter.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılboşuna şöyle bir şey dememişler evli eve gidince unutur diye bir çok kişi yazmış bende fikrini değiştirir belki diye yazıyorum bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa bil hassa bunu erkekler söylüyorsa dikkate al derim çünkü hemcinslerini bilirlerr. Bir kere en basiti empati yap birinin mutsuzluğu üzerine inşa ettiğin mutluluğun kalıcı olacağını nerden bilebilirsin hepsi yalan dolan sen genç ve bekarsın kendin gibi biriyle ol yok ailesi yokmuş yok çocuk sahibi olmak istiyormuş senin çocuğunun olacağı garantisi var mı? Yok yarın evlendin senin de bir şey oldu olmadı ne yapacak başka bir hastasını bulacak sonra dönüp ona sana dediklerinin aynısını diyecek hayatta hiç kimsenin ahını alma sonradan çok pişman olduğun şeyler yaşarsın 5 yıllık eşini seninle çekiştiren yarın bir gün seni de çekiştirir amacını söyleyeyim seninle birlikte olmak ve yeni heyecanlar yaşamak hepsi bu sonra seni yüz üstü bırakacak kendi eşi ile devam edecek. Eski sevgilim evlendi sonra sürekli bana ulaşmaya çalıştı buna izin vermedim çünkü o kadının yerine kendimi koydum ortak arkadaşlarımızla bana ulaşmaya çalıştı boşanıp onunla evlencem diye dedim boşuna böyle bir şey yapmasın asla kabul etmem sonra bi duydum eşi hamile çocuğunu da istemiyor ben yine kabul etmedim ve bu benim ilk aşkımdı çok fazla sevdiğim kişiydi kendimi kadının yerine koydum ve ona da dedim sadece kadına üzülüyorum eski sevgilim umrumda bile değil. demem o ki sen de aklını başına al ve uzak dur kendine yazık edersin statüsü senin aklını çelmesin karakteri olmayınca neyleyim statüyü ve güzelliğini..
21 Yorumla
Aldatır tabi ve de muhtemelen boşanmaz 2. olarak kalırsın hep. Bu sözleri sadece sana mı söylüyor sanıyorsun ki? Eşini şimdi seninle aldatabiliyorsa senden önce seninleyken ve sonrasında yine aldatır, çocuk yapsanız yine aynı şeyler yaşarsın sen çocukla uğraşırken o başkasına gider. Ne aşık olup evlenip üstüne çocuk yapan insanlar boşanıyor... Ayrıca sevmeseydi 5 yıl beraber olmazdı biraz kendin düşün illa ki bi çıkarı vardır ama yinede aynı evde kalıyorsa birşeyler oluyordur aralarında.
00 Yorumla
Kadınların bir üniforma aşkına bir de doktor aşkına söyleyecek bir söz bulamıyorum, peşinden koşan sana bunları söyleyen normal bir insan olsaydı daha doğrusu normal mesleği olan biri olsaydı hiç düşünmeden terslerdin, ama sorun da bile özellikle belirtmişsin doktor diye, hiç düşünme seni aldatır mı ileride eşine yaptığı muameleyi Sana da yapar mı diye evlen gitsin sen zaten adamla değil onun karakteriyle değil onun ünvanı ile evleniyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka yaa benımde meslegım var ve onun tipi çirkin ben çok güzelim sarışın uzun boylu manken gıbıyım yani öyle diyim aılemınde durumu iyi parasına tamah edecek degılız
Soran1 yılNe alaka doktor olmasana severdım ben onu benı çok düşünüyor kıyamıyor ıncıtmıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Doktor bey bayağı hızlı bir tempoda ilerliyor anladığım kadarıyla! 😊 Ancak, geçmişteki davranışları gelecekteki davranışlarının en iyi göstergesi olabilir. Şu anki durumunu göz önünde bulundurursak, hala evliyken yeni bir ilişki araması, sana pek güven vermiyor gibi. Kendine şu soruları sorabilirsin: Bu kişi, sorunları çözmek yerine neden hemen başka bir kapı arıyor? İlişkide güveni ve sadakati nasıl tanımlıyor?
Ayrıca, evlilik ve çocuk gibi ciddi konuların çok detaylıca düşünülmesi gerektiğini unutmamak lazım. Eğer hislerin karışıksa belki de bir süre durup düşünmek en iyi yöntem olabilir. Seni düşünmekten başka işleri olmayan arkadaşlarına danışmayı da ihmal etme. 🥰
Belki de iç sesin şu an sana bir şeyler söylüyor, sen de ne düşündüğünü paylaşıp biraz sohbet etmek ister misin?47 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olmuyor Muş tedavi görmüşler benimde ailem öldü diyor kendi ailesi olsun istiyormus
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılÖncelikle kaybın için gerçekten üzgünüm. 😔 Ailesiyle ilgili duygularını anlayabiliyorum. Yine de, duygusal olarak karmaşık durumlarla karşı karşıyasın gibi duruyor. İnsanlar bazen yaşadığı zorluklar nedeniyle yanlış kararlar alabilir. Bence çok iyi düşünmeli ve belki de güvenebileceğin bir arkadaşından veya uzmandan yardım almalısın. 😇 Her şeyin senin için en iyisi olmasını dilerim!
Soran1 yılBenim değil onun ailesi vefat etmiş
Soran1 yılBeni nasıl kullanacak ben evlenmeden bebek yapacak halım yok
Soran1 yılHer ılıskıde bebek oluyor sanki
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
97Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,6b cevap paylaştı.
u 1 yılevet vardır tabi ki de
10 Yorumla
1 yılNeresinden tut elinde kalıyor resmen sana sinyaller açık açık gelmiş. Beni aldatır mı diye düşünmene gerek yok direk ALDATIR. İlk olarak bir erkek sana eski eşini kötülüyorsa ileride seninle anlaşamayınca da seni kötüleyecek adam olan anlaşamasa bile ne eski eşinin ne de eski sevgilisinin lafını yapmaz. İkinci olarak bugün senin için başka birini terkeden yarında başka bir kız için seni terkeder bu asla saşmaz. Her zaman senden daha iyisi vardır ve bu adamın karşısına da illa çıkacak güvenebilecek misin? zannetmem. Üçüncü olarak evlenmeden bebek yapalım sonra nikah kıyar evleniriz diyen birinin amacı sadece seni kandırmaktır aklı sıra seni ağına düşürmeye çalışıyor sen tav ol diye hala bu adamla peşimde koşuyor diye evlenirsen ileride aldatılırsan bunun sorumluluğu sadece sana aittir çünkü Allah sana olanca sinyali göndermiş alıp almamak sana kalmış...
78 Yorumla
Soran1 yılSöyle bırsey var ben doktorum pesımde kız çok dıyor ıstedıgını elde edermıs gerçekten öyle ee o zaman neden benı ıstesın kı ıstedıgını elde eder zaten çocuk ıstıyor çünkü esı ıstemıyor esıde doktor ve karıyer pesındeymıs çocuk yapmıyormuş felan bununda aılesı küçükken ölmüş bende kendi aılemı kurmak ıstıyorum dıyor
- 1 yıl
elde ederim diyorsa narsist olabilir evlenme bence. narsistler birini ilk başta çok beğenir, kendine layık görür ama sonradan egosu ezilince seni sömürür ve bitirir. karısı doktor büyük olasılıkla kendine denk gördü ve sömürdü fark ettiysen... şimdi sıra kimde?
Soran1 yılBıkmıyorum sanki ozelıkle zengın iyi aıle kızlarını secıyor bunun babası zengin kızın benımde babam zengin baya hep özellerde okudum bu parlayanı gelıyor acaba
- 1 yıl
kendine değer veriyorsan daha kafa yormayan birini seçersin net. bu kadar mış mış konuşan insanlar ancak zaman çalar. net, şeffaf adamlar var hala merak etme.
Soran1 yılBen ıstesemde aılem asla ıstemıycek evlenmıs ayrılmış ben hıc evlenmedım felan
- 1 yıl
Sana istediğimi elde ederdim diyen adam egoisttir doğru tutum bu değil gerçekten sen istemediğin an saygı duyar bir daha peşinden koşmaz doğru olan bu ama senin doktor yılmamış seni ikna etmek için peşinden koşmuş çünkü sen onu istemiyorsun buda onun egosunu düşürüyor seni elde edene kadar süslü cümleleriyle aklını karıştıracak en son elde edince de yavaş yavaş sevgisini azaltıcak uzak dur
Soran1 yılZaten aşırı egoıst biri hırslı felan sürekli başarılı olma hevesı kaybetmeye tahammülü yok
- 1 yıl
Uzak dur Narsist resmen
1 yıl"Yaşattığını yaşamadan ölmezsin" derler ya, bu gerçekten doğru bir söz. Geçmişte yaşananlar, insanın gelecekteki ilişkilerine de etki eder. Eğer biri geçmişte sadakatsizlik yaptıysa, bu davranışın onun gelecekteki ilişkilerine nasıl yansıyacağı, kişisel bir değişim ve farkındalıkla ilgili. Ancak, eğer aynı hataları tekrar etme korkusu varsa, o kişi gerçekten kendini dönüştürebilmiş ve olgunlaşmışsa, sana sadık kalma ihtimali artar. Sonuçta, herkes kendi yolunu çizer, ama bazen hayat, yaşattığını yaşamadan geçiyor.
61 Yorumla
Soran1 yılAma çocuk ıstemıyor esı karıyer pesınde Buda baba olmak ıstıyor ne yapsın adam gözü başkasına kayıyor tabi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yıliyi ki soruyu gördüm diyorum. Bunların hepsi yalan o kişiden uzak durun. Evli adamlar yeni heyecanlar, maceralar ararlar. Eşimi sevmiyorum, anlaşamıyoruz diyerek aklınızı çelmeye çalışıyor. Ve eminim ki eşinin bundan haberi dahi yok. Boşanmayı da göze alamaz. Çünkü sizi kandırıyor sizden faydalanmak için ve eşiyle mutlu. Sakın bu tuzağa düşmeyin derim. Mantıklı olun. Evli adamla işiniz olmasın.
1019 Yorumla
Soran1 yıl6 sneeddır evlı çocuğu yok tüp bebekte denedık olmuyor diyor ben o küçükken ailesini kaybetmiş kendi aılem olsun çok istiyorum diyor
- 1 yıl
Yalan söylüyor bence. İnanmayın niyeti hakikatli olan erkek evlilik dışı çocuk konusunu açmazdı. Eşinin çocuğu olmuyor diye evlilik dışı sizden çocuk yapma peşinde olan biri. Bu kadar çabuk inanmayın söylenilen sözlere.
Soran1 yılÇocuk olursa evlenmezmı kı
- 1 yıl
Evlenmeyecek zaten.
Soran1 yılÇocuk olursa evlenir
- 1 yıl
Ne malum bir kadın sosyal medyada yazmıştı. Adam bu vaatlerle kandırıp ortada bırakmış ve gidip kızın arkadaşına aynı şeyi söylemiş sonra. Yani kesinlikle güvenmeyin kendinizi o duruma düşürmeyin bir kadın olarak. Sonra çok pişman olursunuz, öyle bi hataya sakın düşmeyin.
Soran1 yılHayır boşanmadan çocukta yapmam evlenmemde ama zaten çocuk istiyor çocuk varsa beni neden ortada bıraksın ki
- 1 yıl
Bırakan da oluyor. Evleneceği kesin mi yok.. Siz kabullenmek istemiyorsunuz ona toz kondurmak istemiyorsunuz duygusal davranıyorsunuz ama mantıkla giderseniz çok şey kazanırsınız.
Soran1 yılEvlenmem zaten çocukta yapmam boşanmadan boşansın gelsin çok istiyorsa
- 1 yıl
Bir de neden boşanan bir adam? Kendin gibi bekar adam dururken.. Neden yani.. Davul bile dengi dengine. Doktor olabilir ama ondan iyi bekar bir mimar mühendis neden olmasın.. Sorun buysa.
- 1 yıl
Kendinize layık gördüğünüz evlilik bu olmamalı. Belki şimdi içten içe kızacaksınız ama hemcinsim biri doğruyu görsün diye yazıyorum bunları. Gerisi size kalmış🌺
Soran1 yılBen aslında asla istemem evlenmıs ayrılmış aılemde kabul etmez ben hıc evlenmedım ama çok merhametlı bana çok ıyı davranıyor düşünüyor kıyamıyor ilgili felan çekiyor beni yoksa meslegınden değil bende unıversite mezunuyum meslegım var aılemın durumu iyi baya guzelım sarışın uzun boylu dekanım benim artılarım ondan çok ama merhametı ve ılgısı hoşuma gıdıyor bana diyor ben doktorum benim pesımde kız çok istese onların hepsıyle olurmuş
- 1 yıl
Manipüle etmeye çalışıyor sizi peşimde çok kız var diyerek sizi kendine bağlamaya çalışıyor. Merhameti dahi sahte olabilir. Merhametine onun mecbur değilsiniz. Siz size yetersiniz en doğru kişiyi seçin ailenize de layık size de. 🎗✨
Soran1 yılAnneme dedim biraz annem asla boşanmış bırı olmaz diyor ben hiç evlenmedim çünkü hem benden çocuğu olacağı kesin mı olmasa benide boşar güven vermıyor
- 1 yıl
Kesinlikle onu sizin için bırakan sizi de başkası için bırakır.. Ve yuva yıkanın yuvası olmaz. Güzel bir dille konuşup sonlandırın. O kadının da vebaline girmeyin. Belki de kadın haklı öyle düşünün. Ben öyle düşünüyorum.
Soran1 yılKadınlada gıdıp konuşmak ıstıyorum ben ne dıycek
- 1 yıl
Konuşma kadın üzülür belki haberi bile yoktur. Yuva yıkma ben diyorum siz hâlâ nerdesiniz? ...
Soran1 yılYuva yıkmam zaten
- 1 yıl
O zaman ayrılın
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle toplayayım:
1. Doktor beyin iş etiği/ ahlakı yok, çünkü hastasına yürüyecek kadar yoklukta
2. Doktor beyin eşi dediği hanımefendiye saygısı yok, öyle ki bütün mahremiyetini, çocuk isteme durumunu, vs. hepsini ortaya dökmüş.
3. Doktor beyin dinen hiçbir çekincesi ve utanması yok ki, nikahtan önce çocuk yapmayı önermiş.Yani bu adamın karakterinde namussuzluk, edepsizlik, şerfsizlik, azgınlık gibi bir sürü olumsuz özellik var. Arkana bakmadan kaç derim.
21 Yorumla
Soran1 yılO bana yürüdü konuştu sosyal medyadan ulaştı ılk ben hastasıydım öyle basladı evet biraz banada saçma geldi sonuçta doktor ben onu sıkayet edebılırdım cekınmıyor demek kı eşimde doktor 36 yasıdaymıs hep kariyer pesındeymıs çocuk ıstemıyormus bununda aılesı küçükken vefat etmıs çocuk istiyor felan evlenmeden zaten çocuk yapmam
Ayrılan biri demişsin ayrılmamış henüz, ayrılmak istiyorsa ayrılsın ondan sonra seni ikna etmeye çalışsın... sen neden ugrasıyorsun ki onun psikolik sorunlarıyla cocuk olmuyormus ailesi olsun istiyormuş, yalan hepsi ailesi olsun istese cocuguda olmasa eşini aldatmaz aile kavramını bu tarz insanlar bence azına almasın samimi olmuyor çünkü. Bir sürü bekar erkeğin içerisinde evli insanları nasıl buluyorsunuz ve ilişki yaşıyorsunuz. Bence aldatır, aldatmasa bile sen her hastasına yürüdügünü düşünerek kendi kendini yer bitirirsin seninde cezan bu olur.
11 Yorumla
Soran1 yılEvet mesela bana yürüdü o ben ıstemedım o bana ulaştı görüşmeye çalıştı ne kadar etik yarın öbürgün benimde çocuğum olmazsa benide boşar yani gıtmıs benim yumurtalık rezerv testlerime bile bakmış olmazsa bile tüp bebekle kesin olur yumurtalık rezervin cok yüksek diyor bana esıde doktor 36 yaşında esı karıyer pesındeymıs hep çocuğa sıcak bakmıyormuş felan benımde ailem küçükken vefat etti baba olmak çok istiyorum diyor
1 yılherşeyden önce sen de bişeyler yaşamışsın ve gelmişsin işler iyice ciddiye binince sormuşsun bunu... hep öyle olur akıl başta değildir ilk zamanlar. neyse soruna gelelim;
bi kere ayrılmadan seninle birlikte olmaya devam ediyorsa, seninleyken bile boşanma davası açmamışsa kusura bakma ama bu adam karaktersiz demektir.. biri ile evlenmişsin sevmişsin yuva kurmuşsun.. sonra bazı şeyler iki taraf için iyi gitmeyebilir.. ama saygı duymasını bileceksin..
git ayrıl demesini bile bilmiyorsun da kabul edersem sonra beni de bırakır mı diye soruyorsun.. sende hatalısın.
önce ayrıl sonrasına bakarız diyecektin. sınırını çizeceksin. belki çok mutlu olursunuz belki olmazınız.. o ayrıldıktan sonra yapacağın tek şey var. en temel yaklaşımınız birbirinizin diğer tüm yanlarını öğrenmeye çalışmak ve eşi ile mutsuz olduğu tüm yanları masaya yatırmak. zor konuların hepsini konuşmak.. böyle düşün. iyice ölç ve tanı acele etme.
110 Yorumla
Soran1 yılEsınden çocuk istiyor esı ıstemıyor çünkü karıyer pesınde kadın 36 yaşında burnunda ılesı küçükken vefat etmıss bende kendi aılemı kurmak istiyorum diyor
- 1 yıl
sen kabul etmişsin bile.. ikna etmeye çalışır gibi herkese aynı yorumu yapıştırıyorsun. kızım aklını başına al.. bu adam önce ayrılsın sonra seninle buluşmaya başlasın. birbirinizi tanımaya ve flört etmeye sonra sevgili olmaya sonra evlilik yapmaya doğru adım adım ilerleyin. ben yandım sen yanma.. belli ki herifin cazibesine kapılmışsın.. gözün toz pembe görüyor.. iyice tanımadan evlenilmez.
Soran1 yılNe cazıbesı ben sarışın uzun boyluyum manken gıbıyım o öyle değil sıradan yanı o benle tanıştı ayrıca ben onunla degıl
- 1 yıl
o acaba bu kızı nasıl ikna etsem diye form sitelerine yorum atmıyordur ama.
şimdi bu herif ayrılsa eşinden.. sonra sen bi sene sevgili kalsan ve bi sene sonunda herifin gerçek yüzünü görsen.. iyice tanısan ve ayrılsan ondan.. o ne. hisseder bi onu sor bu arkadaşa..
Soran1 yılEğer kötü bırıyse ayrılırım yanı ondan ayrıldı benlede kesın evlenecek diye Birsey yok
- 1 yıl
bi insanı tanımak için minimum 6 aya ortalama 8-9 aya ihtiyacı vardır normal birinin.. sen pek aklı başında birine benzemiyorsun sana 1 yıl yazdım.:) neden böyle diyorum çünkü ilk attığım yoruma verdiğin cevaptan belli.. konuyu anlamamışsın.. yanlış şeylere takılmışsın.
ilişkiyi adım adım ilerlet.. asla birden basamakları çıkma. ben çok etkilendim diye yaptım vaktiyle bi hata sen yapma.. sonrası iyi olmuyor.
Soran1 yılBana asılan başka hastalarından asılır yanı ben öyle düşünüyorum hıpokrat yemını bozmuş yanı
- 1 yıl
evli biri gözünü karartıp sana bunları diyorsa çoktan boşanma davası açmış olması gerekirdi.. ben şahsen bazen böyle erkeklerin kaderini düşünür.. onların yerine kendimi koyarım haddim olmayarak.. derim ki eve gidince eşinin yüzüne nasıl bakıyor? nasıl canım hayatım demeye devam ediyor.. azıcık utanma olur..! bak karakterli biri çoktan ayrıldım diyerek sana gelirdi. bunu söylüyorum başından beri. ama senin odağın başka yerlerde.. görmek ve duymak istediklerinde bakmıyorsun oraya
Soran1 yılGöya eşi boşanmıyoruz ama çocuk olursa mecbur benı boşar diyor
- 1 yıl
sen bu herifle sakın görüşme. resmen manipüle ediyor seni. saf biri zannetmiş.. aman aman.. keşke bende vaktiyle başka konularda akıl verenim olsaydı.. bak ben de kadınların yalanları konusunda acemiyim. . bu herif düzenbazın teki.. telefonunu bile engelle.
1 yıl1. Boşanmayacak
2. Seni metres yapacak
3. Seni kullanıp atacak.
Bunların hepsi yalan. Sende kullanıldığınla kalacaksın. Eğer çürükte olsa bir yuvanın yıkılmasına göz yumuyorsan senin de yuvan asla mutlu olmayacak. Çünkü yuva bozanın yuvası olmaz.
75 Yorumla
Soran1 yılBen boşanmadan asla bırsey yapmam zaten
- 1 yıl
Ayrıca o herifin söyledikleri de klasik aldatmaya meyilli erkek yalanları. Buna inanırsan kaybedersin. Gençsin güzelsin. Kendine yazık etme.
- 1 yıl
Boşansa bile asla sınırlarını geçmesine izin verme
Soran1 yılÇocuk bende çok ıstıyorum ama boşansın sonra yaparım
- 1 yıl
Evlenmeden sakın
Gizli Üye(36-45)1 yılAcele etme madem niyetin bu önce boşanma davası aç bana göster de. Şunu unutma evli erkeklerin büyük çoğunluğu heyecan ve farklı tatlar yaşamak için başka bir kadına çok bağlanmış çok seviyor numarası çeker çünkü istediği verimi en iyi şekilde almak ister ve istediği şeyleri elde edince yani işi bitince de binbir türlü bahane ile senden uzaklaşır. O boşanma bu süreçte asla gerçekleşmez hep bir bahane üretirler .. Bu yüzden acele etme önce görmek istiyorum gerçekten boşanma niyetinde olduğunu de dava açsın öyle gelsin sana
218 Yorumla
Soran1 yılEvet boşanmadan asla olmaz ama bunun küçükken ailesi ölmüş ben kendi yuvamı çocuklarımı istiyorum diyor eşimde doktor hep kariyer peşinde çocuk yapmıyor dneedık tüp bebekler olmadı diyor
Cevap sahibi1 yılAldatan erkeklerin hep bir acete hikayesi vardır, kadınların duygusal yönünden faydalanıp ordan vuruyorlar. Kalbinle değil aklınla düşün.. söylediklerinde bile çelişki var adamın hem denedik olmuyor diyor hem de eşim kariyer için istemiyor diyor. Ayrıca gerçekten niyeti baba olmak bir aile kurmak olsaydı eşinden hiç uzatmadan boşanırdı. Dr adam bir başkasını bulup evlenmek onun için zor değildir
Belki de adamdan kaynaklı çocuk olmuyordur kim bilir ya da ikisi de kariyer odaklıdır bir süre askıya almışlardır çocuk işini
Senden çocuk istiyorum bahanesi ile cinsellik yaşayacak sonrada çocuk olmadı diyip gidecek benden demesi
Soran1 yılYok kendımı kullandırmam boşansın gelsin ondan sonra karıyer ıstıyormus esı doktor oda pek sıcak bakmıyor olmadida dıyor bırını bulmadan bırakmayacak aklınca hem benden olacağı ne malum benıde boşar olmasa
Cevap sahibi1 yılBırakmaz canım o. Bende aldatıldım. Boşanmak istedim izin vermedi her türlü tehtitle tuttu beni
O kadını da neler söyleyerek kandırmış çok seviyor gibi görünmüş ne oldu sonu peki ben yakalayınca hemen yol verdi kadına
Ben kadına gitsin beni bıraksın diye çok uğraştım asla bırakmadı beni
Erkekler bu kadar iğrenç işte aldanmayın kanmayın hiç bir evli erkeğin mezesi olmayın size bu değersizliği yaşatmasina izin vermeyin
Karısını sevmiyorsa boşansın gelsin bu kadar net bu iş
Soran1 yılAma senın çocuğun var diye aıleyı yıkmak ıstemıyordur bunun çocuğuda yok karısı doktor karısının parayada ihtiyacı yok yani düğün resımelrını gosterdı ıkısıde mutsuz felan kavga edip çıkmıştık Ogün bile dıyor
Cevap sahibi1 yılErkekler gerçekten sevdikleri zaman çocuk tutmaz onları sonuçta çocuğunu görmeye bakmaya devam eder. Var öylesi de başkasına aşık olup ayrılan o kadınla evlenen erkeklerde var. Ama yüzdelik olarak çoğunluk sadece gönül eğlendirmek için aldatıyor yuvasını yıkmak istemiyor ve şaka gibi ama eşini de seviyor tek dert farklılık çeşit yaşamak
Bu anlattıkları ne kadar doğru sence düğün günü belki o heycanla yorgunlukla bir kaç resimde öyle çıktılar ya da kendileri ile alakası olmayan başka bir durum canlarını sıktı
Bak sen ağzınla söylüyorsun ikiside Dr madem bu kadar sevmiyor ve anlasamiyorlar çocukta yok hani bunları bir arada tutan şey ne o zaman? Kendine bunu sor sadece hatta ona da sor
Cevap sahibi1 yılBiz eşimle birbirimizi çok severek evlendik , 15 yıldır evliyiz ve inan bugüne kadar da hep sevgisini hissettim el üstünde tutardı beni çok değer verirdi
Sonra bu akşam çalışmaya başladı bir dönem şu deprem sonrası .. o süreçte bir kadın eşime fazla ilgi gösterip etrafında dönmeye başlamış başlarda eşim uzak durmuş ama sonra eve geç gelebilme olanağı varken bu durumdan yararlanmak istemiş ve kadınla ilişkisi başlamış imam nikahı bile kıymış
Sonra akşam işini bırakınca kadından ayrılmak istemiş bu sefer de kadın eşine söylerim diye tehtit ederek bırakmasına engel olmuş neyse en son eşim herşeyi göze alıp terketmiş kadın ertesi gün bana geldi herşeyi anlattı
Onu da madur etmis çok inandırmış sevdiğine tamam kadın da hatalı evli bir erkeğin etrafında ne işin var.. ama eşimde çok hatalı bunu fırsat görerek şrfsizlik yapmış
Ve eşim bu kadına hep mağduru oynamış sanki biz sevmeden evlenmişiz evliliğimiz kötüymüş gibi anlatmış hatta bazı resimlerde ciddi asık suratlı olduğum yerleri göstermiş sadece kadına. Biz her yönden dört dörtlüktük cinsellikte de ve kadına onunla beraber olmuyorum gibi anlatmış
Anlatabildim mi. herşeye inanma çok yalanı vardır. Senin yapacağın tek şey kararlı bir duruş sergilemek sadece boşan öyle gel diyeceksin bu konuda taviz verme
Soran1 yılBelkide maddiyat statü bilemıyorum bende unıversıte mezunuyum meslegım var ve aılemınde durumu iyi sırf doktor diye onunla evlenecek halım yok bana esını pek sevmıyor gibi geldi ama genede bilemem ama bunu biraz araştırdım sarışınları çok beğeniyor felan bende sarışın uzun boyluyum
Soran1 yılBilmiyorum artık sizin evlılıgınız 15 sene diyorsun onun sadece 5 sene bu karısını kotulemıyor zaten ben yuva yıkmam boşansın gelsin çok ıstıyor sevıyorsa
Cevap sahibi1 yılHakkında hayırlısı olsun. Kendi fikrimi söyleyecek olursam şahsen ben bekar bir kadın olsam evli bir erkeğin bana boşanıp gelmesini istemem hani boşanmış bir erkek olarak tanışsam amenna ama beni görünce karısından vazgeçen bir erkek bana güven vermez çünkü ilerde de başka bir kadın için benden vazgeçme olasılığı her zaman var ve bu oran bu kişilerde oldukça yüksek
Soran1 yılEvet kendi diyor benim çevremde kadın çok ben doktorum diyor ama benı sevmıs aşık olmuş ılk gıttım günden beri
Cevap sahibi1 yılVe zaman gectikce sana olan heyecanı alışkanlığa dönecek ve Alişan göz gördüğü görsele artık heycan duymayacak aşk kan kaybetmeye başlayacak sonrası başka arayışlar ve heycanlar olacak
Sadakate bağlılığa önem veren insanlar aşk ömrünü tamamlayınca sevgilerini devreye sokarlar hep aynı kişide onarım ve yapılandırma taraftarı olurlar işte bu yüzden evliyken başkasına bakandan çokta medet ummayın derim ben..
Soran1 yılEvet ılerde belki benden guzelını bulacak başkasına görecek belki benden çocuk yapıp baskalarındanda yapmak ısteyecek güven vermıyor bana benım pesımde kız çok ben doktorum dıyor bunu dıyene nasıl guveneyım
Cevap sahibi1 yılİlerde çocuk olunca bir şeylerden vazgeçebilme lüksü azalıyor o yüzden her gün acı çekmekte var işin ucunda iyi düşün iyi taşın kendine en güzel ve en doğru olanı seçmeye çalış malum ataerkil sistemde yaşayan kadınlarız biz bizler için her şey çok daha zor
Soran1 yılŞimdi karısından çocuğu yok boşanmak ıstıyor çocuk olsa emınım. Boşanmaz bende çocuğu olsa boşamam ki çocuk yapıp yapayalnız mı büyütecegım asla ayrılmam
Cevap sahibi1 yılYanlış noktalardan çıkış arıyorsun. Eşimde benden ayrılmıyor bu iyi bir şey değil beni aldatan bir adamla aynı evde yaşamak işkence resmen... Bütün mesele seni bırakmaz çocuğu var ile bitseydi keşke önemli olan seni değerli ve özel hissettirebilmesi her yanlışi yapıp yanında kalan adam neye yarar.. yaşayacağın travma ve duygu yogunlugu sana zerre zevk vermez bu hayatta yaşarken ölmek dedikleri şey bu işte
Soran1 yılBak beni aldatsa boşanırım ama çocuk varsa zor işte işler degısıyor babasız çocuk neden buyuteyım kı çok zor ömür boyu tüm yükü omuzlarında ama o şuna çocuk yok eşinden farzetkı sevgılısınden ayrıldı ne farkı var
- 1 yıl
Banada evli adam yanaştı ama bosanacam demedi. Simdi seni her halinle seviyorum diyor
1 yılMadem ki ayrılacaktı bu güne kadar neyi bekliyordu ve neden ayrılmamış o zaman?
Amacı seni belkide bebek için kullanmak. Hamile bırakacak bebeği alacak sana tekmeyi basacak belkide?
Sonuçta bebekleri olmuyormuş bunların, belki karısını hale seviyorki bugüne kadar ayrılmamış, sende taşıyıcı bir anne olacaksın sanırım. Adamın planı bu bence.
Ağrımayan başına dert alma. Ayrılsın boşanma kağıdını görmeden kesinlikle uzak dur.
23 Yorumla
Soran1 yılSacmalama ben doğursam bile bebegı benden nasıl alıcak ıyımısın yenı doğmuş bebegı nasıl alabılır devlet her türlü anneye verıyor
- 1 yıl
Evlenmeden yapak diyor ama? Ve hiç belli olmaz ne olacağı, sen boşanmasını bekle, baktın boşanmıyor ayrıl. Onunlamı uğraşacan.
Soran1 yılYok be evlenmeden bebek asla yapmam boşansın gelsin onları uğraşıcam
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Emin değilim ama sanki cocuk icin evlenmek istiyor ola bilirmi? Sakin evlenmeden önce ilişkiye girme, evlilik cocuk demek değil ama onun icin sanki o. Evlilikte hayaliniz olsun bu gezmek görmek ola bilir ama ilk hayal cocuk olmamali bence. Önce bi birbirinizi ayni evin icinde taniyin..
Bu ara masallah güzel düsünmüşsün... ama bu konuda fikrim yok...
27 Yorumla
Soran1 yılEvet çocuk istiyor zaten ama çocuk olunca benimle evlense bile ılerde benıde aldatma ıhtımalı var bana dıyor ki ben doktorum pesımde kız çok ama beni ıstıyormus
- 1 yıl
Niye sen? Yani o ne diyor ve senin düsüncen ne?
Benim düsüncem eğer birini bi konu yüzünden yari yolda birakilirsa... bu olmayan cocuk ola bilir, bu sonradan oluşan Engell ola bilir döner dolaşir bulur... bu hayatta sinavlar yaşicağiz ama Allahin nasibine bizler karişamayiz... anlata bildim mi bilmiyorum
Soran1 yılEşi doktor bunun sureklı karıyer pesındeymıs 36 yaşına geldi cocuk denedıl tüp bebekte olmadı diyor zaten sıcakta bakmıyormuş meslegı daha ondeymıs felan bende bulmuyorum bana aşık olmuş çok ılgılı düşünen merak eden biri beni kıyamayan felan
Soran1 yılBen çocuk felan yapacak degılım evlenmeden çok ıstıyorsa boşansın gelsin bakarız
- 1 yıl
Benim konustugum biri var oda doktor banada ayni seyleri soyledi. Gerci o evli degil daha hic evlenmemis. Ama oda biraz egoist gibi geldi bana ve sadece beni arzuladigini falan zirvaladi, bide istesem bulurum laflari. Bence bu erkekler aslinda ezik sen bakma havasina. Hic bir ozguvenli erkek bi kiza "istesem bana cok" demek geregi duymaz. Bak ben kanadada buyudum erkekler orada cok farkli saygililar boyle seylrr hic duymadim. Kesinlikle bi narsissistik karakter bozuklugu var ortada. Hic bir guclu ve zeki maskulin kendiyle barisik erkek bu sekilde davranmaz ve konusmaz. Senden hoslaniyor olabilir, evlenebilirde. Ama bu onun degisecegi anlamina gelmiyor. Kendi karisinin sirlarini sana anlatmis, sanada degrr vermez zaman gectikce. Insanlari erken tanimalisin, gelecekte kesin sorun yasarsiniz, aldatma olmayabilir ama sana kotu davranabilir bence. Dusunsene karisi 36 yasinda ve seninle olmak istiyor. Sen galiba karisindan kucuksun oda var tabi. Ilk baslarda mutlu mesut yasRsiniz ama gelecekte sende 36 olunca sendende genc kizlRa bakacak emin ol.
Soran1 yılEvet benim yaşım daha küçük ama karısının yaşı sorun değil sorun olan esının çocuk ıstemeyısı karıyer pesınde çocuk yapmıyor diyor ee bununda aılesı vefat etmıs küçükken ben çocuk ıstıyorum diyor şu an belkı çocuk yok onu esıne pek bağlayan bir şey yok benden çocukları olsa benı bırakmaz gibi çocuklarla ayrılmam daha zor bence ayrılmada tüm maaşını vermek zorunda kalır
Seni kandırıyor çünkü malzeme bulmuş hep aynı yalan hep aynı hikaye madem çocuğu olmuyormuş ya madem karıyı sevmiyormus ya e hadi görelim bosasin her iddiasına varım bosamayack çocuk metres olarak devam etttireck adam iki yönlü devam etmek istiyo bu zamana kadar bak bir ay ya da bir yıl içinde tak kapı önündeydi o kadın boş ver sen onu kendine bekar yakışıklı daha evla bir adam bul
12 Yorumla
Soran1 yılAma sevıyorum oda beni çok sevıyor kıyamıyor ılgı gosterıyor felan karısı doktor hep karıyer pesındeymıs çocuk yapmıyor felan dıyor ee bununda aılesı küçükken ölmüş ben aile kurmak istiyorum diyor
Sen onu gerçekten seviyormusun? elektrik aldınmı? Aşıkmısın kendine bir sor? doktor olsun ister fabrikatör olsun önemli olan ona aşık mısın onu istiyormusun eğer ki istiyorsan karısından boşansın ondan sonra seninle evlensin çünkü yarın karısıyla geri barişir kötü olan sen olursun yuva yıkan kötü olan sen olursun çocuk yapma bence çünkü büyük bir sorumluluk ayrı adamdan ayrılsın çocuk senin üzerine sorumluluk kalır adam boşansin ondan sonra düşün bu konuda kesinlikle acele etme adamın niyeti seni kaçilmamak sana ağır sorumluluk yüklüyor dikkatli ol temkinli davran
11 Yorumla
Soran1 yılBen ıstemıyorum evlenmeden çocuk babasız çocukmu büyütcem o doktor bende unıversıte mezunuyum çalışıyorum bir sırkette yonetıcı olarak boş degılım yanı ayrıca sarışın uzun boylu manken gıbıyım onun meslegı umrumda degıl ama çok merhametlı bana çok oto davranıyor düşünüyor ılgılenıyor kıyamıyor felan 6 senedir evlı çocuk esı pek sıcak bakmıyormuş hep karıyer pesındeymıss e bununda ıleso küçükken vefat etmıs aile kurmak istiyorum diyor
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılevlenmeden bebek yapalım sonra nikah mı kıyarız diyor, valla ıq seviyeni bilmiyorum buna inanır mısın inanmaz mısın da hamile bırakılıp tekmeyi yiyip tek başına kalacaksın şimdiden ikaz edeyim de sonra ne yapacağım diye ağlama
53 Yorumla
Soran1 yılÇocuk istiyor zaten neden tekmeyi yiyim esınden çocuk olmuyor tüp bebekte denemıs olmamış napsın
- 1 yıl
sen damızlık inek misin üremek için mi kullanılacaksın eşimden çocuk olmuyor senden çocuk yapayım onu da boşarım ne demek kendine saygın yok mu hiç
Soran1 yılZaten yapmam çocuk felan boşansın gelsin ama esı karıyer pesınde çocuk ıstemıyor istesene tüp bebek denedik olmuyor diyor esıde doktor hep karıyer pesındeymıs
1 yılYani boşansa bile yangından mal kaçırır gibi hemen başka birinin kollarına atlayıp çocuk yapması normal mi? Söylediği her şeyi yapsa bile mantıklı hareketler değil bunlar. Kaldı ki kadını sevmese bu iş sana gelmeden anlaşmalı boşanırlardı bence. Ama eminim yine her akşam beraber olmaya devam ediyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden yapalim demesi bile seni s… k icin istiyor saf olmayin bu denli karisini kimse birakmaz 😂😂 sende evli erkeklere goz dikmen ne komik allah korusun sizlerden
95 Yorumla
Soran1 yılBen dıkmedım o benim pesımde koştu koşuyor çocuk olsa benı ortada bırakacak halı yok
Cevap sahibi1 yılMsmamwmwmwm kafa yapina senin. Cocuk olacagi yok seni s… k. Nah birakmaz kendini kandir. Ayrica sende az degilsin. Pesinde kosmasan adamin engellersin ulastirmazsin yuz vermezsin alttan alta hosuna gidiyor 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden bebek yapalim ne demek. Acik acik evlenmeden iliski istedigini soyluyor bu da muhtemelen o da evliyken olur. Seni surekli kullanir atar sonra karisina gider yaziiiiik
Soran1 yılYok yüz vermedim zaten evlenmeden çocuk yapıcak kendımı kullnandırcak halim yol
Cevap sahibi1 yılAynen kendini kandir. Cocuga inanmasaydin buraya soru dahi sormazdin
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu adami fazla güvenme, o evli olduğu halde sana kolaylıkla böyle söylemesi saçma oldu. "Hatta evlenmeden çocuk yapalım nikah yaparız" demesi riskli birisidir. Böyle bir erkekten olmaz.
Bide o adam karısından boşayıp seninle evlense o adamı ilahi adalet peşini bırakmaz. Yaşadığın şey yaşamadan ölmez derler.00 Yorumla
1 yılİlla her eşinden ayrılan diğer sevdiğini aldatacak diye bir düşünce yanlıştır.
Belki de gerçekten anlaşamıyordur ve seni gerçekten sevmiştir.
Hiçbir erkek durduk yere bir kadından vazgeçmez10 Yorumla
1 yılO sana bağlı ilgi alaka göstermezsen aldatır tabii, eve geldiği zaman güler yüz, saçına başına kıyafetini dikkat edersen ve de arada bir cilve yaparsan neden aldatsın ki iyi ki görmeyince ağlatıyorlar genelde
11 Yorumla
Soran1 yılEşini aldatıyor ya esı çocuk ıstemıyor bu istiyor eşimde doktor karıyer pesınde hep
Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı. Geçende bu soruyu sordun fikrimi belirtmiştim mal gibi hakaretlerde bulundun gene aynı soruyu sormuşun burada soracağına aklınla düşün aklın yokmu senin bide mesleğini belirtmiş arkadaşlar yardım etmeyin hep aynı soruyu soruyor bu kadın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAdam boşanırım zaten diyip seni hamile bırakacak, çocuk hevesini de almış olacak. Karısını da boşamaz konforunu düzenini bozamaz. Sen bi yakından inceleme fırsatı bulsan şok olursun yüksek ihtimalle karısıyla olan ilişkisine. Kesinlikle karısının huyuna giden bir adamdır bu. Seni de kullanmış olacak işte.
00 YorumlaYarın da bir başkası için seni bırakır. Karaktersiz olduğu ortadayken hala bu soru neyin nesi
52 Yorumla
Soran1 yılEvet benıde bırakır ama çocuk olmuyor diye ayrılıyor benle evlense çocuk olsa öyle kolay terkedemez
1 yılGüvenme.
Bak gün gelir senin başına da gelir.
Dikkatli ol..
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sana bunları söyleyen bir doktor olamaz. Okumus görgülü bir insan bu kadar cahilce konuşamaz. Bunlar Ok basit, ucuz, küçük hesaplar aklı da hesapları gibi küçüktür. Tavsiye etmem şahsen
11 Yorumla
Soran1 yılDoktor adam yalanmı söylüyecegım hastasıydım ben ayrıca o benimle görüşmek ıstedı ben degıl
- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yıl"Karımla evlenirken o kadar yatırım yaptım bunları çöpe atacak değilim tabi ki de seninle gönül eğlendiriyorum" diyen yok zaten. Herkes "Karımı sevmiyorum boşanacağım seninle evleneceğim" diye yalanları ossuruyor.
10 Yorumla Hem de hiç düşünmeden aldatır, senden sıkılır başkasına geçer. Senin için eşini aldatan başkası içinde seni aldatır, çokta zor değil bunu bilmek. Karaktersizin birini neden hayatında tutasın ki?
10 Yorumla
1 yılbu devirde kim kimi aldatmamis ya sen yinede cok guvenme neyin ne olacagi belli isim sonunda husrana ugramakta var aldatilmakta var anladinn rahat ol sen
11 Yorumla
Soran1 yılBenıde cocuk olsa ortadamı bırakır onun aırlsı küçükken vefat etmıs ee bende kendi aılemı kurmak istiyorum diyor
Evli olduğunu söylediği an ayrılman gerekirken üstüne bir de boşanmasını bekliyorsun. Sonrasında gelmişsin bir de utanmadan beni de aldatır mı diyosun nasıl aciz bi varlıksın ya. Umarım daha da beter yapar bekar adam yok sanki piyasada. Cidden senin gibiler daha beterini de hakediyor da neyse ikinizde Allahınızdan bulun.
20 Yorumla
1 yılErkeğin her türlusu güvensiz bu kişi asla güven vermez. cikari bittiğinde senide aldatır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇakala bak birde evlenmeden yapalım diyor güvenme yarı yolda bırakabilir sonradan eşimi seviyorum bosanmam der yalan söylemek kandırmak basit. İsteyen boşanır evlenir öyle yapar yapacağını. evliyken karısını aldatmaya da giriyor bu
21 Yorumla
Soran1 yılHe aklınca bakıcak benden olursa evlenecek olmazsa banada yol verecek çok akıllı
Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Sizi nasıl yetiştiriyolarda böyle basitleşebiliyosunuz ya
322 Yorumla
Soran1 yılNe dıyon ya çocuk felan yapmadım sevısmedım bıle
- 1 yıl
Arkadaşım benim konumla bu birmi allah aşkına bende alan razı veren razı ve şartlar eşitti burada evli bir adam var üstelik tanışma hikayesine bakın doktor hastasına ilgi duyup ulaşmış
Bu hem etik değil hemde hipokrat yeminine ters üstüne üstlük adam halihazırda zaten evli şu an karısını aldatıyor aldattığı kişide benide aldatırmı diye bize soruyor adam zaten bu potansiyeli taşıyor ve uyguluyor adam zaten şu an karısını aldatıyor yani adam sevmiyorum boşanıcaz diyor ama nerden belli? Karısını dinledinmi belki ortada bambaşka bir hikaye var
Soran1 yılEsı karıyer pesındeymıs oda doktor ıstemıyor çocuk dıyor
Soran1 yılEvet kendi benim pesımden koştu benim bütün sağlık kayıtlarıma gırmıs araştırmış düşün
Soran1 yılBakacak benden çocuk oluyorum benden de olmazsa yol vercem heralde
- 1 yıl
Yani şimdi kusura bakmayın da inançsız yaşayan herkese saygım yok inancı geçtim biyolojik olarak da öpüşme ya da diğer türlü birliktelik sebebiyle DNA aktarımı yapıyorsunuz birbirinize sen şimdi 42 kadından aldığın dnalarla çocuk yapacak olsan başka birinden kanı bozuk bir cocugun olacak anlatabiliyorummu
- 1 yıl
Tükürükteki DNA, çevresel faktörler ve ağızdaki hücrelerin doğal dönüşümü nedeniyle zamanla bozulabilir. Tipik olarak, bir öpücük sırasında transfer edilen herhangi bir DNA, ağızdaki koşullar ve kişinin ağız hijyeni gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak birkaç saat ila birkaç gün sonra tespit edilebilir durumda kalmaz.
Kısacası, öpüşmek tükürük ve potansiyel olarak bir miktar DNA alışverişini içerse de, bunun ağzınızda aylarca kalıcı bir varlığı olmaz.
Kaynak: www.quora.com/When-you-kiss-someone-does-their-DNA-stay-in-your-mouth-for-6-months
Neyseki ginde 4 kez dişlerimi fırçalıyorum gargaramı yapıyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılDüz mantık olarak yapılan her türlü yoruma kapalıyım tanı ve gör yok evli eve gider unutur, yok onu aldatan beni de aldatır bu genellemelerden de nefret ediyorum.
10 YorumlaSenden çocuğu olmazsa seni de aldatır. Muslumanmisiniz bilmiyorum ama evlenmeden çocuk haram zaten bunu sizden istiyorsa sizi çok sevdiğini düşünemedim bi
10 Yorumlasende o kadına yasatdigini yasiycaksin belki daha beterini daha acımasızini. kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapılırken susuyorsa ortak olursan tencere kapaksinizdir
12 Yorumla
1 yılKonu ne olursa olsun bir erkekler aldatmak için hep eşimi sevmiyorum der iki de aldatan aldatır eşini aldatan senide aldatır erkekler ne sıkıya gelebilir ne de başka bisiye sadık kalamazlar
10 Yorumla
1 yılAllah bildiği gibi yapsın.. Yorum yok. Ama kendine bu durumu yakıştırıyorsan hem kendine hem karşındakini insandan sayma. Her okumuştan adam olmadığı kesin
10 Yorumla
1 yılDiyelim ki aldatmayacak (ki aldatacak) geçmişinde birini aldatmış bir şefersiz ile olacak kadar bencil, karaktersiz, onursuz bir insanmısın?
20 Yorumla
1 yılBebek olduktan sonra sana tekmeyi vurup karsinim yanında durur
27 Yorumla
Soran1 yılNe alaka çocuk istiyor zaten neden çocuğundan olsun kı
- 1 yıl
Senden çocuk yapacak çocukla. ortada. birakir bu kocasından boşanmak böyle diyenler çok var
Soran1 yılÇocuk ıcın ıstıyor neden bıraksın zaten aile kurmak amacı küçükken kendi aılesı ölmüş ondan alır olmak istiyor
- 1 yıl
Ee bosansin ozmn ne kadar saçma çocuk olsun sonra evleniriz çocuk oyuncağımı bu
Soran1 yılEvet benı bebekle bırakmıycagını nerden bılcem esı boşanmaymış çocuk olursa kesın boşanmış
- 1 yıl
Valla sende biraz mallık var sen bu adamı birakmazsin
- 1 yıl
Harbi biraz var bu kizda
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka doktor yerine kasiyer olsaydı ayyyyy sapık derdinnnnnnnn
Bu doktor adamsa adliye orada s.. git boşan insan gibi tanış aileler tanissin nişanlı kalın sonra evlenin bu işin raconu budur. nokta. NET. senin meslek ne? Yaşlar kaç?
03 Yorumla
Soran1 yılO benden 3 yaş büyük bu çocuk ıstıyor esı ıstemıyor karıyer pesındeymiş bende bir şirtktte müdürüm okumuş etmısım. Cahıl değilim ayrıca manken gıbiyim sarışın uzun boylu o benim yanımda sönük
Cevap sahibi1 yılO zaman boş ver buna mı kaldın
Soran1 yılAynen öyle 2. el 😂
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 🙄🙄🙄 yuh oha yani evlenmeden yapalım ne yaaa saçmaladı bence tabikide aldatır çünkü şöyle istese ilk önce boşar sonra da seninle konuşmaya başlardı ama yapmadı buda aldatmak oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılbaşka doktora git sana bi tane beyin taksınlar. boşanmadan senden cocuk yapmak nedir bunlara kanacak kadar beyin mi yok. sırf doktor diye salyanız akıyor.
35 Yorumla
Soran1 yılNe alaka o benim pesımden koştu ben onun degıl çocukta yapacak degılım boşanmadan ayrıca
- 1 yıl
ne diye yazıp saoruyorsun yalan oldugunu bi tek ben mi yazmışım aşağıda herkes aynı şeyi söyliyor
- 1 yıl
bide aşağıda yazmışsın cocuk olunca evlenir mi cidden git beyin taktır
Soran1 yılNe yalanı be sen komşunla ben seni ınandırcaö hadı yürü
- 1 yıl
cidden gerrrizekalının birisin. senin gibi mal dolu ülke mal gibi ortada kalınca görürsün
1 yılBu gün nikahlı karısını satan yarın seni nikahına alınca satmaz demek abesle iştigaldir. Çok tospembe bakıyosun o tip adamlarla evlenilmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Eşini seninle aldatıp senin için boşandığını söyleyen yarın aynısını sana da mutlaka yapacaktır. Bu asla şaşmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılBöyle birisiyle muhattap olmak yerine tertemiz bir adam bulup öyle sevgili olsana... Neden metres olasın?
10 Yorumla Aldatma ihtimali yüksek. Önce gitsin eşinden boşansın hayırsız. Boşanma davası açmadan inanmayın şunlara.
10 Yorumla
1 yılSiz okadar konuşup tanıştınız, tanıdınız; bu kişiye inanmadınızda bizmi inanalım. Cevabı sizde
10 YorumlaSoruyo musun bunu? O adam boşanmaz. Seni cinsel olarak kullanır atar. Tek amacı bu.
12 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olsa nasıl ayrılcak
Adam evli bosanmadan hareket etme salliyor muhtemelen
11 Yorumla
Soran1 yılBoşanmadan asla
Zaten adam sana aldatacağını söylemiş sen anlamamışsın :))
117 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Ya adam doktor olmuş eşi doktor ve hayatında ters giden şeyleri yoluna koyamamışlar şimdi geriye şu kalıyor bir başka kadın fiziği mükemmel ve ona sahip olma iç güdüsü yani burada amaç eğer aile kurmak ise var olan ailesi ile bağlarını koparması ya da onarması gerek fakat adam seninle seks yapmak istediğini çocuk Bahane ederek söylemiş
Soran1 yılHayır bak bunun aılesı küçükken vefat ettı bu kendi aılesını kurmak çok istiyormuş karısıra hep karıyer pesınde döküyormuş 36 yaşında çocuk olmuyor tüp bebek çok dneedık diyor ve karıyer için pek ıstemıyormusta ee ben ne yapıcam diyor
Soran1 yılKarısıda doktor karısıyla konuşayım yani
Soran1 yılAldattın tevrubelısın bunun benle amacı ne sence
Soran1 yılBen çok güzelim sarışın uzun boylu falanım
Soran1 yılÇocuk olsa benle evlenırmı
Soran1 yılEe biz seks yaptık bebek oldu bununda zaafı çocuk zaten nasıl olcak
Soran1 yılHayır çocuk kızmı yok seks istese karısımı yok
1 yılSenle seks yapmak için bin takla atmış birine mi inanıyorsun gerçekten saglık sektöründeyim tıp döktürüp hemşireye bile bakmaz sen gelmiş seninle evleneceğini diyorsun inandın mı büyük ihtimalle cinsel hayatı yok seni kandırıp yaşayacak bunu
24 Yorumla
Soran1 yılNe alaka yaaa ben vermedım hem o benim pesımden koştu ben onun degıl ben onun hastasıydım ayrıca benim aılemınde maddı durumu çok iyi güzelim unıversite mezunuyum boş degılzz
- 1 yıl
ve veya verme peşinden koşma sebebi bu zaten verdiğin de anlamış olacaksın sevmiyor seni
- 1 yıl
Sana boşsun veya aile durumun iyi değil demedim ailesinin durumu iyi olan veya herhangi bölüm okuyan birini tercih etmiyor doktorlar kendileri gibi doktorlarla evlenir eczacı ve diş hekimlerde birbiriyle hemşire fizyoterapist te aynı statüde
Soran1 yılEşi zaten doktor bunun karısı hep karıyer pesındeymıs çocukta yapmıyor diyor ee napsın
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
m 1 yılO c her zaman o. c dur tabiatı öyle büyümüştür cunku
06 Yorumla
Soran1 yılama meslegı var ve asılan eden cok oluyor
- 1 yıl
Oke
Soran1 yılnee
- 1 yıl
Sen aldatılan da razisin gibisin
Soran1 yılne alakası var kım aldatılmak ıster
- 1 yıl
Eeee
- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılAdam kurnaz evlenmeden çocuğun olacakmi bakacak olmassa senide şutluycak kendine damızlık ariyor
00 Yorumla
1 yılBoşandıktan sonra yap ne yapacaksan. Ayrılmak isteyen ilk fırsatta boşanır. Bahane üretmez.
Bahane popiş gibidir herkeste bulunur.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılHislerine güven ve onu iyi tanımaya çalış, zaman geçir.
Peşin fikirli olamıyoruz maalesef.
00 Yorumla Boş işler inan. Yorma kendine. Vadedilen sözler zaman kaybından başka bir şey değil. Bu arada sende suçlu oluyorsun. İlerisinin sende vicdanı var.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİleride seni de aldatma ihtimali var tabi. Hem de yüksek. Hem niye araya giren kadın olasın ki
00 Yorumla Duygu sömürüsü yapıp seni elde edecek tadını aldıktan sonra kendini kapının önünde bulacaksın.
010 Yorumla
Soran1 yılNe alaka seks yapacak kızım yok adam doktor pesınde kız cok
- 1 yıl
Tamam işte sıradaki sensin işte elde etmek istemiştir. Namuslu bi adam olsa evliyken sana yanaşmaz. İkincisi yine iyi niyetli düşünelim hadi konuştu. Evlenmeden önce çocuk yapalım demez. Adamla birlikte olmamışsındır diye düşünerek söylüyorum. Hislerini bir kenara bırak mantıkla düşün. Adamın bütün hareketleri yanlış.
Soran1 yılYatmadım onla ama çocuk katıyor çünkü esı yapmıyor karıyer pesınde dıyor 36 yaşındaymış esıde doktor sureklı karıyer pesınde çocuk ıstemıyor
Soran1 yılBana çok iyi davranıyor ılgılenıyor düşünüyor beni kıyamıyor felan doktor olmasıyla alakası yok
- 1 yıl
şu an adamın metresi konumundasın. Ağır oluyor farkındayım ama öylesin. Kendine yakıştırıyorsan devam et. Kendini adamın karısının yerine de koy. Kadın bu adamı istemese boşardı. Doktor kadın çocuğunun ileriki yaşta olmayacağını da bilir. Acaba neden bu adamdan çocuk yapmıyor. Olmuyorsa bu adam çocuğum olmuyor diye karısını bırakıyorsa zaten adam değil. Mantıklı düşün. Adamın söylediği cümlelerden çık. Yalan söylüyordur.
Soran1 yılTüp bebekte denemıs olmamış benimde ailem ben küçükken öldü bende kendı yuvam çocuklarım olsun istiyorum diyor ama söyle bırsey var dıyelım benden çocuk olmadı ee benden de ayrılır güven vermıyor
- 1 yıl
Eee tabi senden de ayrılacak. Ne zannettin. O kadının bedduası da tutar onu da söyliyim. İki yakan biraraya gelmez. Bi seçenek de şey olabilir. Kadının da haberi olabilir. Aklıma geldi de söylemek istemedim hemen. Kadının çocuğu olmayınca birinden çocuk yapmasını kabul etmiş olabilir. Seni kurban seçmişlerdir.
Soran1 yılBen evlenmeden çocuk yaparmışım hıc Allah korusun kendımı kullandıracak degılım
Kaçınılmaz bi durum bence.
Karma yerini bulmuş oluyor böylece.04 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Eden mutlaka bulur diyorum yani.
Zamanında benim için ilişkisini bitiren birisi, birkaç kişi için de beni terk etmişti.
Daha güzel ihtimaller için hayatındaki kişiyi bırakıp, sana gelen birisi; senden daha güzel ihtimaller için mutlaka seni de terk edecektir.
Daha iyisini bulunca gitmeye meyillidir çünkü 🤷🏻♂️
Soran1 yılAma esınden çocuk olmuyor diye ayrılmak ıstıyor daha doğrusu eşi çocuk ıstemıyor karıyer pesınde oda doktor 36 yaşında çocuk yapmıyor hala
Sende birazcık mantık varsa nikâh masasından kalkmadan çocuk hayali bile kurdurmazsın.
04 Yorumla
Soran1 yılÇocuk yapacak degılız evlenemden
Soran1 yılAynen öyle boşansın gelsin umrumda değil yoksa
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni hamile bırakıp çocuğu kendi üzerine alicak karı ve koca bence karininda senden haberi var uzak dur bundan kadın kısır ve Seni taşıyıcı anne olarak görmüş karı ve koca
30 Yorumla- Devamını Gör (164)
Devamını Gör(209)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem