AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Sen nerenin safısın? Adres ver de diğer uyanıklar da seni bulsun.
Doktorun acalesi var anlaşılan. Direk yatağa geçmek istiyor 🙂
Bu sorunun cevabını kimse bilemez maalesef 👀 Cevap alın yazısında gizlidir...
Yuva yıkanın yuvası olmaz elbet o adalet sizede tecelli eder
Ben böyle sadakatli insan göremedim gözlerim yaşardı
Aynen calma. elin kapisini calarlar senin kapini demisler
Aldatır yuva yıkan bozan mutlu olmaz kimsenin gözyaşı ile yuva kurulmaz en az 3, 5 yık ötesi yok olmuyo
Ama çocuk ıstıyor esım karıyer pesınde yapmıyor diyor yaşında gecıyormus adamın napsın
Hayır yalan diyor eşine de eminim çok güzel ilgi sevgi veriyordur ilişkileri de vardır
36 yaşında kadın hala karıyer pesınde doktor yapmıyor
Evlenmeden bebek yapalım lafı bana çok kötü geldi. Yani doktorlar zekidir aklını çelmiş benimde. Sana şu an dokunmak istemeyen kişi seviyordur seni bence evlenmeden bebek ne demek aslina bakılirss erkeklerin hepsi sıkıntılı
Dokunmaya bile kıyamıyor zaten bana çok ılıglı dusuncelı merhametlı davranıyor esım ıstemıyor çocuk karıyer pesınde diyor esıde doktor ee bununda küçükken aılesı vefat etmıs kendi aılem olsun katıyorum dıyor
Anladım yani bence ya bunu yaşayarak seçim yaparak göreceksin ya da ilişki uzmanına sormalısın hayat senin seçim senin aslında mantıklı ama nasıl boşanacaklar
Benimde var böyle başımda şu an ne yapacağımı bilmiyorum benden hoşlanıyor mu ne yapıyor anlamıyorum oda evli
Çocuk yok birsey yok millet 3 çocukla boşanıyor
yok ya
ama bir duwar
yıkıp bir duvar
öremezsin
Evli olduğunu bile bile mi? biraz esra erol izle de senden önce o durumu yaşamış zekasını kullanamamış kadınların ne hale geldiğini gör
Bu doktor meslegınden olmak ıstemez heralde ben kımseye benzemem bır daha işini yapamaz
bırak doktoru da mesleğini de... evli olduğunu bile bile mi diye sordum sana sordum anlık hata yapıldı aldatıldı bahanesı yok ama hadı eyvallah peki bu?
6 sneeddır evlı çocuğu yok tüp bebekte denedık olmuyor diyor ben o küçükken ailesini kaybetmiş kendi aılem olsun çok istiyorum diyor
Yenidoğan çetesine bir bak hangisi mesleğinden olmak isterdi? Ama hepsi para için bebek katili oldu sen burada kendini nasıl avutuyosun
Oda meslegınden olmak ıstemez bana yanlış yapsın bakalım hayatı biter
Trol olmalı bu soru. Hadi değilse senle evlenmicek, söylediği her şey yalan. Sanırım sen gayet güzel ama aklı kıt birisin. Ne akıl var ne ser. ef
Kesin öyledir kesin sevmiyordur kesin sevmeyerek evlenmiştir. Sana da aynısını der bir gün.
Olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama yuva yıkmak kadar seviyesiz/günah/ayıp/raetik davranış yok bence. Elbette suç sizde değil (ayrılık sebebisiniz) inanın daha güzel, daha zeki, daha olgun bir kadına sizi değişmesi hiiç zor olmaz
Bende çok güzelim sarışın uzun boyluyum ayrıca o benim pesımden koştu ben onun degıl bende okumuşum çalışıyorum boş degılım
Ben size bisey demedim sadece insanlar daha iyisini gorunce degisiyoe
Çocuk ıstıyor esı ıstemıyormus hep karıyer pesıdneymıs burnunda babası küçükken ölmüş aılem olsun istiyorum diyor
Kimseyi yaptıklarıyla yargilamayiz ama yapıp yapmayacağını zaman gosterecek
S. lak misin sen
Önce bosansin sonra gelsin
Seni eşinden ayrılmayan biride aldatabilir.
Klise evli yalani.. sende yedin. Karisini seninle aldatmasina izin veriyosun? Sonra benide aldatirmi diye dusunuyosun ciddimisin? Senden cok var.. ne ekersen onu bicersin.
Yani böyle yapan bir erkeğin ileride seni de aldatma ihtimali var boş ver bu işlere girme
Knka sen bu doktor u istiyon biz ne desek boş ama şu an seninle ilişki yaşıyor galiba yani eşini aldatıyor ilerde aynısını yapma ihtimali çok fazla daha güzel birini bulur ve ayni ni yapar net huylu huyundan vazgeçmez
hala tez canlı düşünen fevri kararlar alan büyümemiş bir insan
Neden ki
bir sürü istekler talepler hemen çocuk yapalım edelim hemen evlenelim uzaya çıkalım aynen reis önce bir sakin olsun acele işe şeytan karışır evlenmeden bebek yapalım ne kim nereye kaçıyor
Esı ıstemıyormus bununda yaşı gecıyormus baba olmak alır kurmak ıstıyormus
hımm sende ona bir iyilik yap bari sahip çıkalım dedeye
Aman Allah'ım uzak dur hiç givenilecek bı tip değil başta yalan söyleyenin hayatı yalan olur birde evli yani evlilerden uzak dur inanma sakin onlara
Bence illa aldatır diye düşünme. Mutsuz evliliği vardır aklı sana kaymıştır ama senle mutlu bir evliliği olur bir başkasını istemez. Genellemeye gerek yok çünkü farklı parametreler var.
Çocuk ıstıyormus esı ıstemıyormus hep karıyer pesınde dıyor esıde doktor ben küçükken aılem vefat ettı dedi o yüzden kendi ailesı çocukları olsun istıyormus ve o benı buldu hastasıydım pesımden koştu ben degıl
Dene bence. Cesaretli olmak lazım dediği gibi mutlu bir evliliği yoktur. Mutlu olsa neden boşansın senle evlenmek istesin. Yalnız uyanık olmak lazım boşanmadan birliktelik yaşama. Boşanması şartını koş. Erkek milletine hiçbir koşulda güven olmaz sadece senin durumun için demiyorum.
Evet benden çocuk yapsa ortada bırakmıycagı ne malum güvenemez boşansın yaparız
Tabii ki. Evlenmeden asla olmaz. Sonra senin başın yanar. Boşanmadan olmaz de. Mecbur kalıp boşansın. Bak paylaştığım videoda Hürrem’in taktiği var tavsiye ederim.
x.com/.../1819709143923536151
Elbette aldatır, karakteri o onun.
Eşinden ayrılan biri demişsin ama eşinden ayrılmamış daha, ayrılmayacak da emin ol seni kandırıyor 😂 inanma, kaç kişiyle konuşuyordur şu an senden başka Allah bilir.
Hayır kendi diyor benim pesımde kız çok ıstedem elde ederim hepsını ama seni ıstıyorum diyor sevıyormus
Yok aldatmaz aklını kullan lütfen ona yapan sana mı yapmaz kesin karısından daha çekicisin diyedir sen yaşlanınca da başka kız bulur artık sonra da nasıl bosanirim diye soru sorarsın evli insanda ne buluyorsunuz yaa
Hadi ordan ya ne isin olur evli adam la tabiki kötü leyecek esini çok iyi demeyecek ya ayrıl kurtar kendini Allah akil fikir versin ya
Sen kendine bak birde karşı tarafı sorguluyor bulmuşsunuz birbirinizi
Cocuk olmuyor gözü başkasına kayıyor diyorsun ama iki gün sonra senle evlende senden de çocuk olmasa gözü başkasına kayicak yine o zaman. Evlilere değil hiçbir erkeğe güven olmaz
İki karakteri olmayanın maceraları 😂. Çoğu bana neden evlenmiyorsun diyorlar ya kardeşim ciddi ilişki bile yapmak istemiyorum ben
Ne alaka bende çocuk istiyorum oda
Evet daha ayrılmamış evli insandan istiyorsun. Bir de kadın kadına yapıyor boşuna demiyoruz ya kadın kadının düşmanıdır diye
Ben bir şey yapmadım istesem yatarım çocukta yaparım kimene
Tamam sen böyle devam et
Çocuk olsa kesin boşar zaten tek ıstedıgı o
Bu hataya düşme evet seni de aldatır çünkü bu onun kanında varmış
ne slksiniz ya adamin konuşmalarindan bile belli doktor ama bi bka yaramaz
Evet aldatır ama sorun etme çünkü zaten her erkek aldatır
abla bir dusun istersen bu adamla sence ne kadar saglikli bir iliskin olabilir? seni de aldatir ben sana diyeyim:))
Evli bir adamla görüştüğüm için bin pişman biri olarak söylüyorum sana kendini yüksekten sat küçük düşürsin birşeyler yaşarsan böylesi duygusal bir ilişki aramak niyetinde de değildir ben yanıldım sen akıllı ol lütfen
Tabiki aldatır derdi çocuk başka bişey değil uzak dur
Evet çocuk olsa ne olcak
Senide bir kenana atıp çocuğuna baktırıp keyif yapıp başkalarına atlayacak ne ucuz varoş bir kadınsın sevmese de evli bir adamla nasıl oluyorsun Çok kötüsün
Olmadım yatmadım bile kadınla ıyımısın sen bırakmaz beni tek derdi çocuk zaten
Delirdin mi sen ya ciddimisin böyle biri ile olmaz ve çocuk değil derdi cinsellik
Yol çocuk bunun aılesı küçükken vefat etmıs o yüzden çocuk istiyormuş alır olmak istiyor
Evlenmeden böyle bir şeyi teklif eden insan şans zarar verir
Kesinlikle daha çok aldatır
Yaşı gecıyormus
Hayır ya inanma sakın
Yazsana bana bi
Benim pesımde kız çok doktorum diyor ıstedıgıyle olurmuş benı istiyormus
Yalan ya sallıyor seninle yatmak derdi
Kızmı yok
Ya varda etkilenmiştir hoşuna gitmişsinsşr
Çok düşünüyor beni hep yardımcı olmaya çalışır her konuda
şu an ne aşamadasınız
Ben hıc evlenmedım boşansın gelsin çocukta yaparım evlenırımde
Müsaitsen bana yazsana
?
Senin için başkasından vazgeçen başkası için senden vazgecer
Bence uzak durun hayır gelmez…
senin için birinden ayrılan başkası için de senden ayrılır. huylu huyundan vazgeçmez
aldatır tabi hem bu adam karısını aldatmıs karaktersiz sende yani buna mı güveniyosun?
Çocuk ıstemıyor diye ayrılmam ıstıyor daha doğrusu eşi çocuk yapmıyor karıyer peşindeymiş
valla o kadınada üzüldüm bidaha senin haline üzülmeyim balım
Hersey karıyer değil hayatta aile kurmakta önemli
eğer bağlı bi hayat kurarsanız neden olmasın?
Boşanmadan nasıl olcak boşansın bakarız
işte hem gençsen hayatını bosa harcamasın sakın bak
Boşanmadan asla bırsey yaşamam
sakın
İnşallah aldatır yuva yıkanın yuvası olmaz ev kızı seni hiçbir vasfin işin gücün yok evli Dr avına mi çıktın
Ne sacmalıyorsun sen be bende unıversıte mezunuyum manken gibiyim uzun boylu sarışınım calıısyorum
Evet yuva yıkanın yuvası olmaz
Aldatanların hangisi karısını sever ki sence sana seviyorum karımı diyebilir mi? Aldatan tekrar macera arıcaktır
Cidden eşinden boşanıp seninle evleneceğini düşünmen çok tatlı ya.
Ulan ne üç kağıtçı bir adam ya
Neden
Evliyim böyle tiplere inanma. Boşanma kağıdını al nikahsız yaklaşma
Eşinden ayrılma kararını neden seninle tanışınca vermiş düşündürücü..
Hay senin olmayan beynini... yorum yapmaya bile değmez
Senin için başkasını aldatan başkası için seni aldatacaktır
Aç beynini sor vakalim ne diyecek o ne kadar velistigini bilmediğin beynine
Evli bi adamlar konuşuyorsun hemde karısından ayrılmasını bekliyorsun? Yazık sizin gibi yuva yıkanlar yüzünden insanlar birbirine güvenemiyor artık.
Yaaa inşallah inanmamışsındır.
İnanmadım sevıyorum çocukta istiyorum bende çok ama boşanmadan olmsz
İnan bana onun tek derdi cinsellik. Amacına ulaştı mı seni terk eder. Ve emin ol ki o niyetle birçok kızla beraber olmuştur
Ne alaka yaa kızım yok cinsellik istesin cınsellık ıstese çocuk neden yapsın
Çocuk bahane evdeki durumu bilmiyorsun belki de araları çok iyidir sen bilirsin
senin miden nasıl kaldırıyor bu durumu
Ben boşanmadan ıstemem zaten
yuva yıkacağım diyorsun
Mutsuzsa boşanır çocukta yok bunun sevgılıden ayrılma farkı ne
evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun, umarım yaşattığını yaşarsın, anlarsın o zaman sevgililik ile ne farkı olduğunu
Benı aldatamaz yemez o meslegınden böyle ederım
ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın, adam seni becerme derdin de kim bilir senden önce kaç tane hastasıyla yattı, senden sonra da yatacak
miden geniş belli ki
Ben hastası degılım sevgılısıyım çocuk istiyor benden istede başka kızdanda yapar küçükken ailesi ölmüş kendi aılesını kurmak istiyor
Şimdi de aldatıyor zaten
Nasıl
Erkeklerin hepsi fırsatını bulunca aldatır ben dahil 😀
Olabilir neden aldatmasın kimse garanti vermez
Durum sıkıntı aman uzak dur ben bir erkek olarak soyleyim kendi adima
Unutma senin için başkasından vazgeçen bir gün mutlaka başkası İcin senden vazgeçer hz mevlana
Aldatan hep aldatır senin için onu bıraktı ilerde başkası için de seni bırakır
Aldatma ihtimali yüksek ama kesin bir sey diyemeyiz
İğrençsiniz tabi ki aldatır bu bir soru mu