Nişan atılır mı böyle durumlarda, ailesi için beni sürekli üzen biriyle evlenilir mi?

Nişanlıyım ama hiç mutlu değilim. Sürekli nişanlımın ailesi nedeniyle tartışıyoruz aslında ailesi değil sorun. Sorun onun sürekli ailesi için beni üzmesi. Abisine üzülür yazmaz 1 gün boyunca, yeğenine üzülür yazmaz, yengesinin 50 gündür attığım geçmiş olsun mesajına dönmediğini söylerim bana yrngem iyi biridir napmamı istiyosun yengemi mi kötüliyim der, anneannem vefat eder hiçbir kardeşi mesajla dahi başsağlığı dilemez ama o benim onun kardeşlerine mesaj atmamı bekler, atmazsam kardeşlerime ayıp oldu diye triplenir. Nişan sürecinde tektaşım büyük gelmişti küçültmeye gittiğimizde diğer modellere de bakayım dedim diye avm de bağırıp beni ağlattı. Beni hiç bilmediğim bi yerde tek başıma bıraktı gitti. İsteme çiçeğimi ve çikolatamı nasıl istediğimi söyledim ona karışmamam gerekirmiş benimle tartıştı. Yani bu sürece bakınca güzel anabildiğim hiçbişey yok. Yine konuşmuyourz bugğn hiç konuşmadık abisinim işleri kötüymüş ona üzülmüş ona elinden gelen bişey yoksa kendini üzmene gerek yok bu kadar dedim diye gaddar olduğumu söyledi kötü birisin dedi. Ailesinin sorunlarını bana yansıtmamasını söylemem sorun mu anlamadım ben ona yansıtmıyorum benim d ekötü zamanlarım oluyo ama nedne ona yandıtayım diyorum. Ya da ditprum ben kötüyüm terslersem falan kusura bakma diyorum baştsn ama o hiçbişey demiyo ailesine kardeşlerine üzülüp bana bi anda yazmamaya soğuk yapmaya başlıyo. Yarım saat mesafe var aramızda altında araba var beni görmeye gelmiyo 10 günde bir 2 haftada bir görüşüyoruz. Napmalıyım bilmşyorum bi süre yazmıcam kafamı dinlicem

Nişan atılır mı böyle durumlarda, ailesi için beni sürekli üzen biriyle evlenilir mi?