29 yaşındayım evliliğe kendimi çok hazır hissetmiyorum ama köydeki bir kızla tanıştırmak istiyorlar, kız beni görüp beğenmiş, ben kızı görmedim, köye de çok giden biri değilim bilemiyorum
1 ay
29 yaşındayım evliliğe kendimi çok hazır hissetmiyorum ama köydeki bir kızla tanıştırmak istiyorlar, kız beni görüp beğenmiş, ben kızı görmedim, köye de çok giden biri değilim bilemiyorum
içine sinmiyorsa baştan yapma ama sen bilirsin. kıza bir şans vermek istiyorsan baştan net ol kiumut verme boşa. görücü usulünde onun dışında sıkıntı yok istersen hatta bir konuş bak nasıl oluyor olmuyorsa da yolları ayırırsın
Çok teşekkür ederim yengem israr ediyor temiz aile kızı ailesi aşiret miş ama bende kabul ettim öyle bir tanışmayı
Kızı bir gör bir şans ver ama aşiret se çok sıkıntı
aşiretse sorun olabilir sonradan caymanız
Evet o da tedirgin ediyor yengeme söz verdim
Aşiret se Caymanız sıkıntı yaratabilir yani kabul etmek daha sağlıklı
ne diyiym
hayırlısı
Teşekkür ederim heyecan var biraz öyle içimi dökmek istedim yengeme kesin bir şey yok dedim ama gördükten sonra bunu konuşuruz dedi
Hayırlısı olsun yengen işi sağlama alıyor sonradan Caymanız sıkıntı çıkarabilir heyecan yapman çok normal
tehlikeye yürüyorsunuz gibi ama bilemedim
@Azrakurt9494 yani bence en azından bir görmeniz telefondan konuşmanız mantıklı olurda taa oraya kadar gittikten sonra biz dönüyoruz demek sıkıntı biraz ciddi olun bence şu an aniden dank etti kafaya da şakaya gelmez bunlar hayatınızı geçireceksiniz sonuçta
Evet haklısınız bende söz verdim evliliğe hazır değilim ama Bi yandan da yaşım geliyor annemlerde evlenmemi istiyor en azından gidip görmek istiyorum
Aynen bende buna katılıyorum biraz acele olmuş sizde görmek istiyorsunuz ama tehlikeli ye yürüyor yengenin amacı işi sağlama almak ve oraya gidip tanıştıktan sonra geri dönüşün zor olmaz imkansız olur sonuçta kızlarıyla görüşüyorsun aşiretler öyle elini kolunu sallayarak çıkamazsınız siz evliliğe kendinizi hazırlayın
şu an bende karmaşık duygular içerisindeyim İstanbul'da yaşıyor um yıllık izine çıkıyorum yengem kıza göstermiş beni kız beğenmiş ve köyde yaşamak istiyormuş bende yengeme söz verdim planlama yapılmış yengem de söz vermiş bana söylediği tek şey temiz aile kızı buluşunca kızı görüceksin
Yani kız güzel olsada olmasada evlenmek zorunda kalacaksınız köy yeri size zor gelir
@Azrakurt9494 bende öyle düşünüyorum
Bence utanman da, kararsız hissetmen de çok normal 🫂 29 yaş evlilik için son tren falan değil, önce senin kendini hazır hissetmen önemli. Görücü usulü olması seni rahatsız ediyorsa, bunu ailenle sakin sakin konuşman en doğrusu olur. İstersen sadece tanışma gözüyle de bakabilirsin, sonuçta tanışmak evlenmek zorundasın demek değil 😉 İçten içe ne istiyorsun, baskı olmasa ne yapardın? 💭
Cevap
2Cevap
utanılacak bir şey değil
Utanma bence iyi bir şey
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?