Ailem şimdi tutturdu teyzenin kızları kendi buldu sen bulamadın vara vara bu kel esmere varıyon. Bende halime üzülüyorum tabiki çevrem yok elalem yabancı koca buldu değere bindi kader karşıma nişanlımı çıkardı. İçim ısındı tamam dedim kelligi esmerligi artık umrumda değildi ama gel gör ki eller renkli gözlü sarışın/ kumral buluyor dediler. En ufak şeyi mesele görüp ailem daha yakısıklısına var diye işi bozmaya hazırlanıyor. Zamanında yakısıklı gençlere heveslendiğimde o seni napsın derlerdi şimdi yakısıklı bul diyorlar. Oldu canım öyle kolaydı sanki yakısıklı birine kendini sevdirmek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanıyorlar mı ki yakışıklı olunca harika olsun Aşk Deneni Çok kolay Edinemiyorsun hele ki sana tavsiyem Allah Korkusu En Başta Olamak Üzere Merhameti Olsun bunlar yoksa neyi olsa hava civa. Mecnuna Sorarlar Sen Herseyini Bunun İçin Mi Bıraktın Vazgeciyorsun Kendinden Diyor kral O da Şunu söylüyor Siz O güzelliği o muhteşemligi göremezsiniz benim onu savdamla goremeniz mümkün değil dokunun göğsüme bir daha bakın der ve bir daha bakar ki eşsiz bir güzellik eşsiz bir sevda ve hayran kalır demem o ki insan sevdi ise belli şartlar geliştiğinde çıkarlar ağır başarsa bı yerde sevgi kendine olan sevginden ağır basmaz Vazgeçersin Ama Aşk Gözünden Düşen Bir Damla Göz Yaşında Bogulmaktir ve hiç gitsin istemezsin.. Dokunmak Şöyle dursun Sadece Gözlerine bakarken Gözlerin Dolar saçlarına ilişen rüzgara kızar sitem edersin. aşk sevdiginin kalbinin her bir zerresine Ulasmasiyla olur. Aşk O Kadar Kutsal Ki O Kişiyi Allah'ın Aşkını Taşıdığın Kalbe Onun Evine Alırsın... Bir Çok O Saydığın Sarışınlar Haramı Helali Bilmez Aşkının Dudaklarının Bir Mühür Olduğunu Bilmez Anlayamaz Her Limanda Bir Muhtarlık Misali Mühür Basarlar Maalesef.. Anlatılması İçin Yetecek Kelime Yok..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır acizlik değil. Herkes kitapların çarpışmasıyla tanışmıyor bu hayatta. Birileri birilerini görüyor beğeniyor, arkadaş vasıtasıyla olsun vs tanışılıyor bir şekilde. O zaman çoğu kişi görücü usulü oluyor değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kimi sevdiysen aşk onda güzeldir; kel, esmer, kumral hiç fark etmez. Görücü usulünün zamanı geçti eski zamanlarda çok sık yapılıyordu çevrenizde de vardır mutlaka fakat görücü usulü evlenip evliliğinizde sorun çıkarsa bu sorun aileleri de etkilerse bu sefer sorumlusu sizi tanıştıran şahısta olacaktır. Görücü usulü ve internetten tanışanlar evlilikte en büyük kumarı oynarlar. Kimi çok iyi niyetli bulur hayatta bütün zorluklara göğüs gerip iyiki diyebilendir kimi de zorluk görmeden çekip gidendir karar sizin..
01 Yorumla- +1 yıl
Flört aşamasında iki tarafta karekterini gizleyebilir evlenen boşanıyor veya aldatıyor bu devirde
Karşı değilim görücü usulüne. Sevgili olup evlenelim dendiğinde sen de evlilik meraklısı çıktın oluyor , bi nazlaniyorlar. En azından görücünün niyeti belli. Belli bi sire de tanışılır olur bu iş.
.
.
Erkeği kelden alıcan anne ben kel seviyorum de. Daha yakışıklısı gelse nişanı atmazsın heralde. Eğer öyleyse kimseyi üzmeye hakkin yok şimdiden bırak.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar bu gibi olaylar karşısında her zaman takım oyunundaymış gibi yaşıyor.. Biri birşey söylediği zaman diğeri senin yerine kendini koyup empati kurmak yerine, takım oyunuyla ilerliyorlar.. Bu takımı önemseme, çünkü karşındaki insanla evlenecek olan sensin onlar değil. Sen hayatını devam ettireceksin, sen yaşayacaksın, sen seveceksin, sen aynı çatı altında o kişi ile kalacaksın. Ailen seni evlendirir istemediğin biriyle kendileri memnun kalır, geri çekilir kendi hayatına bakarlar. O memnuniyet sadece onları mutlu eder, sevmediğin biriyle aynı evde aynı yastığa baş koyacak olan sen olursun, memnun olmayan sen olursun.. Görücü veya değil farketmiyor, yüreğinin sesini dinle doğru insanı sevdiğinden eminsen mücadeleni sürdür.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır neden olsun ki daha çok kısmet diyelim 🙂
00 YorumlaAcizlik değil tabiki, "Gönül kimi severse aşk onda muhteşemdir" sende görmüş beğenmişsin demekki, kel olabilir bu bir problem değil, sen onun yüreğini sevdin belki, bakma sen millete millet her şeyi der ve susmazda.
Sen bunlara kulak tıkamayı bil, bak içim ısındı diyorsun, demekki artık tipe değil yüreğinin güzelliğine bakıyorsun, karaktere bakıyorsun.
Ve en doğrusunu da yapıyorsun, eller ne istediğini bilmez senin, el alem ancak hava atmak için yakışıklı olsun, renkli gözlü olsun ister hava atmak için.
Ama evlenince hiç biri birbirini tanımaz ve başlar tartışmalar ayrılık gerçekleşir sonra.
Sen, yüreğine yakışanı bulmuşsun zaten boş ver el alem ne derse desin aşkınla mutlu olmaya bak.20 YorumlaMerhaba!
Görücü usulü evlenmek elbette acizlik değil. Sonuçta yoğun bir iş yaşamı olan ve sosyalleşmeye pek fazla vakit ayıramayan insanlar da oluyor. Böyle durumlarda, ailelerin uygun gördüğü kişilerle tanışma amaçlı konuşulabilir. Sohbet edilebilir. Eğer hayat tarzı, düşünce uyumu ve geleceğe dair beklentiler benzerse ilişki ilerleyebilir de.. Bir atasözü var: Kısmetin nerden geleceği belli olmaz! Tabiki yine de ne güzeli, insanın kendi eşini kendi çabaları ile bulması..10 YorumlaBence acizlik değil. Tanıdın ve kafa dengi bulup bir söz vermişsin sonuçta (nişanlamışsın). Kararından ve kendinden eminsen nişanlınla devam et. Anne babaya tabii ki saygı elbette büyük ama belirli bir yaşa gelince arkadaş ve çevre etkisine çok kapılmamaya çalış derim. Bir yerde hayat senin hayatın. Istedigini yapmakta özgürsün. İnsanlara çok takılırsan işin içinden cikamayabilirsin. Ben yeni mezunum mesela şimdi değil belki ama ileride düşünüyorum neden olmasın ki. Hayattan istediklerinle hayatın sana getirdiği şeyler çok farklı olabiliyor. Belki emin olamayacağın kadar mutlu olursun bilemeyiz. Inşallah mutlu olursun. Herkes mutlu olsun.
00 YorumlaMerhaba,
Görücü usulü evlenmek acizlik değildir ancak ailenizin düşünceleri acizlik, insanlık dışı!
Usullerin hiçbir önemi yoktur...70 YorumlaBirini sevdiysem tipini de sevmişimdir, sonuçta dış görünüşü hiç hoşuna gitmeyen birini sevemezsin. Ama sen başkalarının nişanlının tipini eleştirmesine bu kadar takılıyorsan sevmiyorsun belli ki. Nişanı atman en doğrusu gibi. Görücü usulü de evlilikte mantığa önem verenler için uygun, acizlik değil. Bana göre değil.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamun aleykum kardeşim.
Karşınızdaki hemcinsim için üzgünüm, içinizde şüphe varsa lütfen onun hayatını da yakmayın, olur mu? Yok deyin, ailenizin de tutumu ortada.
Allah hakkınızda hayırlısını versin, görücü usulü evlenmek bu zamanda bence en mantıklı iştir, ama evvela kalp ısınacak.00 Yorumla Şahsen günümüzde tesadüfen bulduğumuz kişilerle tanışıp aralarından eleyip eleyip birilerini bulmaktansa referansla, görücü usulü tanışmayı yeğlerim. En azından ailesi kimdir, nasıl bir aile çocuğudur biraz daha fikir sahibi olarak tanışmış olurum. Malum düzgün insan kalmadı gibi bir şey. Diğer yol da güzel ama vakit kaybettiriyor ama size tecrübe katıyor tabiki. Kesinlikle acizlik olduğunu düşünmüyorum. Her iki tarafında artıları ve eksileri var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılNisanlinla onlar evlenecek galiba. Gitsinler evli ise kocalarını bosasinlarda sarışın renkli gözlü bulsunlar. Ne kadar sacma yönlendirmeler. Sen eğer başkalarının düşünceleriyle ilişki yasayacaksan yasama evlenme mutsuz olursunuz. Önce sen ne istediğine emin ol. Gelmiş esmermis önemli değil. Seni mutlu ediyor mu önemli olan bu. Yakışıklı sarışın karnını doyulmayacak. Aldatmayacaginin da gafntsini verecekler mi
00 Yorumla
+1 yılİnsanları birleştiren sebepler olur, sebepler çevre koşulları ile değişkenlik gösterebilir. Çevreniz bu denliyse ve sebep böyle gelişmiş ise neden olmasın. Önemli olan güzel anlaşabilmek, gözlemlemeniz gereken taraf burası. Unutmayın önünüzde iyisi ve kötüsü ile bir hayat olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer çevreniz , arkadaş gurubunuz yoksa devamlı evde oturup , evde anneye yardım ediyorsanız yapacak başka bir şey yok böyle şartlarda en uygun evlilik şekli , görücü usulü evlilikle olur. Her iki taraf içinde tabii ki çok büyük istekler olamaz, yakışıklılık veya güzellik gibi. Kısacası bir türlü mantık evliliği bu..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Yav sen de ne istediğini bilmiyosunki,
seviyo olsan “saçmalamayın o benim nişanlım” der sahip çıkarsın
sen de içten içe yakışıklı istiyosun ama biliyosunki başka birini bulamicaksın
ve evlilik olayına kendini hazırlamışsın
ortada kalmaktan korkuyosun
ya bi karar ver ya da o adama da haksızlık etme ve yol yakınken ayrıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne bileyim illaki insanın kendi bulması iyi ama sonuçta birilerin de tanıştırmasıyla olması da öyle sorun değil. Sonuçta tanışıyorlar o vesileyle. Sonuç önemli. Ama tabi gerçekten bulamayıp, onlar buluyorsa... Gerçi sonunda aile oldukları zaman yine bunların önemi kalmıyor. Olur öyle düşünceler...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKel, kara veya kuru olmasına bakma ;) bu adamla bir ömür geçirebilir misin? Hayatın zorlüklarına göğüs gerebilir misin? Bu adam yanında gaz çıkarıp, sümüğü aktığında iğrenç gelir mi? Wc de kokuttuğunda katlanabilir misin? Tüm bunlara net bir şekilde cvp veremiyorsan ya da aklında en küçük bir soru işareti varsa işin yaş.. Tek başına çıktığın baba evine çocuklarınla dönmek zorunda kalabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGörselliğin ne önemi varki insan olsun senin kıymetini bilsin sana sahip cıksın yetmezmi git dünyalar yakışıklısı olsa insan olmadıktan sonra neye yararki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Duruma göre sana ve ailene göre kel ve esmer eş adayı kötü, renkli gözlü, açık tenli, sarışın eş adayi iyi...
Kusura bakma ama sen de, ailen de çöpsünüz. Sizin aileye damat olacak adama yazık.10 Yorumla
+1 yılYakışıklı olsa ne bir süre sonra gıdıyor güzellık yakısıklılık. Kıymetını bılsın öncelikle mutlu etsın seni..
Acizlik değildir..20 Yorumla
+1 yılDeğil ya. Kişi nasıl istiyorsa öyle yuva kurmalı ha görücü usulü ha severek fark ne biri ile daha fazla zaman geçirmişsin net tanımışsın o kadar. Ama acizlik değil. Acizlikle alakalı bile değil yaa
00 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsan kesinlikle tipin bir önemi yok bence. Kalbin onun için atıyorsa ve o da seni seviyorsa bence ilişki gayet güzel olur. Evleneceğin adamla yatıp ömrünü geçirecek olan sensin onlar değil. Eğer seviyorsan mücadele et. Unutma güzel şeyler zaman alır. Ben böyle konuşuyorum ama hiç böyle bişey karşıma gelmedi gelirse bende seviyorsam tepkimi koyarım -anlatamadım ama olsundu- 😀
00 YorumlaYa herkeste hayat döngüsü doğmak - yaşlanmak - ölmek iken neden bu Türklerde evlenmek - çocuk yapmak - ölmek? Evlenin, b* varmış gibi 20 yaşına gelir gelmez evlenin.
00 YorumlaAbi görücü usulü evlenmek ne demek?
Sen bu adamı kadını tanımıyorsun daha bile ve evleniyorsun aşk yok bilgi yok evlenmekle bitiyor mu hersey?
Evlendin cinsel hayatın berbat ayrilmazsan ömür boyu mutsuzsun
Adam hayvanin teki cikti sevgi yok ilgi yok ömür boyu mutsuzsun
Kadına el kaldırmaya cüret edebilen bi hayvan ayrilmazsan ömür boyu mutsuzsun
Görücü usulu evlilik en büyük kumardır
Aşk evliliği adamdır00 YorumlaYanı tamam herkesin kriteri farklıdır da alllah korusun bi kaza geçirsen monaco prensi/prensesi olsan boş.. evlilikte saygı sevgi , sadakat aranmalı huzur aranmalı .. garip gerçekten..🙄🙄
00 Yorumla
+1 yılNeden acizlik olsun. Önemli olan mutlu ve huzurlu evlilik
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAilene bakıp bozma bence ben çok istedi sevdi bende öyle ailem istemedi başkası ile sözlendim sonra bitti biz tekrar konuşmaya başladık onla ailem gene istemedi artık vazgeçtim ben o vazgeçmedi ayrı bir konu ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılben öyle görmüyorum ya sonuçta zaman olmuyor okul iş derken ve uğrasa girmeden birileri senden önce davranıyor ve illa alacak değilsin tanırsın kişiyi
00 Yorumla Kesinlikle yanlış bir düşünce. Sevdiysem hoslandiysan aradığını bulabildiysen ne mutlu sana bunun adı hiçbir zaman acizlik değildir
00 YorumlaYıl olmuş 2021 hala mutluluğu dış görünüşte arayanlar var. En fazla 2 ay dış görünüşü seni memnun eder.
00 Yorumla
+1 yılAcizlik değil tabiki sonuçta yine görüşüp anlaşırsan evleniyorsun hoşlanmadığın biriyle direkt evlenecek halin yok.
00 Yorumla
+1 yılSen ailene bakma cahil cahil konusuyorlar ya. Beb kimi begensem begenmiyorlar benimkilerde. Ben. onlari takmam sende takma unutma hayat senin
00 Yorumlaİlerde Her Erkek Kel Adayı Olabiliyor. Şimdi Bunu Sıkıntı Ediyosun Peki Birini Saçı Olduğu Süre Kadar Mı Seveceksin Yahut Beraber Olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAcizlik değil tercihtir
yakışıklılık biryere kadar hayat arkadaşı olacaksınız 5-10 seneye halinizden eser kalmayacak00 Yorumla
+1 yılYa kafan uyan nsan ideal dir tip para şöhret bi halta yaramaz kafalar uyuşuyorda o harika eştir gerisi fısss
00 YorumlaKelse ne olmuş saç ektirir olur biter. ne tuhaf insanlar var dünyada
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik düşünmüyor güvenilir bir yer bulamama endişesi var
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Birbirinizi seviyosanız vazgeçme ama uyumsuzsanız baştan hiç ilerleme ilerde gözün dışarda kalırsa bu daha kötü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. Seçimlerinden pişman olmama kötü bir durumda suçu aileye yıkmak olabilir ama kesinlikle acizlik olmaz
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim yaşın kaç senin niye bulursun ya cok mu kötü nisanlin
04 Yorumla
Soran+1 yılYaş 30 a dayandı 😬 çok reddedildim yani birazda caresizlikten
- +1 yıl
Aynı yastayiz senle sanirim neden red ettin ki nasıl birisin sen merak ettim
Soran+1 yılSessiz sakinim yani bir ortama girince pek kendimi öne atmam girişken değilim
- +1 yıl
Girisken olmaman sorun değil boy kilo fizik falan nasıl yanda konuşalım mi
+1 yılGörücü usulu evlenmek degilde tanisma olabilir ama tanisip anlasamadiktan sonra yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yıl öncesine kadar, bir çok büyüklerimiz aciz zavallı o zaman. Gerçekten bir insab neden aklını kullanıp bu soruların cevabını kendisi bulamaz. Üzülüyorum sizin adınıza.
10 Yorumla
+1 yılBeğenen evleniyor zorla olan bişey yok. Parkta bahçede sevişmediler diye acizlik denmemeli buna.
10 Yorumla
+1 yılyoo değil ama görücü usulü bile olsa tanıyıp etmeden hemen olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden acizlik olsun ki. Sonucta oda bir vesile. Tanisiyorsun, ve kafalar uyusursa evleniyorsun. Cok modern dediginiz olaylar bile birer vesile buda vesile.
00 YorumlaBenim dayım da görücü usulü evlenmiş ve anlaşıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNasip işi bu görücü usulü ya da kendin tanışma fark etmez
00 Yorumla
+1 yılSeni görmeden fiziğini bilmeden yorum yapmak saçma olur belki kel senden daha cekicidir? Boyu vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılailen haklı görücü usulü evlenme ilerde çok pişman olabilirsin etrafımda görücü evlenip pişman olan onlarca tanıdığım var sonra kel dersin kısa dersin gözünü begenmedim dersin is işten geçmiş olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen sevmişsin kim karışır ama böyle sanki bu soruda icinme sinmeyen çok şey var
00 Yorumla
+1 yılTek sorun kellikse saç çözümü var ama yok yine de beğenmiyorum dersen ona da kendine yazık etme
00 YorumlaYani şikayet ettiğim yanşarı var bazen keşke görücü usulü olmasaydı diyorum
00 YorumlaGelenek görenek kültürü ile alakalı bir şey acizlik ne alaka
00 YorumlaDeğilde nerde çıktı evlenme sanırım vakti geldi seninki artık tatmak istiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilen ne kullanıyor acaba hayta sülalen ne içiyor ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimkiler de öyle eskiden erkeklerden uzak tutuyorlardi yasakliyorlardi simdi de niye birini bulamiyorsun evlenme zmanin geldi diyorlar napim gökten mi düsecek sevgili gencligimde yasaklamasaydilar bulurdum artik gec
20 Yorumla
+1 yılAnlamadığım sevgili yapıp evlendiğin kişi ile de tanışıp evleniyor sun görücü usulü ilede sadece fark biri lerinin bulması
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGörücü usulunde begenmedigini qlmak zorunda degilsin ki? Hele de bu zamanda... boşanqnlqrın çoğu da sevgili olqrak evlenenler nedense?
00 YorumlaGörücü usulü evlenmek kötü değil tabiki hatta bazen en iyisi fakat ailenin böyle düşünmesi çok yanlış güzellik olsa ne olmasa ne önemli olan senin mutlu olman bir noktada ailenin sözünü kulak ardı etmen gerekebilir bu senin hayatın sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru demisler ya. Kara kafali doldu her yer kiz evladim olsa elimden geldigince uzak tutardim bu lanetlerden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzengin olsaydı kara kafalı kel adam olurdu aslan damat evladım. ahh ah çok iki yüzlü bir türüz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ailem güzellik geçici ahlakı güzelse evlen diyor. Senin ise yakışıklı ile evlen diyor.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır maalesef bi süre daha evlenmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılTabiki göze hitap etmeli dış görünüş önemli değil diyen yalan söyler zaten de
Ama güzellik yakışıklilik gelip geçici şeyler önemli değil olan anlaşıp hoş vakit geçirmek11 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam