Köye geldim yengem sürekli beni kızla tanıştırmaya çalışıyor ben de kuramıyorum ama bulduğu kız da aşiret kızı
3 ay
Köye geldim yengem sürekli beni kızla tanıştırmaya çalışıyor ben de kuramıyorum ama bulduğu kız da aşiret kızı
Cevap
4Cevap
Olabilir. Tanıdıklar birbirine benzeyen insanları daha net görebiliyor ve uyum sağlanınca daha mutlu evlilikler oluyor
Çok güzel konuşuyorsun ama ben İstanbul da yaşıyorum köyden bir kız bilemiyorum ailesi zaten aşiret yengem de inatla baş göz etme çabasında
Bencede kesinlikle mutlu evlilikler oluyor bence bu saatten sonra yan çizmen senin zararına olur
Amaç ortada bekar kalmasın herkes yuva kursun gibiyse o iş sıkıntıya yol açabilir. Kızı bi tanımak için şans verirsin uymayacağını net görürsen yol verirsin çok kasmaya gerek yok
Kesinlikle öyle yengem instagram ı mı vermiş kıza ailesi zaten sıkıntılı görüşsem evlen derler
O ne öyle kakalar gibi😄 herkes bi sakin olsun insan gibi görüş bir değerlendir önce
Çok sıkıntılı bir durum bu yol yakınken dön
@mechul_kadin ya sorma kardeşim aşiret kızı birazdaha yokuşa sürsem yengem kaçıyor tutun diyecek 😂
İstek attım sana ama @mechul_kadin
Erkekleri kabul etmiyorum maalesef
@Meçhul_Kadın evlenecekler bence başka bir yolu yok ama evlilik iyidir ya kusura bakma erkeksin ayıkla bakalım princin taşını 😂😂
Tamam kardeşim konuşmak için demiştim
Hoppp uslu dur bakim ama senin uslu duracağın yok yengen doğru olanı yapıyor inşallah evlenir sin
@Rabişş1905 naptım ben şimdi
Daha ne yapacaksın ya git evlen ne istek atıyorsun kıza bekar kalacağına evlen
@Rabişş1905 sakin ol bacım isteğinde ısrar etmedi en azından 😄
@Meçhul_Kadın napayım bacım evlenecek napıyor böyle erkekler zorla evlendirimeli 😂
Yaa ben dostça konuşmak istedim İstanbul da yaşıyorum biraz fazla hovarda yım alkol gece hayatı yengem de beni evlendirme peşinde
@Rabişş1905 sen en iyisi araya gir yap bu işi. Yengesiyle bir olup el at şu duruma😄
Piss hovarda senin yüzünden kızlar evde kalıyor inşallah zorla evlenirsin adam ol azıcık mis gibi köylü kızı bana da istek attın inşallah evlenmek zorunda kalırsın
Yaparım zaten resmi var Instagram çıkıyor çıplak halde burada dolaşmak ne ya 😂
@Rabişş1905 yaaa bacım napıyosun dur sakın
Kess bırak bacım ayaklarını adam ol uslu dur sus yemin olsun rezil ederim yengeni bulup kanına girerim
@Rabişş1905 ya hkdhkehkehjegjejgw
Kız yazsana konuşalım dhjsdhjjdd
@Rabişş1905 olur da bu gece değil yatıcam şimdi istek atayım sana
Yaaa noluyor
Olmaz
Dimi bende diyorum yengem inatla uğraşıyor aşiret kızı bide
Aşiret sıkıntı
Dimi dimi vallahi beni birtek sen anladın ben dinleniyorum kanına giriyor herkesin köye misafirliğe geldiler bugün nasıl utandım kıza instagram adresimi vermiş
Olur elbet
Olmazzz
Olur olur
Ahmet dusmee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görücü usulü evlilik olur mu sorusu senin ne istediğinle çok ilgili 🌿 Eğer hazır hissetmiyorsan kimse seni bir tanışmaya zorlamamalı. Aşiret kızı olması tek başına sorun ya da avantaj değil, önemli olan senin o kişiyle uyumun ve iç huzurun 💛 Tanışmak başka, evlenmek başka. Sadece konuşup tanımayı deneyebilirsin. İçine sinmezse devam etmezsin. Hayat senin hayatın, karar da senin olmalı 🌸✨