Etrafımdan birinden de duymuştum 2 kez falan bak her şeyi sileceğim, teli de değiştireceğim numarayı da benden uzak ol anladın mı
1 ay
Cevap
4Cevap
Uzak dur bu kızdan ne kadar ayıp, yeni numaranızı bekliyorum
Buradan biriyle mi kavga ediyorsun
Sen onun hesaplarından birisin numarayı değişicem uzaktan incelediğin teli de bak bakayım benim lafımı bi daha yap
Haftaya tel ve numara değişicem senden hiç bir şekilde bi etkileşim istemiyorum anladın
Bana herhangi biryerden ulaşırsan senin için kötü olcak bilgin olsun adımı sakın ağzına alma
Sen benim adımı bi an bakalım bi duyayım bak nasıl rezil ediyorum görürsün sübyan
Beni çok iyi anladığını düşünüyorum
Ben seni zaten bitirmişim kafamda sende gayet iyi biliyosun sana cebindeki iki kuruşun bile hesabını yapan annenle mutluluklar bana göre değilsiniz zaten
Benim peşime düşme sakın bak seni uyarıyorum birini bulduğum an az bişe kafama uysun direk sevgili olcam benden uzak ol
Haydi yol al
Aynı şeyi yüz kez deme nedenim iyice olmayan beyninin algılaması için sakın benim lafımı yapma
Sen benim dediğimi anla yeterli cebindeki parasının hesabını annesine veren ayrı bütçesi olmayan ahmak
Annesi istemiyomuş senin annene sıç. ayım
Kesin oda boka benziyodur
Ben şu tel işini halledeyim benle uzaktan yakından alakan olmasın
Neler oluyor? Paylaşmak ister misin?
Etrafımda duydum bir iki kez annesi istemiyodur diye ana sayfada da bunabenzer şeye yazmış hiç bir anne oğlundan büyük kız istemez diye yaw sen kimsin allahın kürdü sizi isteyen mi var sadece aile değil de işte kendi de yaşlı istemezmiş. Bu kardeşim benim telimi uzaktan izliyor haber alıyo benim lafımı ses kaydımı vs alıyo. Teli ve numarayı değişicem bi daha bana ulaşsın da göreyim bak nasıl rezil ediyorum. Cebindeki paranın hesabını annesine yapan sümsükden ne beklersin
Yaptıkları başlı başına suç zaten. Telefonuna casus uygulama mı kurdu?
Onları geçtim onu patlatmak istesem çok şey yapardım da bu hafta sınavım var sınav geçsin tel ve numara işini halledicem ondan sonra bi etkileşimde bulunsun o zaman görüşürüz cebindeki paranın bile hesabını yapamayan tırt
Canını sıkma. Elbette karşılık verirsin.
Karşılık vermek istemiyorum bela benden uzak olsun yeterli elimde kalmasın
İlgi göstermezsen bir süre sonra ilgilenmez zaten
İnanki o kadar uzun süre olduki umrumda olmadığı
Tamam reyis sakın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin istememesi olayı gerçekten çok yıpratıcı bir durum 💔 Hele karşındaki kişi “her şeyi sileceğim, numarayı değiştireceğim” falan diyorsa, senin duygularını pek umursamıyor gibi duruyor. Bu tehdit değil, resmen manipülasyon kokuyor biraz.
Sen ne istiyorsun, ona bir dön bence. Bu adam gidince içinden “oh be” mi dersin, yoksa “keşke kalsaydı” mı dersin? 🥺✨