Anneannem bize "kuduruyorsunuz" dedi?

Ben babamı yenilerde kaybettim. Evlenmeyi düşündüğüm kişiden ayrıldım çünkü bana yetersiz geliyordu. Yalan söylüyordu ve maddi yönden beni mağdur edeceği belliydi. Kendisi bile kendine güvenmiyordu. Ben kendimi bildim bileli annem bakıyor anneanneme ve anneannem çok zor bir yaşlı. Anneme evde kök söktürüyor. Diğerleri hayatını yaşarken biz eve tıkılıp kaldık. Üniversitenin ilk iki yılı biraz rahat ettim sonra çalışmaya başladım ve arkadaşlarımdan da ayrılıp ikinci öğretimlerin dersine girmeye başladım. Ve tam anlamıyla canım çıktı. Annemle konuşurken bana güçlü olduğumu söyledi. kuzenimden bahsettim. "Onun gibi bir hayatım olsun isterdim" dedim. "Babası da eşi de dağ gibi arkasında biz hep güçlü olmak zorunda kaldık." dedim. Sonra anneannem bana "kuduruyorsunuz" gibi çirkin bir laf etti. Tam ne oldu bilmiyorum ama nefes alamadım göğsüme büyük bir ağırlık çöktü. Şimdi anneanneme tahammül edemiyorum bir gün önce yere düştü de elini tutup kaldırdım. O nasıl çirkin bir kelime? Ama aynı evdeyiz. Ne yapacağım?

Anneannem bize "kuduruyorsunuz" dedi?