Bu adamı sevmiyorum. Yedi yıldır mutlu olamadım bununla. Tost yaptım dün. Yaparken de beddua ettim. O tost da kustü ama çocuğum kusmadı. Hatta bende kusmadım. Yediği içtiği kime haram oluyorsa artık o çıkartıyor işte.
Derdim olunca sıkıntım olunca sırtımı sıvazlayıp saçlarımı okşamadı. Kimseden sevgi görmeden büyüdüm ben.
Ekonomik şiddet uyguluyor bana.
Çocuğuma bakıyor ve izinli. Bende annemgildeyim.
Boğuluyorum bunun yanında. Sevemedim sevemedim.
Görücü usulü evliliğe hazır değilken ailemin baskısından kurtulmak için evlendim. Hep tehdit ediyor.
Yediğim içtiğim haram olacakmış bana.
Yemek yapmıyorum evi temizliyorum ve bu adamla sohbet edemiyorum hiç. Derdim olunca beni teselli etmiyor ama canı istediğinde de sokuluyor bana. Dedi ki sen tedavi gör aklın yerinde değil. İyice soğudum adımı deliye çıkarmaya çalışıyor dengesiz.
Dayanamıyorum. Sevmiyorum hiç sevmiyorum. Ondan kaçmak için çocuğu ona bırakıp annemgile gittim. Kafamı dinlemek istedim.
Uyuyamıyorum.
Kitap okuyamıyorum. Dizi izleyemiyorum. Evlilik ne sıkıcı birşeymiş. Beni aradı eve gelme dedi. Bekar gibi tek başıma annemgile gidemezmişim.
Bir çıkış yolu ne olur. Aldat ya da boşan demeyin
Derdim olunca sıkıntım olunca sırtımı sıvazlayıp saçlarımı okşamadı. Kimseden sevgi görmeden büyüdüm ben.
Ekonomik şiddet uyguluyor bana.
Çocuğuma bakıyor ve izinli. Bende annemgildeyim.
Boğuluyorum bunun yanında. Sevemedim sevemedim.
Görücü usulü evliliğe hazır değilken ailemin baskısından kurtulmak için evlendim. Hep tehdit ediyor.
Yediğim içtiğim haram olacakmış bana.
Yemek yapmıyorum evi temizliyorum ve bu adamla sohbet edemiyorum hiç. Derdim olunca beni teselli etmiyor ama canı istediğinde de sokuluyor bana. Dedi ki sen tedavi gör aklın yerinde değil. İyice soğudum adımı deliye çıkarmaya çalışıyor dengesiz.
Dayanamıyorum. Sevmiyorum hiç sevmiyorum. Ondan kaçmak için çocuğu ona bırakıp annemgile gittim. Kafamı dinlemek istedim.
Uyuyamıyorum.
Kitap okuyamıyorum. Dizi izleyemiyorum. Evlilik ne sıkıcı birşeymiş. Beni aradı eve gelme dedi. Bekar gibi tek başıma annemgile gidemezmişim.
Bir çıkış yolu ne olur. Aldat ya da boşan demeyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi annenlere gitmen dogru olmamiş. Ailenden kurtulmak icin evlenmisin, evlendin annenlere gittin. Onlar seni bu duruma soktu. Evine geri dön eşinle muhatap olma ev işini falan gör 3 gun boyunca evde bakara suresini ac dinle uzun ama dinlemeye deger Allahin izniyle etkisini görursun
Kardeşim ben adamı sevmiyorum. Tiksindim. Ana avlat küfür ediyor. Tavsiyelerin için Allah razı olsun. Bana zorla dokunuyor ya çıldırıyorum. Kapıyı kitliyorum. Annemgile gitmem doğru olmadı ama bu dengesizle ömür geçmiyor.
Bana küfür ediyor. Derdim olunca dinlemiyor üstüne köstek oluyor. Sonra da sırnaşıyor ama derdimi dinlemez ama zorla sırnaşır sahip olmak için.
Gönlümü almak için değil
İhtiyacını gidermek için sırnaşır
Ozamam ilk olarak acil bir iş bul ayaklarin yere saglam basin daha sonrada yolunu bu adamla ayir. Ama önce bir iş bul kimseye muhtac olmamak icin. Sana gelme demiş cocuguda al öyle bir adamin yaninda cocuk kalmasin. Gerekirse kadin siginma evine yerleş. Ailen destek oluyorsa daha guzel bir sure orada kalirsin iş bulup toparlaninca ayri eve cikarsin cocugunla huzurlu yaşa. Ama gidipde başka birini bulma yagmurdan kacim derken doluya tutulma
O hatayi bu adamla evlenirken yaptım. Ailemden kurtulmak için o adama sığındım ama liman olmadı bana. Sevmiyorum. Keşke zamanı geriye alabilseydim daha dogru seçimler yapardım. Yorumun için çok teşekkür ederim iyi hissettirdi yazdıkların
Rica ederim ne demek. Simdi gecmise dönup bakma olan oldu sadece bir is bulmaya calis inanki ayaklarin yerr saglam basinca kendine guvenin hayata bakiş acin degişicek. Hepimiz hata yapabilir ama hayatini degistirmek senin elinde iş bul caliş birikim yap kendi duzenin olsun kimsenin agiz kokusuni cekmezsin. Harekete gecmesen hep böyle yaşmak zorunda kalicaksin. Ama başarabilirsin
Çok sağol. Allah razı olsun
Saol sendende ragzi olsun 🙏🏼
Aldat veya boşan demeyin demişsin hepsini okudum. Senin tek çaren boşanmak.
Ayakta kalamam sonrasında. Maddi ve manevi gücüm yok. Sürekli tehdit eden birisine de dayanamıyorum. Evlilik ne demek. Dertleri paylaşmak demek. Derdim olunca paylaşmaz. Beni hizmetçi olarak görür. Teselli etmez beni. Sonra da bana sahip olmak ister. Sokulur bana. Bende kaçarım. Kaçınca da biz niye evlendik. Boşanalım der
Çalışmaya başla, biraz para biriktir sonra da boşan.
Birikim yapmak şart kesinlikle. Teşekkürler
Yaptığı çok yanlış bır ömür böyle bırıyle geçmez asla
Tükeniyorum onunla. Beni tüketmeye çalışıyor. Onunla bir saat bile yıl gibi geçiyor
Çok üzüldüm canım nerde yaşıyorsun?
ne diyelim peki bosancaksin pasa gibi annenlede onlada yasamiycaksin
benim psikolojim saglam seni gunahim kadar sevmiyorum hicde sevmedim
diyceksin
Niye kendini mi pazarlayarak eve ekmek getiriyormuş jsjs
Neden boşanamıyosun? Çare boşanmak başka çare yok
Ekonomik özgürlüğüm yok. Boşanmama karşı olan bir ailem var. Çocukta var. Sevmiyorum. O bana zorla dokununca ölüyorum. Açık açık söylüyorum istemediğimi. Bu kez de o zaman niye evliyiz diyor
Bulaşık yıkarsın gerekirse kazanırsın bişeyler. Ailen de seni öldürürüz çekecek kadar yobaz değilse eninde sonunda kabullenmek zorunda kalır. Kimler kimler boşanıyo
Bende kurtulabilirim ondan. Teşekkür ederim
Haklisin bence kesinnn