Kocam bana senin yediğin içtiğin haram dedi. Annemgile gittim bende kafami dinlemek için. Sizce bu söz söylenir mi?

Bu adamı sevmiyorum. Yedi yıldır mutlu olamadım bununla. Tost yaptım dün. Yaparken de beddua ettim. O tost da kustü ama çocuğum kusmadı. Hatta bende kusmadım. Yediği içtiği kime haram oluyorsa artık o çıkartıyor işte.
Derdim olunca sıkıntım olunca sırtımı sıvazlayıp saçlarımı okşamadı. Kimseden sevgi görmeden büyüdüm ben.
Ekonomik şiddet uyguluyor bana.
Çocuğuma bakıyor ve izinli. Bende annemgildeyim.
Boğuluyorum bunun yanında. Sevemedim sevemedim.
Görücü usulü evliliğe hazır değilken ailemin baskısından kurtulmak için evlendim. Hep tehdit ediyor.
Yediğim içtiğim haram olacakmış bana.
Yemek yapmıyorum evi temizliyorum ve bu adamla sohbet edemiyorum hiç. Derdim olunca beni teselli etmiyor ama canı istediğinde de sokuluyor bana. Dedi ki sen tedavi gör aklın yerinde değil. İyice soğudum adımı deliye çıkarmaya çalışıyor dengesiz.
Dayanamıyorum. Sevmiyorum hiç sevmiyorum. Ondan kaçmak için çocuğu ona bırakıp annemgile gittim. Kafamı dinlemek istedim.
Uyuyamıyorum.
Kitap okuyamıyorum. Dizi izleyemiyorum. Evlilik ne sıkıcı birşeymiş. Beni aradı eve gelme dedi. Bekar gibi tek başıma annemgile gidemezmişim.
Bir çıkış yolu ne olur. Aldat ya da boşan demeyin
Kocam bana senin yediğin içtiğin haram dedi. Annemgile gittim bende kafami dinlemek için. Sizce bu söz söylenir mi?