Sizce onu silmelimiyim yoksa üzerine mi gitmeliyim sahip mi çıkmalıyım çok seviyorum ama günlerdir yazmıyor?

Her ayrılıkta kendisi dönüyor ama sonuç aynı, geçen ilgisiz yazmıyor diye ayrıldım, yine geldi kabul etmedim, engelledim, döndü bir şekilde kabul ettim, çok konuştum tamam dedi ama yine aynı, günlerdir yazmıyor bana, sosyal medya takipleşme yok, başlarda istemediğim bir ilişkiydi, zorla kabul ettirdi, her ayrılıkta bırakmadı vazgeçmedi, şu an ben de ona çok bağlıyım, gururuma sığdıramıyorum, sevmiyorsan neden dönüyorsun, dönüyorsan bari ilgilen sahip çık, şu an zorlayayım, yazayım, onun başlarda yaptığını ben ona yapayım diyorum ama daha kötü olmasından korkuyorum, çok çok seviyorum, onsuz nefes alamıyorum, yazdım, müsait olunca yazarsın dememe rağmen yazmadı, hâlâ yazmasa bitti diyorum ama kalbimde bitmiyor, ne yapayım bilmiyorum, gerçekten tekrar yazmalı mıyım, kaç defa yazdım bak böyle olmaz dedim ama aynı, o keyfinde, ben acı çekiyorum😢

Sizce onu silmelimiyim yoksa üzerine mi gitmeliyim sahip mi çıkmalıyım çok seviyorum ama günlerdir yazmıyor?
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar ben çok kötüyüm bana yardım edin bu adam zamanın da ayrılma istiyorum diye elimi kolumu kemerle bağlayıp bana saldıran bir adam sonra da seviyorum sevmesem ileri giderdim diyen biri psikolojimi alt üst etti zorla kabul ettirdiği ilişkiyi şu an bana ilgisizliğiyle zindana çevirdi ve bu hal bana Müstahakmış gibi davranıyor ben çok yorgunum ama anlamıyor beni bi duvara çarpıyor gibi sözlerim bende her defasında bir şey eksikmiş gibi kendi mi anlatsam anlayacakmış gibi hissediyorum😢😢