Hoşlandığım cocuk bir yazıyor, bir kayboluyor ortadan? Artık silmeyi düşünüyorum, yardım edin?

2 senden beri arada bir yazıyor. Eski okul arkAdaşım. Üniversite okuyor daha elinde hiç birşey yok, yani evlilik onun açısından zaten daha olmaz. Üniversitesi bir bucuk sene sonra bitecek.
Geçen aylarda baya bir yazmaya başladı bana, arka arkaya, birleyler uydurdu hep. Güzel yazıştık. Tatamdır bu iş olacak dedim. Ben pek yazmıyorum, ama karşılık veriyorum ( bu sefer gelir gerçekten diyen Ben yazdım, Sonra 4 hafta önce o yazdı yine. Kendi yazdı ama soğuk soğuk cevaplar verdi, bende bitirdim konuşmayı. O günden beri bişey daha gelmedi.
şu an anladım ki ilişki istemiyor, beni cepte tutuyor. Bi yanım silme, fotoraf paylaş, stori paylaş görsün diyor. Bir yanım neyime yarıcak, sil, hiç bir haber alamasın çıldırsın diyor.
bir hafta sonra kız kıza tatile gidicem, görmesini isterim tabi, kıskansın. Durup duruken silince de diyecek ne alaka. Ama çok ta isteseydi şuana kadar kolayca yazardı.

ne yapmalıyım? Gerçekten bilmiyorum. Sadece bilidğim şey seven erkek istediği kızı bırakmaz öyle, peşinden koşar alana kadar. Çekiniyor, yazamıyor bence hepsi yalan. lütfen ciddi güzel cevaplar verin, yardım edin :(
Hoşlandığım cocuk bir yazıyor, bir kayboluyor ortadan? Artık silmeyi düşünüyorum, yardım edin?