Sinirlenip sildim onu. Şimdi bir süre bekleyip yazmalı mıyım?

Konu şu normalde sürekli konuşurduk Bir ara konuşmadık bir gün boyunca ailesiyle birlikteydi. Ben de yazmadım o yazmayınca. Sonra işi olduğundan bahsetti yazıp. Ben de günümde değildim ve biraz bozuldum. Gönül alsın istedim kısacık arasın mesela öyle beklentilere girdim.

Bir süre devam etti bu durum ve hiç sorgulamadığı için de bir soğukluk oluştu aramızda. Ortada bir şey yokken böyle davrandığımı sanıyor. Artık ne olacaksa olsun dedim konuşmak istedim nokta koymak istedim. O an böyle şeyler konuşmak istemedi. Ben de böyle belirsizlikte kalmak istemedim. Madem böyle kalmak istiyor, konuşup çözmek yerine bitirmek istedim iletişimi. Ve veda edip, onu sileceğimi söyledim. Büyütüyosun her şeyi dedi en son. Büyütmemek için geldim ama karşımda muhatap alacağım biri yok dedim. Ve bu sondu. Sildim. Bir gün geçti hiç tepki bile vermedi.

Sabırsız davrandım sanırım. Konuşalım çözelim istedim. Çocuk değiliz. Umursamaz gibi davranışı beni o noktaya itti.

Şimdi iletişim kurar mı sildiğim halde bilmiyorum. Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. Ya gerçekten bitirdiyse. Yazsam ne yazacağım. Kafam karmakarışık.
Sinirlenip sildim onu. Şimdi bir süre bekleyip yazmalı mıyım?