Artık yazmamaliyim sanırım?

Biraz uzun olacak ama umarım okursunuz düşüncelerinize ihtiyacım var. Benim bı sevgilim var kendisi 27 yaşında. Bir buçuk yıldır birlikteyiz evlenme teklifi etti ama maddi nedenlerden dolayı henüz isteme söz nişan olmadı sadece ailesi ailemle tanıştı. Fakat bir buçuk yıldır gerçekten artık tükendim. Kaç kez farklı biriyle konuştu kaç kez ağlayarak uyumama izin verdi kaç kez kalbimi kırdı hakaretler küfürler artık insan dayanamıyor. En son bugün artık çok sevdiği bir arabası var dedemler teyzemlerdeydi aramız iki km. Dedim ki dedemleri bize getirelim araba yok yuruyemiyorlar neyse bı dünya laftan sonra getirdik ama neler söyledi koltuğun anası... Dedi. Bilmem bı dünya laf sonra ben arabadan inerken 50 verdim bı de arka koltuğu sildim indim. Az önce de görüntülü aradı benim bı hastalığım var canım sıkılınca morariyo bazı yerlerim. Tırnaklarım mosmordu o kadar canim sıkıldı ki. Bana diyor ki sen benim huyumu biliyorsun. Bende dedim ben artık yanında diken üstünde hissedeceğim biriyle olmak istemiyorum. Emin misin bak geri dönüşü olmaz dedi eminim dedim. Kapattı telefonu engellemis her yerden tarihi silmiş şifrelerini değiştirmiş. Ona ulaşmamı bekleyecek. Ne yapmalıyım? Çok sevdim gerçekten çok değer verdim drift cezası yedi kimse duymasın diye gittim birlikte kredi çektik ödedim. Her şeyi yaptım araba kullanmayı doğru düzgün bilmeden gittim araba kiraladım sırf bana "hiç beni sen gezdirmedin" dedi diye. Her şeyi yaptım karşılığı bu muydu
Artık yazmamaliyim sanırım?