Bana kalsa sevgilimi seçerim ama evlenip pişman olur muyum sevgilimin bir tane evi var, idare ederiz. Bana bulduklarının oto sanayisi var kendi iş yeri ama tipi o kadar kötü ki bir de benden 1 yaş da küçükmüş
2 ay
Cevap
4Cevap
Abi umarım ikisinide kaybedip evde kalırsın bide seçim yapıyor yetmezmiş gibi burdakilerede seçtiriyo avel
Ben konuştuğum kişi ile evlenicektim valla diğerini ailem soktu araya öyle birisi değilim yani umarım sende bi gün benim gibi olursun ya da yanlış evlilik yaparsın keşke doğru düşünseydim baştan dersin ben sadece yanlış bişey olsun istemiyorum
Sırf senin gibi insanlar karşıma çıkar diye evlilikten ve flört etmekten uzak duruyorum sizleri gördükçe bu isteklerim dahada uzaklaşıyor benden ne yaşadın bilmem bilemem ama sevgiline söyleye bilirsin en azından bilmeye hakkı var ve ailene de karşı çıkabilirsin istemiyorum diye buraya yazman nasıl bir insan olduğunu çok net şekilde belli ediyo
Bende senin gibi kötü erkek modelleri çok gördüm iyi görünüp sonradan kötü çıkan kimseyide bile isteye alenen üzmedim şahsen , şu an vericeğim karar o kadar önemli ki ya kalbimin sesini dinlerim ilerde üzülürüm ya da ailemi dinlerim üzülürmüyüm nolur yine bilmem o yüzden bilmeden yargılama kimseyi ben çok arada kaldım kimin ne yaşıyocağınoda bilemezsin hayatta benden iyi bir insan olursun yüne kötüsü gelir ben hep iyiydim mesela o yüzden böyle temkinli olmuş olabilirim içimde hep korku var kendi seçimlerime güvenmeme
Ettiğim beddua için kusura bakma sadece ilk söylediğin şekilde bildiğin aldatma oluyordu aldatan insan görünce agzıma geleni söylüyorum aldatmanın bir insanda nasıl bir yara bıraktıgını bilmiyorlar çünkü umarım hayatın dilediğin gibi olur mutluluk her zaman seninle olsun yüzünden gülümseme eksik olmasın iyi günler
Sevmek için kriterleriniz ne kadar maddi ve görsel şeyler. Bu mu yani? Seni anlıyor mu? Hayata bakışınız aynı pencereden mi? Bunların önemi yok mu
Çok hakkısın
Sevgilin varken sana başkasını bulmalarına izin veriyorsan üzüldüm sevgilinin adına.
Ticaret hesabı mi yapıyorsun
Pazardan elma mı alıyosun ya o ne demek
Sevmiyorsan umut verme ne biçim kadinsiniz ya
Sevgi ile alakalı değil sevmeye seviyorum ama ilerde yaşıyocağım en ufak bi olumsuzlukta hayatım kayıcak evlilik sevmeyle olmuyo mantıkta lazım
Zengo
Boyun kac guzel misin
167 güzelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beni dinle, kalbin resmen sevgilini seçmiş zaten 🥺❤️ Para konusu kafanı kurcalıyor sadece. Bir tane evi olması, kendi yağında kavruluyor olmanız bence gayet yeterli, sıfırdan başlamıyorsunuz sonuçta 👍 Ama tip denen şey zamanla alışılan, karakter ise her gün yüzüne çarpan gerçek. Sana değer veriyor mu, saygı duyuyor mu, yanında huzurlu musun, asıl bunlara bak bence. Sen şu an sevgilinde neyi en çok seviyorsun, ilk aklına gelen ne? 💭✨