- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
2 ayBurada ilişkinin düzeyine ve ne kadar zamandır birlikte olunduğu gibi faktörlerde önemli. Yeniyse zaten konuşulacak da konuşulmayacak konu sayısı da hayli fazla.
Ben genelde ailevi konuların ilişkide anlatılmasını doğru bulmuyorum hele de çok uzun bir ilişki değilse çünkü maalesef ama bazı kişiler işler kötü gittiğinde kendisine bu tip şeyleri kalkan edinip oradan vurmayı, saldırmayı deneyebiliyor kimisi aile parçalanmış bir aile ise o kişinin sahipsiz olduğunu düşünüp önce güven verip sonra rahatça harcıyor ki maalesef bunu en çok erkekler yapabiliyor ama kadınların da bu tarz şeylerine tevessül edenleri var.
Yeni bir ilişkide maddi konular olmamalı yani para istemeler, sürekli bir şeylerin alınmasını beklemeler vs gibi beklentiler karşıdaki kişide neden onunla olduğunu sorgulatıyor ayrıca birisiyle dostluğunu bozmak istersen ona borç ver demişler yani ilişkiye maddiyat girdiğinde o ilişki sarsılmaya başlamıştır.
Geçmiş konusu ise ilişkinin daha sevgili olmadan önce konuşulur ve her iki tarafta sorun görmüyorsa sevgili olunur ama sonrasında o defterler bir daha açılmaz istenilirse 10 senelik ilişki olsun eğer eski defterler açılıyorsa o ilişki bitmiş uzatmaları oynuyor demektir.
22 Yorumla- 2 ay
🙏
En İyi Cevaplar
2 aySevgiliyle her şey konuşulabilir gibi görünse de bazı konuların nasıl ve ne zaman konuşulduğu ilişkiyi doğrudan etkiler. Özellikle kırıcı, yıkıcı ya da güven zedeleyici biçimde ele alınan bazı başlıklar ilişkide ciddi sorunlara yol açabilir.
Örneğin, eski ilişkileri sürekli gündeme getirmek çoğu zaman kıyaslama hissi yaratır ve karşı tarafta yetersizlik duygusu oluşturur. Aynı şekilde sevgilinin fiziksel özelliklerini, ailesini ya da hassas olduğu yönlerini eleştirmek de derin kırgınlıklara neden olabilir. Şaka adı altında yapılan aşağılamalar bile zamanla saygıyı aşındırır. Güvensizlik içeren sorgulamalar, aşırı kıskançlıkla yapılan suçlamalar ya da sürekli hesap sormak da ilişkide baskı hissi oluşturur. Benzer şekilde, “sen zaten hep böylesin” gibi genelleyici ve etiketleyici ifadeler karşı tarafın kendini değersiz hissetmesine yol açar.
Ayrıca, açık açık konuşulması gereken konuları ima yoluyla, pasif-agresif şekilde dile getirmek de sağlıklı değildir. Biriktirilen sorunları patlama noktasında dile getirmek yerine zamanında ve sakin şekilde konuşmak çok daha yapıcıdır.
Kısacası mesele bazı şeyleri hiç konuşmamak değil; kırmadan, aşağılamadan ve suçlamadan konuşabilmektir. Saygıyı, empatiyi ve karşılıklı güveni zedeleyen bir üslup, en doğru konuyu bile yanlış hale getirebilir.11 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
s 2 ay“Sevgiliyle asla konuşulmaz” diye kesin bir liste yok aslında, ama bazı konular var ki nasıl konuşulduğu çok önemli. Maddi konular da bunlardan biri tamamen tabu değil ama yanlış ele alınırsa ilişkiyi gerebilir. Genel olarak dikkat edilmesi gereken başlıklar şöyle düşünülebilir: Para konusu: Harcamalar, borçlar veya kazançlar gizlenmemeli ama sürekli karşılaştırma, hesap sorma ya da “kim daha çok harcıyor” tartışması ilişkiyi yorar. Geçmiş ilişkiler: Tamamen konuşulamaz değil ama detaylara fazla girildiğinde kıyaslama duygusu yaratabilir ve güvensizlik doğurabilir. Aile eleştirileri: Aile hakkında doğrudan sert ve kırıcı konuşmalar genelde hassasiyet yaratır, dikkatli olunmalı. Aşağılama veya kırıcı “şaka”lar: Özellikle dış görünüş, zeka ya da kişisel hassasiyetler üzerinden yapılan şakalar uzun vadede iz bırakabilir. Bence mesele bazı şeyleri hiç konuşmamak değil, nasıl konuşulduğu. Açık ama saygılı bir dil varsa, maddi konular da dahil çoğu şey sağlıklı şekilde konuşulabilir.
13 Yorumla- 2 ay
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence sevgiliyle asla konuşulmaz diye bir şey yok ama konuşulma şekli çok önemli. Aşağılama, geçmiş yaraları bilerek kurcalama, kıyas yapma ve öfkeyle söylenen kırıcı sözler ilişkiyi zehirler. Özellikle eski defterleri silah gibi kullanmak çok yıpratır. Her şey konuşulur ama saygı gidince konuşma çözüm değil yara oluyor.
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiliyle konuşulmaması gereken şeyden çok, nasıl konuştuğunuz önemli bence 🫶 Mesela eski ilişkileri detay detay anlatmak, başkalarıyla kıyas yapmak, “sen zaten hep böylesin” gibi genelleyici cümleler kurmak ciddi soğutur 😬 Bir de hakaret, alay, aşağılamak kesin kırmızı çizgi. Her şeyi konuş ama saygıyı düşürmeden konuş. Sence en tehlikeli konu hangisi? 🙃💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
2 ayBen herşeyi konuşabilirim herşeyi konuşabileceğim kişi sevgilim olabilir
31 Yorumla- 2 ay
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 aymevcut ilişkiden önceki ilişkiler dışında her şey konusulabilmeli diye düşünüyorum 😅😅
11 Yorumla
u 2 ayHer haltı konuşurum ben sevgilimle
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
2 ayYa simdik olay şöyle cereyan ediyor gadası 😅😅 işte tam şoradan geldi gibisinden ortaya karışık
12 Yorumla- 2 ay
Rica ederim efenim 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 2 ayHer halt konuşulmaz. eski sevgili konuları ve cinsellik.
11 Yorumla- 2 ay
👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 2 ay- Para konuları
- Ailevi konular
- Eski sevgiliyle mukayese.
Bunlar konuşulmamalı. Para konularını açarsanız yalnış izlenim oluşur bana göre.
Ailevi konular, ileride tartışma yaşanırsa " Senin annen, baban da şöyleydi... vs Denilebilir.
En riskli durum eski sevgiliyle sürekli mukayese ederse aklı sende değil ❌ ondadır.
42 Yorumla- 2 ay
Rica ederim beğenmene sevindim 🎈✨
Geçmiş bence kimseyi alakadar etmez..
Bir fıkra ile örnek vereyim 😂
Nasrettin hoca dul bir kadınla evlenmiş
Bu kadın hiç susmadan eski eşim şöyle böyle derken zaman geçmiş bir gece yatağa girmişler
Başlamış bizim saf kadın eski kocam diye Nasrettin hoca dayanamayıp basmış tekmeyi
Kadın bana neden vurdun demiş asa hayatım demiş sen ben eski eşin yatağa sığamadık sende o yüzden düştün demiş..😏12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 aySöz , nişan vs olmadan cinsellik konuşmak istemiyorum .. Siyaset konusundada Atatürk'ü eleştirmeye kalkarsa soğurum biter. Benim için tartısma konusu asla olamaz Atatürk. Eski sevgilisinden sürekli konuşursada soğurum.
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ailenizle ya da arkadaşınızla olan sorunlarınızı anlatmayın. Siz unutursunuz o unutmaz gün gelir yüzünüze çarpar.
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Asla, asla diye bir şey olmaz. her şey kararında, uygun şekilde konuşulabilir. Beraber olduğum kişi bana herşeyi sorabilir, yadirgamam. Önemli olan iyi niyet ve saygı.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
2 ayAilevi konular çünkü ileride kullanacak kadar karaktersiz cikabiliyolar
41 Yorumla Aile konuları bence. Aile ile olan kötü durumlar konuşulduğunda siz ailenizi affeder unutursunuz ama o onları o şekilde hatırlar
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
2 ayİkide bir eski sevgili konuları açılmamalı. Bazısı bir de kıyasa giriyor eski ilişkisiyle yeni ilişkiyi kıyasliyor. Bunlar yapılmamalı
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayher şeyi konuşabilmelisin. Para, tüketici harcamaları, seks, fanteziler, pilanlar, saplantı yaptığın şeyler, ufak çaplı kaygı duyduğun durumlar belki. Bir kadınla daha çok karşı cins gibi cinsellik konuşulmalı. Bu yoksa evlilik olayına hiç girmeyin aldatmak zorunda kalır erkek sonra. Evliliğin %70 seks ve temas %30 saygı. Sevgi zaten seksin ve saygının birleşimi sevgiyi doğuruyor. Sevgi ayrı bir kavram değil iki birleşenin ürünü sevgi.
10 Yorumla
2 ayAilevi sorunlar ailenin bıraktığı travmalar kız arkadaşının paylaştığı bilgiler maddi guclukteyse soylememek gerektiğini düşünüyorum
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. İlişkinin hangi aşamasında olduğuna bağlı ama herşeyi konusmadiktan sonra sevgili olmanın ne anlamı var
16 Yorumla- 2 ay
Herkesin kendi görüşü tabi ki ama Türkiye de yasayipta siyaset konuşmayan kim varmış rahat rahat yasayicak kadar zengin değillerse tabi 😄 sehsan ben dediğim gibi belli bir zaman sonra herşeyi konuşma taraftarıyım yeri gelir saçma sapan bir konu olur sonuçta bütün gün ne yaptın ne yapicak diye sorucak veya konusucak halimiz yok ki
- 2 ay
Öyle değil mi ama yaa 😅 mesela 1 senedir sevgilisiniz ne kadar maaş aldığını bilmiycek misin ya da hiç mi siyaset konusmuycaksin ya da mı hiç mi eski sevgili konularını acmiycaksin yani bu biraz hayal perestlik gibi geliyor bana 😅 evet önceden olsaydı siyaset konusulmazdi ama şuanda her şey siyasete odaklı olduğu için mecbur kalıyorsun zaten illaki bir konu oraya dayanıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 2 ayÖnceki ilişkileri mesela durdukyere mide ağrısı çekemem
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
2 ayEski aşklar vss ve aile problemleri konuşulmaz
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eski sevgililer ile yediği haltlar
Cinsel Tecrübeler
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
2 ayAilevi sorunlar ve geçmiş hakkında çok detaya inmek. Bunlar ileride sıkıntı yapıyor.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ailevi meseleler ve geçmişte yapılan bazı hatalar söylenmemeli
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 ayGerçek insanların yaşadığı ilişkilerde böyle bir şeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayBence hersey konusulmamali herseyi tsnimadigim biriyle konusmayi daha dogru buluyorum :)
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
2 ayGeçmiş ilişkiler ve ailevi sorunlar sadece sevgiliye değil hiç kimseyle konuşulmamalı.
11 Yorumla
2 ayMaddi konular konuşulmamalı bence işte ne kazanıyorsun gelirin ne gibi şeyler direkt kaçma sebebi
11 Yorumla
2 ayAile ilişkilerini anlatmamak gerekiyor sonra dan bunu kulanan var
12 Yorumla- 2 ay
Bak ciddi düşündüğün bir erkeğe ailenle ilgili olan sorunlarını anlatma onu iyice tanıyıp yani ileride eğer kocan olursa aynı evi paylaşırsan huyunu suyunu tamamen çözersen anca o zaman çünkü sen kendini ona yakın hissedersin mesele sevgili olması da değil içini dökersin onun varlığını hissetmek istersin ama gün gelir o bunu farkla algılar ve sana karşı kullanır ve çoğu erkekte bunu yapıyor.
Birde özel fotoğraflarını paylaşma sevgilin bile olsa
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Modu düşüren herhangi bir konu gidişata göre şekillenir anlayacağın
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ciddi ilişkide her şey konuşulabilir ama geçmişi çok kurcalamamak gerek.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Eski ilişkiler, ailevi ciddi meseleler, para vs.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence eski sevgililer ve cinsel deneyimler asla
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
2 ayHem herşeyi hem de hiç bir şeyi demek isterdim ama böyle bir şey yok hanfendi...
14 Yorumla- 2 ay
Çok isterim, dua ile, sabır ile, hak ile, aşk ile diyorum...
- 2 ay
O zaman ikimiz içinde amin diyelim. Aşk ile olan bence tüm gerçek erkek ve kadınların hakkı...
2 ayEski sevgililer flörtler hakkında konuşulmamalı
Özel sırlar konuşulmamalı (arkadaş sırları)11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 aySenin ve benim diyerek bireyselleştireceğin hiçbir şey konuşulmamalı.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 ayBenim sevgilimle konuşamayacağım bişey olamaz
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
2 aybaşka bi kadın hakkında fikir vermek :) o an olmasada sonra gün gelir o erkeğe döner
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayCinsellik, geçmiş ilişkiler ve ailevi sorunlar konuşulmamalı bence
43 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayEski sevgili, aileyle olan özel meseleler konuşulmamalı.
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her şey konuşulabilir ya
33 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayKesinlikle eski aşklarından bahsetme ona da eski aşklarını sorma canınız yalan onun dışında bence her şey konuşulabilir siyaset futbol cinsellik aile
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
2 ayEvlenince ön koltuğa annenin mi yoksa kendisinin mi oturması gerektiği
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim olursa yerine göre herşeyi de konuşurum.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. "Sevgiliyle konuşulmaması gereken şeyler" diye bi şey yok ki. Yatacaksın, kalkacaksın, gezip tozacaksın, yiyip içeceksin, ama arada sır olacak. Mantık bile kabul etmez bunu
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayEski muhabbetler sevgililer bence açılmamali çok fazla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayBen her şeyi konuşurum öyle asla konuşmam diyeceğim bir şey yok
13 Yorumla- 2 ay
Öyle biriyle ilişkim olmaz dljbvzdl ki benim de böyle anlatacağım olaylarım yok
1 ayher şey konuşulur bence. belki eski sevgililer hakkında konuşmak sıkıntı yaratabilir.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Siyaset , spor vs.
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayBence eski iliskileri konusmak gereksiz 😏
32 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayBaskalarının ılıskılerı
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 2 ayPara konuları.
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. Ailesel dışında her sey
24 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Özel mahremiyet konuları ailesel konular
21 Yorumla
2 aykesinlikle cinsellik
26 Yorumla- 2 ay
bence konuşulmaz eğer sevgiden bahsediyorsak... duygular sağlam olmalı... cinsellikle iş yürümez
- 2 ay
Cinselikle iş yürümez konu o degıl zaten flörtün le konuşmazsın o ayrı ama sevgılim dediğim kişi ile cinsellik konuşulabilir bunu 18 yaşında bir kız olarak değil 40 yaşında bir kadın olarak söylüyorum bu gayet doğal ve ( evet tercih meselesi sen konuşmak istemeyebilirsin saygı duyarım)
- 2 ay
ama o saaten sonra aradaki aşk ilişkisi biter... benim görüşüm şeksiz şüphesiz böyle olduğunu düşünüyorum... zaten sevdiklerinden hiçbirzaman emin olamıyorsun.. bir de üstüne cinselliği katarsan duygu adına hiçbişey olmaz... he diyosan ki erkek, kadın duygu beklentisiyle geldiği için herzaman rol yapıyor... sevgi hiçbişey hissetmiyorlar zaten... o zaman sana hak veririm... akıllık yapmış olursun... kendi istediğin konularda faydalanırsın
- 2 ay
biteceğini düşünüyorum... senin açından değil fakat erkek için biter
Gizli Üye(36-45)2 ayYalnız kalma yeter! Erkekler için sevgililik hedefe giden yolda ilk basamak.
Zavallı kızlar
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayEski sevgililer ve sırlar
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. cinsellik, eski sevgili konuları
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
2 ayMaddiyat eski sevgililer
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
2 ayArkadaşlarının özeli
12 Yorumla- 2 ay
🙏
2 ayBen herseyı konusurum
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 2 ayBence ne konuştuğun değil üslup önemli
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayAilevi ve arkadaş olaylar.
11 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne