Kendini ona ne kadar yakın hissedersen hisset, kaç yıldır beraber olursanız olun sevgilinin yanında asla yapmaman gereken bazı şeyler vardır. Bu şeylerden kâh ona saygından kâh ilişkinizin geleceği için ya da sadece yapılmaması gerektiğinden dolayı uzak durmalısın. Evet, biriyle beraber olmak onunla hayatı paylaşmaktır ama gel bunları sevgilinle paylaşmayıver! bir kaç örnek verseniz bunlar neler olurdu?
Sevgilinin yanında asla yapmaman gereken şeyler nelerdir?
Önceden ilişki içinde olduğun kız arkadaşlarından erkek arkadaşlarından bahsetmek onu yaralayacak ve kişiyi özel hissettirmeyecektir. Bu da kişinin sana vermesi gereken öncelik konusunda seni sıkıntıyta sokacaktır. Bahsedilmesi gereken bir konu var ise de dikkatli olunmalı eski sevgililerimden biri diyerek başlanabilir söze isim vermen kötüye işaret olur. Eskilerden rahmetliler diye bahsetmen hem orjinal de durabilir. ikinci olarak da bir kadın isen onun kız arkadaşlarına laf sallamamalısın her ne olursa olsun o kadınlar senden daha avantajlı yapıcı ol onu olan ortamından koparmaya kalkarsan ilişkini zedelersin tabi kız arkadaşlardan biri sana saldırırsa da masuma yat ve sevgilinin bunun görmesini sağla sana ne kadar kötü davranırsa davransın sevgiline çok iyi bir kız olduğunu düşünüyorum ama son zamanlarda bana böyle böyle tavırları dikkatimi çekti üzüldüm diyerek konuşabilirsin. Asla ilk kavgaya giren ilk öfkelenen sen olma coolluk bu noktada rakibi alt eden en önemli nokta. 3. Bir erkeğin annesine asla laf etme onun mükemmeline laf etmen seni yakacaktır. Annesinden muzdarip bir erkek ayrı 10 lafından 8inde annem diyen erkek ayrı kişisel görüşüm çok anneci ve babacı tiplerden tabi uzak durman ileride aile yaşantında söz sahibi olma hakkına eşin nedeni ile sahip olabilirler. Bu arada bu yazdıklarım kadınlar içinde geçerli. 4. Sevgilini iş arkadaşlarının önünde sakın rezil etmeye kalkma onlar adı üstünde iş arkadaşı bu adamın veya kadının rakibi olabilir. Onların önünde onu rencide etmen kişiyi çok yalnız hissettirir bunu deneme bile. 5. Yardıma ihtiyacı olduğunda sakın onu yalnız bırakma elini uzat bir insan zayıf olduğu noktalarda kendini yeteri kadar küçük görmeye meyillidir. İlişki içinde kişinin yardım isteklerine cevap vermezsen kendisi bir şekilde toparlandığı zaman en büyük düşmanı sen olacaksın. İlişkide içten içe bir intikam başlayacaktır. Umarım yeterli olmuştur
En İyi Cevaplar