Kişilik & Karakter Kimseye asla anlatmam dediğiniz konular neler? userrr1234567890 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Anlatın demiyorum neyle ilgili olduğunu söyleyin diyorum!! Kimseye asla anlatmam dediğiniz konular neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. güvenmediklerime anlatmam 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Her insanın içinde gizlediği özel anları olmuştur gadasıGenelde cinsellik üzerine olur bu konular 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Valla anlatmayacağım konuşmayacağım konu olmaz sanırım 0 0 Yorumla
Boşbirisiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Burnumus günde kaç kere karıştırdığım. Çünkü o zaman komşumun kıcası benle dalga geçer. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kimseye anlatılmaz olduğu için burada da anlatılmaz 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kendimle alakalı konuları kimseye anlatmam genelde 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlatamam bunu kimseye rezil olurum 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. valla anlatmam bi cogu seyi 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eninde sonunda anlatırım 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nerdeyse her şey 0 1 Yorumla userrr1234567890 1 yıl Mit ajanı gibi dolanıyorsun yani ortalıktaa güzelmisss sevdim Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Acılarımı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
güvenmediklerime anlatmam
Her insanın içinde gizlediği özel anları olmuştur gadası
Genelde cinsellik üzerine olur bu konular
Valla anlatmayacağım konuşmayacağım konu olmaz sanırım
Burnumus günde kaç kere karıştırdığım. Çünkü o zaman komşumun kıcası benle dalga geçer.
Kimseye anlatılmaz olduğu için burada da anlatılmaz
Kendimle alakalı konuları kimseye anlatmam genelde
Anlatamam bunu kimseye rezil olurum
Bir kaç şey işte sırlar
valla anlatmam bi cogu seyi
kimseye anlatmadıgım için anlatamam
Eninde sonunda anlatırım
Geçmişimle alâkalı bazı şeyler var
Planlarım
Sevilmedigim
Nerdeyse her şey
Mit ajanı gibi dolanıyorsun yani ortalıktaa güzelmisss sevdim