Hoşlandığım kıza açıldım reddetti, şimdi benimle uğraşıp dalga geçiyor ne yapmalıyım?

Güncellemeler
2 ay
Kıza açıldım, kız bana ben öyle hissetmiyorum dedi. Biz 2 hafta birbirimizin yüzüne bakmadık, sonraki haftalarda arkadaş ortamı yüzünden yavaş yavaş konuşmaya başladık. İlerleyen süreçte daha fazla konuşmaya başladık ama onlinedan değil. 3 ay geçti üzerinden, benle konuşmaya çalışıyor, yemek yerken yanına çağırıyor, ön sırada otururken arkadan benle uğraşıyor. Ara sıra çok konuşuyoruz, gün içinde ara sıra da neredeyse hiç. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Güncellemeler
2 ay
BAŞLIKTA SIKINTI VAR KIZ BENLE DALGA GEÇMİYOR kıza açıldım, kız bana ben öyle hissetmiyorum dedi. Biz 2 hafta birbirimizin yüzüne bakmadık, sonraki haftalarda arkadaş ortamı yüzünden yavaş yavaş konuşmaya başladık. İlerleyen süreçte daha fazla konuşmaya başladık ama onlinedan değil. 3 ay geçti üzerinden, benle konuşmaya çalışıyor, yemek yerken yanına çağırıyor, ön sırada otururken arkadan benle uğraşıyor. Ara sıra çok konuşuyoruz, gün içinde ara sıra da neredeyse hiç. Ne yapmalıyım
Hoşlandığım kıza açıldım reddetti, şimdi benimle uğraşıp dalga geçiyor ne yapmalıyım?