Beni reddeden kız şimdi bana ilgi gösteriyor ne yapmalıyım?

Merhaba okulumda bi kız var ve ben bunu gördüğüm zaman direkt hoşlanmıştım ve kızla daha çok tanışıklığımız olmamasına rağmen tanışalı 1 2 hafta olmasına rağmen ve çok yüz yüze konuşmamamıza rağmen hoşlandığımı söyledim ve o da bana bence aramızdaki arkadaşlık ilişkisi bozulmasın demişti. Kız benden 2 yaş küçük bu arada o yüzden sınıflarımızda farklı yerde çok fazla görüşemiyorduk (Lisedeyiz). Bu olaydan sonra soğuk yaptım hiç yüzüne bakmadım ve bana geldi yazdı dedi neden böyle yapıyosun falan bi süre konuştuk ben de artık soğuk yapmayı bıraktım ve tenefüslerde yanına gitmeye arkadaş ortamına katılmaya başladım ve bayadır da hergün birbirimizi görüp konuşuyoruz takılıyoruz. Bu kız son zamanlarda benden baya bi ilgi istiyo gibi. İnstaya kendisini storye atıyo bana mesaj atıp ya sence story nasıl siliyim mi gibi sorular yöneltiyo. Daha geçenlerde kolunu bi yere vurmuş ve şişmiş bana gelip diyoki yaa kolum şişti falan yapıyo ama ben ona ilgi göstermeli miyim bilmiyorum. Arkadaşlarım ilgi gösterme yok kaçan kovalanır tarzında şeyler söylüyor ama ben takılmalık kız aramıyorum olacaksa sağlıklı bir ilişki istiyorum ve bence bu sağlıklı bir ilişki taktiği değil gibi. Bu kıza ilgi göstersem elimden kaçırır mıyım ya da beni kullanır mı acaba? Sizce ona nasıl davranmalıyım bazıları da diyorki bi süre ilgi göster sonra soğuk yap vs vs
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın daha önce hiç ilişkisi olmamış bu arada. Bu tarz konularda iyi değilmiş o yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum.
Beni reddeden kız şimdi bana ilgi gösteriyor ne yapmalıyım?