Sevdiğim kız beni reddetti ama hal görüşüyoruz arkadaş olarak ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?

kızla 1 seneden biraz fazla zaman önce tanıştık aynı iş yerinde çalışıyoruz ilk zamanlar çok samimiydik sürekli odasına gidiyordum ara sıra o benim odama geliyordu konuşuyorduk dışarıda da görüşüyorduk kıza aşık oldum tanıştıktan 2 ay sonra açıldım. kız kabul etmedi nedenini sordum beni heycanlandırıcak içimi kıpırdatıcak birisi olsun istiyorum dedi. kız ozaman ve şuanda yani 1,5 senedir birisiyle çıkmıyor ben daha öncede birisiyle çıkmadığını sanıyorum. şuandada aynı işyerindeyiz aşağı yukarı hergün görüşüyoruz ben eskisi kadar ilgi göstermemeye çalışıyorum ama hala seviyorum. o ise bana karşı soğuk davranmıyor bazen normal bazen samimi, ama sürekli selam verip konuşuyoruz birbirimizle. benim merak ettiğim kız acaba ciddi bişey olmadan bir erkekle çıkmak takılmak mı istemiyor.ciddi derken söz nişan dibi. böyle kızlar varmıdır? ne yapmam lazım?
Sevdiğim kız beni reddetti ama hal görüşüyoruz arkadaş olarak ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?