Erkek arkadaşım beni sonradan sevdi, önce başkasını seçti; bu kalp kırıklığını nasıl aşarım?

Çocukluğum, karşı komşumuzun yakışıklı oğluna duyduğum sessiz ama devasa bir hayranlığın gölgesinde geçti. Ben, aynalarla barışamamış kilolu bir kız çocuğuydum, o ise mahallenin parlayan yıldızı. Aramızdaki samimiyete güvenip duygularımı hiç itiraf etmemiştim. Bazen şakayla karışık göbeğimi sıkar, çocukça flörtleşirdi. Ben o anlarda kendimi dünyanın en güzel kızı sanırdım. Meğer o beni sadece bir oyun arkadaşı olarak görüyormuş. Üniversite yıllarımız başladığında, ailelerimizin yakınlığı sebebiyle aynı eve çıktık. Benim için bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi. Onun için bff'le aynı eve çıkma. Bir akşam kapıyı açtığında yanında incecik bir kız vardı. Bak, sevgilim dedi. O an dünya başıma yıkıldı ama asıl darbe gece geldi. Kızın yanında kalacağını, pijama gerektiğini söylediler. Kendi kıyafetlerimi teklif ettiğimde, yüzüme bakıp o korkunç cümleyi kurdu. O senin gibi değil ki, senin eşofmanların ona çuval gibi olur. O an anladım. Bunca yıl bana güzelsin derken aslında sadece nazik davranıyordu. O gece evden ayrıldım. İki yıl boyunca telefonlarını açmadım, kapısına gitmedim. Kendimi o kadar büyük bir hırsla değiştirmeye adadım ki, ucu anoreksiya sınırına dayanan tehlikeli bir zayıflığa ulaştı. İki yıl sonra elinde çocukluğumuzun simgesi portakallı bir kekle kapıma geldiğinde, karşısında eski iri kızı değil, bir deri bir kemik kalmış, bitkin bir kadın buldu. Nutku tutuldu. O an hissettiği şey aşk mıydı yoksa pişmanlık mı bilmiyorum ama beni o karanlıktan çekip çıkaran o oldu. Hastane koridorlarında, zorla yedirilen her lokmada yanımdaydı. Beni yeniden sağlıklı bir birey yaptı ve bu iyileşme sürecinde bana aşık oldu. Bugün evliliğimizin 8. ayındayız. Bana tapıyor, ağzımın içine bakıyor. Ama içimde bir yerde o yara hâlâ sızlıyor. Neden ben varken o kız? sorusu, zihnimin bir köşesinde yankılanıyor. Onun için o kızla yaşadığı ilkler önemsiz birer anıdan ibaret olabilir ama benim için o ev, o pijama muhabbeti ve o kıyaslama... Hâlâ canım yanıyor. O kızla 1 yıl da çıktı üstelik
Erkek arkadaşım beni sonradan sevdi, önce başkasını seçti; bu kalp kırıklığını nasıl aşarım?