35'in altındaki erkekler bana çocuk gibi geliyor ve hiç ciddiye alamıyorum, deneyimli ve olgun erkekler özellikle çok hoşuma gidiyor. Bunun biyolojik bir sebebi var mıdır yoksa sorun bende mi?
1 ay
35'in altındaki erkekler bana çocuk gibi geliyor ve hiç ciddiye alamıyorum, deneyimli ve olgun erkekler özellikle çok hoşuma gidiyor. Bunun biyolojik bir sebebi var mıdır yoksa sorun bende mi?
Erkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır, olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir, tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir, hayatta belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir bu da çoğu kadına çekici gelir
Kısacası siz bu kriterlere sahip erkekleri çekici buluyorsunuz ve bu kriterlerde 35 yaş üstü erkeklerde bulunuyor. Yani bunun baba sevgisi eksikliği ile de, psikolojikte bir sorun olduğunu hiç düşünmüyorum
Kadınlar güçlü görünen karizmatik erkekleri tercih eder olgun koruyucu zanneder ama asla öyle olmadığını iş işten geçtikten sonra anlar kafa dank eder ama boş
Bunda kesinlikle “sorun sende” gibi bir durum yok, gönlün kimi seçiyorsa oraya gidiyor kalp sonuçta 😌💘 Daha olgun, deneyimli erkekleri çekici bulman çok normal, birçok kadında bu var. Biraz güven, biraz hayat tecrübesi, biraz da “sırtımı yaslayabileceğim biri olsun” hissi. Biyolojik kısmında da kaynak var aslında; kadınlar çoğu zaman bilinçdışı olarak daha güvenilir, kaynak sağlayabilecek tipleri çekici bulabiliyor.
Burada önemli olan tek şey sınırların ve denge. Yaş farkı arttıkça güç dengesi, beklenti farkı, hayat planı gibi konular biraz daha dikkat isteyebiliyor. Karşındaki seni gerçekten eşit bir partner olarak görüyor mu, yoksa “küçük kız” gibi mi davranıyor, bunu iyi tartmak gerekiyor. Sen kendini iyi hissediyorsan, iletişiminiz sağlıklıysa ve seni olduğun gibi kabul ediyorsa bence gayet yolunda.
Senin hayatında böyle yaşça büyük biriyle ciddi bir ilişki oldu mu, yoksa şu an sadece ilgi ve çekim seviyesinde mi takılıyorsun? 🧠💬✨
Cevap
61Cevap
35 yaş altı kadınlar da bana ergen ve çocuk gibi geliyor. normaldir.
Sorun sende değil. Yaşça büyük erkekler hem daha karizma daha koruyucu ve daha eril görünüyorlar sana
Biyolojik ve evrimsel sebebi onlar senin için gücün ve koruyuculuğun simgesi, neden çocuk gördüğün birinin çocuğunu taşıyasin
Benden büyük çok kişi var burada ama anca saçmalıyorlar hiçbir şey bildikleri yok, tek dertleri h. *
Normal bir şey. Huzuru ve ne istediğini bilen erkekleri seviyorsun demek ki
Senin yaş kaç ve haklısın böyle olmakta yaşıt ların çoçuksu ondandır
Normal 35 yaş ve üstü de sen tarz karınlara çekilir
Nasil yokluktur 35 yas ustu yuruyor zavalliliklarini görünce uzulmemek elde değil
Çünkü çocuklar
merak etme 35 üstüde çocuk, ergen gibi fark yok🤣
Bende aynıyım, olgun ama bazen de genç olması daha iyi
Olgun anlayışlı tecrübeli ve ilgili ciddi bir ruh eşi arıyorsundur
Olgunluk tecrübe ve daha erkeksi olmamız sanırım. Genel sebepler bunlar
Tam sınırdayım bana çekilebilirsin.
sende çocuksun daha
Çünkü biz işimizi iyi biliyoruz
37 yim, olur mu acaba
Bende 30 altı seviyorum 19 gibi hoş
olgun seven kadın mükemmeldir
minyon ve yüzün güzelse normal
Her ergen kız çocuğunun fantezisi
O sizin bileceğiniz bir tercihiniz
Deneyinli birini arıyorsun kıvranmak inlemek için
Olgun seviyorsun demekki
Baba sevgisi eksikliği
Hayırdır sen ya daha kendisi çocuk 😂
Yaşına göre olgunsundur.
Ben de yeni 36 oldum.
Baba sevgisi eksik olabilir
Kendinde belirtmişsin deneyimli ve olgun olması.
Çok normal ne istediğimizi biliyoruz
sende deneyimlimisin?
olgun seviyosun belliki
Içgüdüsel değil varoş türk dizileri sağolsun
Bence mantıklı bir kadınsın
erkeklerin prime dönemi 30 ile başlıyor zaten
olgun candır gerisi heyecandır :D
28-29 san normali bu zaten
kim o şanslı kişiler acaba
Peki 30 ?
çocuk yaşı
Abart