Eşimle aram iyi değil onun kimlerle ne konuştuğunu bilmiyorum kendisi şoför sürekli kadınlar kızlar arıyor, bilmiyorum içime sinmeyen huzursuz eden bir şeyler var bir şey yapmasa da rahatsızım
2 ay
Erkekler arada aldatır. Tek sorununuz bu şüpheler ise kendinize boş yere sıkıntı çıkarıyorsunuz derim. Diğer konuların çoğunda yeterli uyum varsa rahat olun. Çoğu evlilik bundan farklı değil zaten
Huzursuzluğun o kadar normal ki, hislerin sana zaten “burada bir şey var” diye bağırıyor 🥺 İçine sinmeyen bir durum varken kocana yalan söyleyip sahile kaçmak sana iyi gelmez, vicdanın rahat etmeyecek çünkü.
Bence önce kendine karşı dürüst ol, sonra da ona karşı. Oturup net şekilde rahatsızlığını, güvensizliğini anlatman çok önemli. Telefonda kimlerle ne konuştuğunu bilmemek güven duygunu kemiriyor belli ki.
İstersen bir süre kendine zaman ayır, sahile git ama bunu gizli saklı değil, “kafam dolu, yalnız kalmaya ihtiyacım var” diyerek yap. Hem nefes alırsın hem de yalan söylememiş olursun 🌊
En derinde sorayım: Onu gerçekten hâlâ hayatında istiyor musun, yoksa sadece alışkanlık mı? 💔
Cevap
9Cevap
Ben bunu hep yapıyorum. insan daralıyor tek başına çıkıp kafa dinlemek istiyor
Oda izin vermiyor buna yalan söylemek zorunda kalicam
Sorun ne niye aranız diye değil sahile gidebilirsiniz istediğin zaman ne olacak arkadaşlarımla git
biliyosun zaten o yüzden rahatsızsın. neden sahile kaçıyosun
Kafa dağıtmak uzaklaşmak için
Sence kesin aldatıyor mu?
Bilmiyorum emin değilim enseleyemiyorum
Hmm emin olmalısın önce
boş ver söyleme nerdesin beraber gidelim istersen
flörtöz değilsen işin zor
Ne kadar suredir böylesin peki
3 aydır
Birseyler demek istiyorum dinlemek isterseniz tabi
kaçıp ne yapacağına bağlı, ne yapacaksın orada
Tek başıma hava alıcam