Ve yollarla yakaladınız, fikir lazım bana, şüphe var ama kanıt yok
1 ay
Ve yollarla yakaladınız, fikir lazım bana, şüphe var ama kanıt yok
Karda yürür izini belli etmez asla yakalayamazsın mesajları hep siler rehberden adını siler ya da farklı isimle kaydeder, acemiyse arşivlenmiş mesajlara bak uyurken arşivlemiştir. Çayına çorbasına uyku ilacı kat o uyurken didik didik et telefonunu altını üstüne getir gizli klasörü varsa oraya bak mutlaka bir yerden fire verecek
Uyku ilaçını nasıl alıcam reçetesiz vermiyorlar
Onu bilmiyorum bir ihtimal de kocana belli etmeden onu takip edebilirsin veya ettirebilirsin çaktırmadan
Şüphe çok yorucu, kalbi sıkıştıran bir his, seni hissediyorum şu an 😔💔 Kanıt toplama işinde çizgiyi iyi belirlemek lazım, hem kendine hem karşındakine saygı kısmı önemli.
En net yol aslında davranış değişimini, tutarsızlıkları ve yalanları fark etmek. Konum, mesai saatleri, telefonla ilgili ani gizlilik… Bunları hafif hafif not alıp sonra yüzleşmede kullanmak daha sağlıklı. Gizlice mesaj okumak falan hem yasal hem vicdani açıdan sıkıntılı olabiliyor. Senin şüphenin sebebi ne, ne yaptı da böyle hissettin? 🧐💬
Cevap
12Cevap
Sana süper bir önerim var yapabilirmisin bilmiyorum eğer bu dediğim olmazsa istediğini de bana çok rahat tereyağından kıl çeker gibi
Evet şifresi bile yok
Samsung markası benimki iphone
Edemem sadece soru sordum fikir olsun diye söyle burdan
Uykusu çok saf hemen uyanıyor ona çözüm bulsam zaten didiklerim o varken telefonu kurcalasam olmuyor ki
Uyanıyor o yinede anlıyor yani sabahta diyorki yine telefonuma baktın bildiriimden nasıl oluyor
Bildirim gitcem nasıl olucak bildirim geçmişi mi dicek ayarlardan
WhatsApp webi biliyor musun. Eğer WhatsApp tan yapıyorsa izleyebilirsin öyle
Hayır bilmiyorum
Bilgisayar var evde nasıl oluyor ona şifre gidiyor falan
Geçirdim nasıl yapacam peki bunu ben
Evet var sol tarafta demi napcam peki
İşte şu an kendisi neye dikkat edim
Kimsenin ilişkisini didiklemem, açık aramam, laf taşımam. Herkes kendine yakışanı yapar
Kusura bakma sana ne yaptıysa sen de işini yapacaksın bu hayat böyle kısasa kısas
Kadın şüphe esiyorsa gerçeklik payı vardır hisleri kuvvetli
Annemi yakaladım babamı aldatırken gittim babamla konuştum kötü bir şey yapmasına engel oldum o da boşadı kapıya koydu şimdi canı cehenneme ne hali varaa görsün
geçmiş mesajlara bak. sosyal medyalarına bak belki başka hesabı vardır
O nasıl bakılıyor geçmiş mesajlar
Ay nerde kız benim gözümün önünde yapsa güreş tutuyolar sanırımmm
Nasıl telefonu elinden düşürüyor mu
Film izliyor yanımda sonra bırakıyor falan
İstersen detaylı anlatayım sana
Ona hepimizin ihtiyacı varda bi bulamadık
Ben babamı yakalamıştım
Nasıl peki
Mesajlarını gördüm işte
İnstagramdan Facebook wp
Evlenmeden önce düşünecektin