Genelde erkekler bunu kadını etkileyeceğini düşündüğü için yaptığından (eğer bu yüzden yaptığını düşünüyorsam) itici geliyor. Ama cidden ileri düzey bir ilgisi varsa (astroloji haritası bakma seviyesindeyse) gelmiyor çünkü çevremde böyle insanlar olduğu için buna alışığım. Bana her insan doğduğu tarihe bağlı olarak 12 karakter türünden ibaret demesin yeter.
Ben baktım şekillendiriyorum biraz faldaki şekilleri anlıyorum hafiften 😂😂 Versene fincanı dedim bak burada süpürge çıkmış cadı çıkmış kimmiş bu derken sensin dedi hevesim kaçtı bakmayı bıraktım 😄😄 Hayır tut ki yılan çıkmış deseydim n'olacaktı
Kontrol arzusuna sahip insanlar bu tür şeylerle daha fazla ilgileniyorlar. Amaçları eğlence değil, yeni bir hobi edinmek de değil. Geleceği öğrenemeye çalışarak her şeyi kontrol etmek istiyorlar ama bu imkânsız. Evet, soğurdum.
İlk buluşmada fal, burç muhabbeti açılması bence baya tatlı olabilir ama doz çok önemli 😂 Bir anda “yükselenin ne, ilişki evin kaçıncı derece” moduna bağlarsa hafif itici gelir, çünkü sorguya çekilmiş gibi hissederim 🙃 Ama eğlencesine, sohbeti açmak için yapıyorsa bence çekici, hatta buz kırıcı bile oluyor ✨
Sen romantik tarafta mısın, yoksa daha mantıkadamı “bilim dışı her şey çöpe” diyenlerden misin? 😏💫