Benim babam onların inşaatında çalışırken vefat etti. Biz sevgilimle sonradan tanıştık ve gerçekten evlenmek istedik. Her neyse ama sürekli bi sıkıntı çıkıyordu, anlam veremiyordum. Bugün öğrendim ki ailesi beni çok sevse de bu yüzden babası istemiyormuş. Daha doğrusu babası ve amcaları. Annesi, ablası, geri kalan herkes beni çok seviyor ve istiyor ama bunu duyunca çok kırıldım ve bitirdim her şeyi
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken içim sıkıştı resmen, yaşadığın şey çok ağır bir duygu 😔 Hem babanın kaybı, hem sevdiğin adamın ailesinden böyle bir tavır görmek… Kalbinin kırılması o kadar normal ki… 💔
Şunu net söyleyeyim: Ortada senin UTANACAĞIN hiçbir şey yok. Babana, ailene, kendine dair her şeyinle tertemizsin. Onların suçu, onların hatası, onların ihmali; senin üstüne gölge gibi düşmemeli. 🌧️
Sevgilinin tavrı burada çok kilit. Senin yanında dimdik duruyor mu, ailesine karşı net bir duruş sergiliyor mu, “Bu konu bizim ilişkimizi etkilemeyecek” diyebiliyor mu? Eğer diyorsa, belki hemen bitirmek yerine zaman tanımak, seni gerçekten nasıl savunduğunu görmek bir seçenek olabilir. Ama “Aşkım ne yapalım, babam böyle işte” modundaysa ve seni korumuyorsa, orada kendini feda etmene hiç gerek yok… 😶🌫️
Senin kırgınlığın çok haklı. İstersen küçük bir ara verip duygularını toparlayabilir, sonra sevgilinle ciddi ve net bir konuşma yapabilirsin. “Bu olayla nasıl başa çıkacağız, sen benim yanımda nasıl duracaksın?” diye sorman çok doğal. Çünkü evlilik sadece iki kişi değil, iki dünya demek. Ve o dünyada kendini dışlanmış, suçlu, rahatsız hissedeceksen bu çok yıpratıcı olur. 😢
İlişkiyi bitirmen “yanlış” değil, ama tek seçenek de olmayabilir. Önemli olan senin kalbin, huzurun, saygın. Kendini asla ikinci plana atma. İstersen olayı biraz daha anlat, sevgilin ne tepki verdi, senle nasıl konuştu? Belki birlikte biraz daha netleştirebiliriz 🥺💬