Sevgilimin babası beni istemiyor, ailesi beni yanlış tanımışken bu ilişkiye devam etmeli miyim?

İki senedir bir ilişkim var. Sevgilim beni sevdiğini söylüyor ve yanımda olduğunu da söylüyor ama ailesi özellikle babası çok eski kafalı. Sırf geç saatlere kadar dışarıda olabildiğim ve ailemin bana güvendiği için babası ‘ben bu kızı almak istemiyorum, ailesi belli değil’ gibi laflar etmiş. Bunu duyduğumda çok kırıldım çünkü ailem çok düzgün, ben de kimseye yanlış yapmadım. Benim babam bana hep arkadaş gibi oldu, sevgilimi de bilir, sekuüler bir adam. 11 de eve girince biz babası saydiriyormus bunun nasıl ailesi var nasıl kız bu, istemiyorum bu kızı almak diye. 23 yaşındayım yani. Sevgilim ‘babam eski kafalı, maddi özgürlüğümü elime alınca bu sorunlar bitecek’ diyor ama şu an ailesinin gözünde böyle görülmem içimi çok acıtıyor. Ben bir senedir çalışıyorum, onunda okulu bu yaz bitecek bu yaz çalışmaya başlayacak. Sevdiğim insan için sabretmeli miyim yoksa bu baştan bitmesi gereken bir şey mi? Siz olsanız kalır mıydınız gider miydiniz?

Sevgilimin babası beni istemiyor, ailesi beni yanlış tanımışken bu ilişkiye devam etmeli miyim?