Babalar, anneler çocukların mutlu olmasını ister. Senin çok fazla uzağa gelin gitmeni istemiyor olabilir çünkü onun da geçerli bir sebebi vardır kendisine göre. Kaçmak bir çözüm yolu değildir. Tabi ki sevgilinin ailesi seni sevecek ve sen gel bizler her şeyi yaparız düğün için diyecekler. Ama işler böyle gitmiyor düğünde anne ve babanın olmasını onların yanında olması insana güven hissiyatı verir. Şimdi seni dünyaya getiren bu yaşına kadar sana bakan kişi mi? Yoksa sevgilin mi? Senin dönüp dolaşacağın tek bir kapı varsa o da anne ve babanın kapısıdır. Sen kaçarak sefasını sürersin ama onlar cefasını çünkü malum Türk toplumunda kız kaçtımı iğrenç yakıştırmalar yapılır ve ailen bunlara maruz kalmak zorunda değil. Kaç yıllık sevgili olursan ol, ama anne, baba değişmez. Evliliğin istediğin doğrultuda gitmezse ne olacak? Tabi olumsuz şeyler düşünüp ve olumsuz konulara tutunmak doğru değil. Ama bu durum da bunu göz önüne bir getir. Ailene güzel şekilde izah edebilirsin, babam uzak yere gelin gitmeni istemiyor ise o zaman yakın bir yerde ev tutun. Herkesin bir yumuşak tarafı vardır, o taraftan yürüyün pes etmeden.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla kaçma. Ne kadar pişman olsan da aşk mutlaka bir. gun bitecek hatta 2 yıla kalmayacak sıkılacaksın bu net her kes böyle. Sonra pişman olucaksin. Ailen istemiyorsa bir sebebi vardir. Valla ailesi istemeyip evlenen bir sürü insan tanıyorum hiç biri şu an evli değil, boşandılar. Ve de belki çok çok daha iyi biri karşına çıkacak bi bekle bi dur valla tek bildigim pişman olacaksın bence. Yani bi. kere kaçmak neya ay çok avamca
21 Yorumla
Merhaba!
Şu anki duygularınızı çok iyi anlıyorum. Aileler maalesef bazen bu şekilde aşkın ve sevginin önüne engeller çıkarabiliyor. Babanızın kötü niyetli olduğunu ve sizin mutluluğunuza karşı olduğunu düşünmüyorum ya da en azından düşünmek istemiyorum diyelim. İkincisi bu gibi durumlarda, kaçarak yapılan evliliklerin çok da iyi şekilde sonuçlanmadığını yaşayarak görüyoruz. Size tavsiyem bir süre bu işlerden uzaklaşın. Kariyerinizi geliştirmeye odaklanın. İş bulup, çalışıp tecrübe edinmeye bakın çünkü ekonomik özgürlüğünüzü almadan evlenirseniz, evliliğinizde eşinizin baskıları ve tahakkümü altına girebilirsiniz. Emin olun, ileride daha iyi kısmetleriniz de çıkar. Belki bu, size yukardan bu kişiyle evlenme demek için gönderilmiş bir işarettir. Hayattaki bu tarz örtülü işaretleri dikkate almanızı öneririm..70 Yorumla
+1 yılşu an kendini çıkmazda görüyorsun ve kaçmak istiyorsun
Ama kaçmak demek arkanda duracak kimsenin kalmaması demek bir heyecanla gittiğin evlendiğin o adamla mutlu olmazsan ne yapacaksın?
insanın ailesi ne şartlarda olursa olsun onun arkasında durmadığında yapayalnız hisseder kendisini
netice de uzun mesafeli bir ilişki onunla hiç 24 saati bir arada geçirdin mi? ne kadar iyi tanıyorsun bir sorgularsan ne cevabı alacaksın.
gerçekten bu adam sana iyi günde kötü günde her şekilde kimseye ezdirmeden yaşatabilecek mi kaçarsan en ufak bir sorunda kaçtın geldin diye yüzüne vursalar ne yapacaksın..
Aileni ikna edebilecek bir akrabanız vardır babanın sözünü dinleyeceği birileri de.. bir orta yolu bulmaya çalışmalısın diye düşünüyorum210 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. baban ikna edilebilir geldi bana..
sevgilin tarafı biraz cahil davranmış bence çözüm bulmak yerine kaç demek neyin nesi?
tek sorun uzaklıksa yakınlarda bir ev tutarsınız.. seni kaçıracak kadar seviyorsa bunu da yapar heralde..20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Tek sebebi mesafe mi başka bir sebebi yok mu kabul etmemesinin?
Bir baba anne çocuğu için en iyisini ister mutlu olsun rahat etsin sorunları olmasin biz yanında yakınında olalım isterler. Onlarda öyle istiyorlar
Sen babanı konuşarak ikna edebilirsin veya annen konuşabilir biraz daha tanımak için zaman gerekir aileler için
Sana bir abla tavsiyesi sanık kaçma aileni karşına alma biraz bekle ailende düşünsün gerçekten senin için doğru olduğuna inandiklarinda karşı gelmezler20 Yorumla İkinizde yetişkin insanlarsınız. Yeni yetme ergenler gibi kaçma planları kurmanız çok saçma. Bence izlediğin yol çok yanlış. Kaç yaşında kızsın, babanı al karşına onu sevdiğini, karakter olarak da düzgün biri olduğunu, seni asla üzmeyeceğini söyle. Orta yol bulmaya çalış. Babana bu şekilde evlenmek istemediğini, rızasını almadan evlilik yoluna girmeyeceği ama sevdiğin kişiden de vazgeçmeyeceği bu süreçte de çok yıpranacağı belirt. Eğer dediğim şekilde kendisiyle konuşursan, kararlı olduğunu da gösterirsen üzüldüğünü gördükçe inadından vazgeçecektir. Ayrıca seni uzağa göndermemek istemesi aslında kızını çok sevdiğini gösterir. Böyle bir baba da kızının üzülmesine asla dayanamaz. Babanı ezip geçmek yerine, rızasını almak için savaş.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Seninle aynı durumu yaşıyorum. Bir ay sonra bende gidiyorum. Ama benim elimde mesleğim var. Bunu göz önünde bulundur. Bütün yorumları belki bana da fikir olur diye okudum. Gerçekten o insana güveniyor musun? Seni herkese karşı koruyalabilecek mi? Yeri geldiğinde sana babalık yapabilecek mi? Bir yorumda 24 saat onunla kaldın mı diye bir şey yazmış biri. İnan bana aynı eve girince değişecekler. Her şeyi dizilerdeki gibi düşünüp kaçma. Bunun kavgası var, maddi yönleri var unutma. Bende keşke annem böyle yapmasaydı diyorum. Gerçekten geri döndüğünde arkanda kimse kalmayacak. Böyle bir şey yapacaksan çok güçlü olmalısın. Lütfen üzülme bir şey sormak istersen mesaj atabilirsin.
50 Yorumlaya yaşın benım yaşıma yakın ve kaçmayı düşünüyorsun demekkı yaşla alakası yokmuş. kızdım şu an sana saçmalama sakın. kaçan kızların hallerı bellı. sonra noluyor en ufak bır şeyde gelıne ezıyet edıyolar kız gıkını bıle çıkaramıyor neden çünkü gıdıcek bır yerı yok nasıl olsa ıstedığımızı yaparız dıye düşünüyolar. aynı durumda olsaydım asla düşünmezdım kaçmayı çünkü çevremde ve haberlerde gördüklerım yettı bana sen hıç mı haberlerı
ya da çevrede olanları görmedın okumadın etmedınde kaçmayı düşünüyorsun11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılKız inanma inanma deli tabii başta gözünü boyuyorlar bi gittin öyle değil bi gittin kocan sana bi yamuk yaptı geri dönecek kapın olmaz... ailenden asla vazgeçme.. sevdiğinden de şu şekilde vazgeçme annene ısrar et ağla sızla de ki yoksa sonu kötü olacak o da gitsin babanı ikna etsin o şekilde verirler bence ya
30 Yorumla Çoğu kişi yanlış anlamış herhalde 23 yaşındasın değil mi? Sakın kaçma ilerde pişman olabilirsin. Anne baba rızası olmadan hiçbir şey yapma. Sevdiğin için mücadele etmelisin. Babanın suyuna gitmeye çalış. Şu an ona zor geliyordur tabii. Senin için de oldukça zor bi durum. Ama ne kaç ne de sevdiğinden vazgeç. İnşallah mücadelenin sonunda sen kazanırsın hayırlısı olsun🤲🏻
20 Yorumlaİyi insanlar olabilirler ama seninde bi tane ailen var kimseye değişme baban haklı canından sevdiği kızını uzak bir yere vermek istemez ki sakın kaçayım gideyim deme aklından bile geçirme yavaş yavaş huyuna git babanın mutlaka sana kıyamayıp ikna olacaktır zamana ihtiyacınız var
20 Yorumla
+1 yılYani aslında kaçman iyi olmayacak ailen darılacak sana ama Babanda hiç yanaşmıyorsa bu konuya bilemedim. Bende 23 yaşındayım sırf 4 saatlik yol var diye sevdiğine kızı vermemekte saçma açıkçası kızım mutlu olsun yeter demesi gerekirdi...
Eğer erkek arkadaşına güveniyorsan bu konuda, Ailesi düzgün biriyse, Seni kendi kızları gibi sevip sayacaklarsa, Laf söz etmeyeceklerse, Babanda hiç bir şekilde yanaşmıyorsa Kaç derim...
Mutlu olmak seninde hakkın ve bazen ailelerimiz bizim için iyi şeyler istesede mutluluğumuza mani olduklarını görmüyorlar.
Umarım kararın ne olursa olsun çok mutlu olursun.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzaga kiz vermek istemeyislerinde yatan en buyuk sebep kimseye guvenmediklerinden ve senin iyiligin icin. Anne babanin tavsiyelerini 4 senedir tanidigin elin oglunun sozlerinden daha ustun tutman lazim.
Unutma ki onlar konu komsu degil, seni dogurup buyuten omur boyu senin yaninda olacak tek kisiler.
Ayrica kacirmaktan bahseden velede de soyle, delikanli gibi gitsin babana kendini sevdirsin. Kacirmakta neymis, bakkaldan bi paket kekmi caliyorsun hiyar10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun kendisi ailesi ısrarcı ve istekli olmuş çok güzel ama kacmak mantıklı insanların dünyasında dile gelmemeli, kaçalım demek ne demek biliyor musun, ben zor görünce kolayına kaçarım demek, istediğim için eti tırnaktan ayririm demek. Sen kanından kopabilir misin? Babanın mesafe sebebi sudan bir sebep gibi ama analar babalar hisseder. Eğer sizin beraber olmanız yazıldıysa yedi cihan engel olsa da o evlilik olur. Ama ana baba kalbini kırarak mutluluk bekleme, yüreğin hep yarim kalır.
10 Yorumla
+1 yılLafa gelince herkes cok sever icraate gelince arkasina bakmadan kacarlar. Bana kalirsa kimseye guvenme derim, sevgiline bile. Simdi kactigini dusun sevgilin sana kotu davranabilir, sonucta arkanda duracak bi ailen yok. Ona muhtac oldugunu dusunucek. Bence kacmak yanlış bir davranis olur babani ikna etmeye calisin. Babana da hayretlendim bu arada saka gibi mesafe var diye evlilik engel mi
10 Yorumla
+1 yılBabanı karşına alıp tekrar bir konuşsan, ben onunla mutluyum birbirimizi seviyoruz, ben senden ayrılmam ki sutekli gider geliriz hem sende gelirsin. Ben evlensemde senin hep kızınım ve öyle kalacam, ben seviyorum ve evlilik olarak onunla mutlu olacagima inaniyorum ve boyle olunca uzuluyorum? Bence baban dayanamaz.
10 YorumlaŞahsı fıkrım 21 yaş bıraz erken bır yaş günümüzde erken yaşlarda boşanma oranları oldukca yuksek özellıkle bu pandemıde cok rısklı hıc kımsenın garantısı yok. Benim bıle durumum oldukca ıyı trenyol amazon vs yerde urun tedarıkcsıyız ama bız bıle önumuzu göremıyoruz Şu an . Yanı zamanlama olarak hatalı hamle atarsan yarın iş patlarsa baban sana hep bunu kafana kakar ben sana söylemıstım dıye bu anlamda ıkna edılmeyecek kımse yoktur babanın aılenın rızası olmadan asla adım atma yarın öburgun sıkıntı olsa o cok sevdıgın adam dedıgın en buyuk dusmanın oluverır bır anda ilk koşacak kısı babandır sakın kaçma gıbı bır hata yapma sana abi tavsıyesı
00 Yorumla
+1 yılİyide babana ne sonuçta senin hayatın o kişiyle birlikte yuva kurcak kişi sensin bence baban senden kopmak istemiyo olabilir kız evlatları bir tık daha babaya daha düşkün olurlar ya belki ondan rızası yoktur ama yinede kızın sevmiş etmiş bir baba olarak arkanda durman gerekir karşısında değil bana kalırsa kaçma işinide aklından çıkar elbet bir ortak yol bulunur umudunu kaybetme
00 Yorumla
+1 yılBende senle aynı şeyi yaşıyorum şu an sonucu bana söyler misin çünkü sevgilimle bende sosyal medyadan tanişitk 19 um ve vermezler uzağa dedim o da kaçalım o zaman dedi ben hayır dedim ama hep B planı olarak sunuyor bana sen ne yaptın bana söyler misin lütfen doğru olan ne?
07 Yorumla- +1 yıl
@yalnızkız21 Anlamakta zorluk cekıyorum sosyal medyada tanıstın tamam olabılır eyvallah e hadı gel kacalım demek sen aılenı herseyi sil bana gel dıyen bır erkege nekadar guvenebılırsınız. Bır kere yaşın cok ufak senın karsı tarafta olsun olsun 23-24 olsun bu zamanda aıle nasıl gecındırecekler bunlara kanan kızları anlamakta anormal zorlanıyorum. Tıktokta özellıkle analız ettıgım bir durum oradkı kıtlenın %70 ı hosuna gıdenlere hemen evlılık teklıf edıyorlar. Sen bunu yurtısında bır kıza söyle arkasına bakmadan kaçar senden. Evllık ıcın uygun sartlar olusmamıssa hayatın darbesını yaşayarak ögrenırsın ama ömrunce kendıne gelemezsın san tavsıyem aklının ucundan bıle gecırme buna ragmen yaparsan bırgun yazdıklarım aklına gelır ama cok gec olur Evlılık ıcın bır erkek ıcın mınımum yaş aralıgı 30 olmalıdır arı kesınlıkle askerlık iş guç vs tamamlanmıs stabıl hayatı ve gelırı olmalıdır
- +1 yıl
Çok haklısın o da 19 yaşinda ve okuyo tıp okuyacak ama ben Diyarbakır o Muş'ta yaşiyo şu an ağrı da yurtta okuyo demek istediğim o da şimdi dwmiyo meslek sahibi olunca 7 yıl sonra uzak diye ailem vermez dedim o da kaçalim o zaman dedi ben kaçmak istemem asla ama ailem izin vermezse napacam bilmiyom
- +1 yıl
@yalnızkız21 Hıc bır anne baba kızının kötü yere gıtmesını ıstemez egerkı evlenecegınız kısının bır aıle bakacak duzgun bır profılı varsa aılen hayır demez yanı sonucta ılla bır gun evleneceksın ozaman en ıyı ve hayırlısı olana tabıkı evet derler. Hem erkek arkadasın tıp okuyorsa öyle kaç maç avam şeyler okulunu bıtırır gelır allahın emrıyle tellı duvaklı ıster ben kaçıpta mutlu olan hıc bır kız bılmıyorum yapmayın böyle seyler sene olmus 2021 yanı
- +1 yıl
Haklısın o uzağa vermezlerse kaçalım dedi tabiki ben hayır dedim sorun meslek değil mesafee
- +1 yıl
Haklısın o uzağa vermezlerse kaçalım dedi tabiki ben hayır dedim sorun meslek değil mesafe
- +1 yıl
@yalnızkız21 Uzak yermı kaldı şimdi bak bır vırus bıle 3 ayda dunyayı 100 tur attı ;)
- +1 yıl
Çok haklısın cidden😸😸
Güzel ve mantikli yorumun için teşekkür ederim 🙏😊
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok yorum da benim düşündüğümü gördüm. Kaçmak en çaresiz insanların yolu olmalı burda baban ikna edilebilir daha gençsiniz biraz zaman verin ve dik durun karalı olun üstelik baban bu konuda bu kadar katı ise o senin yaşadığın şehre de taşınabilir. Bir de merak ettim ne okudunuz sen ve sevgilin?
00 Yorumla Merhaba,
Kaçmak mantıklı, zaten seven sevdiğinin yanında olur ve kaçar. İnsan gibi gelmişler ve ailen vermemiş. Birçok yakınım kaçırdı!
Hayırlı olsun! 😊10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle yaşın kaç olursa olsun eğer karşındaki insanın sana çok değer verdiğinden eminsen zaten o da boyle bir sey olmasini istemeyecektir. Baslarda mutlu olacaksin kactiginda ama yarin obur gun cocugun oldugunda yalniz kaldigini hissedeceksin. Cocugun oldugunu dusun ve kendini onun yerine koy o kaçmak isterse tepkin ne olur? Evlilik diyorsun karsindaki insanlar bir omur goturecekseniz eger ailenin destegini almak zorundasin. Sonucta dunyaya tek basina gelmedin ve sana emek veren insanlar var. Onlarda senin mutlulugunu ister, sakın ama sakın aileni karsina alma, cocuk cok seviyorsa babanin karsisinda dimdik dursun! Bir olmaz iki olmaz ucuncusunde olur. Ama ailen yoksa emin ol çok yalniz kalacaksinn ve pişman olacaksin geri donuşu olmayan bir yola gireceksin.. aileni üzmeye de hakkın yok onlar her zaman senin iyiliğini ister.
00 Yorumla
+1 yılSana şunu söyliyim. 19 yaşındaki bi erkek daha olgunlaşmamıştır çok üzülürsün bak evlenme demiyorum. Ama iş içten geçtikten sonra bi anlamı kalmaz. En az 26 nın altındaki erkekle evlenme sana tavsiye üzülmene gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında tanıştım şu an 23 yaşındayım sevgilim ise 25 yaşında
- +1 yıl
knk niye böyle yazmadın soruyu güncelle herkes farklı cevaplar veriyor o yüzden
Ben olsam kaçmam çünkü kaçanların yüzde 90 nı pişman oluyor sonra ailesinin evine dönmek istiyor bu sefer ailesi kabul etmiyor yani benim gördüklerim böyle
316 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben hergun goruyom TV de 😀
- +1 yıl
Sadece orası olsa keşke Müge Anli Gerçeğin Peşinde Neler Oluyor Hayatta Ondan sonra 1 tane daha vardı Star da ya da Show damı ne unuttum adını 😀
- +1 yıl
Ben hepsini izliyom saatleri aralıklarla çünkü Müge Anlı sabah başlıyo öğlen 2 de Stardaki 3 buçuk da Show daki 5 gibi Diğeri 😀
- +1 yıl
Müge Anlı reklam olurken Neler Oluyor Hayatta ya geçiş yapıyom oda sabah başlıyo çünkü aynı saate 😀
- +1 yıl
Arada Portakala da geçiş yapıyom Fox da. vallahi bende vakit çok malum galerim var sabahtan akşama kadar yatış yan gelip yat hesabı 😀
- +1 yıl
Kişiye bağlı haklısın. Ben öyle düşünmezdim çünkü affedilmesi gereken bir şey yok ortada benim hayatım sonuçta kararları ben vermeliyim paramı ben kazanmalıyım ve sorumlulukları ben almalıyım ailem değil. Kendimle ilgili karar verdim diye de affa ihtiyacım olmaz. Tabii ki tecrübelerine saygım sonsuz, dinlerim düşünürüm fikir danışırım beraber düşünürüz ama saygı tek taraflı olmaz onların da bir noktadan sonra kararıma saygı duyması gerekir yoksa affedilmesi gereken ben değil onlar olur bana göre.
Aile rızası önemlidir.. babanı ikna edebilirsin zoru başarmak daha güzel bir de bu açıdan bak ;) ana gibi yar Bağdat gibi diyar olmaz... bu baba içinde geçerli bence.. kimsenin ailesine güvenme derimm. bol şans bebis
10 Yorumla
+1 yılHayır sakın yapma ailen için başka bir adamı tercih etme onların rızası olmadan evlenme (ama egerki ailen kötü değilse) gün gelir seni üzer çalacak kapın olmaz
20 YorumlaBak şöyle söylüyüm babanın yaptığı olacak iş değil. Sen eğer çalışıyor ve kendi ayakların üzerinde duruyorsan git ona. Eğer çalışmıyorsan falan yarın bir gün ayrılsan çocukla, ailene dönmek zorunda kalırsın ve sen kaçtığın için seni istemez belki. Hatta işte çalışıyorsan bile kaçma çünkü çok saçma, birisi ailen birisi sonradan gelen sevdiğin. Aileni ikna et sen bacım, yoksa olmaz yani böyle kaçmakla falan.
21 Yorumla
+1 yılkaç gitsin dünyay bir defa geliyorsun hali vakti de yerindeymiş yalnız kaçsan bile kendi ayaklarının üstünde durabil yarın birgün yamuk yaparsa kaçtın diye de altta kalma hayat bu her şey var lan düntaya bir defa geliyorsunuz az mutlu olduğunuz şeyin peşinden koşun el meder ana baba ne der diye düşünmeyin mutlu bir şekilde yaşayın yaşlandığınızda harbi ben bu hayatı yaşadım diyebilin
20 Yorumla
+1 yılMilletin vaatlerine bakma sen gelin gidince daha farklı olabilir bu iş. Kaçmak biraz senin için sıkıntılı bu kadar güvenme insanlara üzülebilirsin sonradan ne oldukları belli olmaz ilk başta herkes ayıya dayı der atasözünü bilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün mertebe ailenizi ikna etmeye çalışın.
Kaçmanızın anlamı, babanızı karşınıza almak olur ki bu da çok kötüdür. Olur da uzaklarda bir sıkıntı yaşarsanız babanız size bu yüzden arka çıkmayabilir. Kaçma işi uzun vadede risklidir.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Kaçma diycem biraz sabredin sende kimseyi kabul etme ya da sevgiline söyle evini yakınınıza GETİRSİN seni alsın artık iş işten geçtimi baban hiç bir şey demez mademki sorun uzaklıksa bir zahmet sevgilin de bunu yapsın madem seviyorsa buna katlansın
00 YorumlaBence babanla tekrar konuş durumu daha iyi kararlı bir şekilde anlat. Ayrıca bu konuda arkanda olan aile üyeleriyle birlikte yaparsan ikna etme olanağın daha fazla olur. Ailenle ters düşmemeye bak
10 YorumlaBu çocuğun gerçekten sana ilerde bi zarar vermeyeceğine güveniyor musun. Henüz 19 yaşındasın. Elinde seni ayakta tutacak birşeyin yok. Bence kaçmak yerine ne yap ne et babanı ikna et. Oda senin iyiliğini istiyor bence. Onu üzecek bir davranışta bulunma
12 YorumlaAklını başına topla ne kaçması ailen seni bu yaşa getirmiş sen onlara küçük düşür diywmi bi süre bekle 20 yaşındasın daha biraz daha olgunlaş illaki ailen verecek yaşında büyük olmadığın dan dolayı ailen karşı çıkmıştı olabilir ama biraz olgun yaşa gelirsen tercihlerini daha ciddi düşünürler gençsin daha gez ey toz bi kaç sene sonra yine düşünürsünüz evlilik bi acelenmi var
11 Yorumla19 yasinda birine mi kacacaksin. Cocuk olma. Bu yaslar ikiniz icinde cok tehlikeli yaslar. Yasin ne basin ne once bir ise gir ayaklarin yere bassin, yapmak istediklerini yap, biraz hayati yasa ve ogren emin ol iki sene sonra bu dusunduklerine kendin guleceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır 19 yaşımda tanıştım 23 yaşındayım
- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBende seninkine benzer bişi yaşıyorum biraz daha farklısı ve daha zoru benimki
Uzaklık sorum değil hallolur bence
Ama benimki imkansız ben ne edem bilmiom10 Yorumla
+1 yılBence duyguların ile değil mantığın ile haraket et, kaçma konusuna gelince baban belli ki zor biri kaçarsan seni affetme olasılığı da düşük. Kaçarak ailenin grurunu da rencide etmiş olursun. Biraz bekle.. gelene gidene hayır der bir zaman sonra kararına saygı da gösterebilir.
Ve kimseye. Ev eşya aldırmadan düzen kurdurtmadan kaçma. Tavsiyedir10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKaçma. İnsanlar her an değişebilir. Evlenince aynı kalacağını ne biliyorsun? Aileni tercih et. Çok evlenmek istiyorsan da babanı ikna et.
20 Yorumla Bence insanların biz size yardımcı oluruz, bakarız demesiyle hareket etme. Aileni hiç bir zaman karşına alma. Çok istiyorsa mücadele etsin biraz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenzer bi durum benim basima da geldi. Kacma bence. Ailenin bildigi vardir, beki de Allah söyletiyordur.
benim de zoruma gitmisti ilklerde ama sonradan ve simdilerde iiki olmamis diyorum. Aileni bir erkege degisme.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBence riske atmaya değmez tam anlamıyla tanımiyorsun 4 saatlık yol ile insan tanınmaz sonra ortada kalırsın ve boyun eğmek zorunda kalırsın arkanda kimseyi bulamayınca.
00 Yorumla Kaçmak mutlu etmez bence seni bi tarafı yaparken bi tarafı yıkma bekle zamanı vardır elbet araya aile büyükleri ya da babanın saydığı sevdiği birileri girsin tatlıya bağlansın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaçarsan babandaki yıkımı bir düşün. Sen geceni gündüzüne kat 23 yaşına kadar büyüt, her türlü tehlikeden sakın kızını. Sonra o da gitsin razı olmadığın birine kaçsın.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan taniştigin birine kaçmak he işte siz kadinlarin en büyük sorunu bu mantigi arka plana atip duygularla hareket etmek kendini onlara teslim etmek jaahaghs
00 YorumlaPişman olursun yapma baba razı değilse vardır sebebi
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılAilenin rızası bence çok önemli. Kaçmak gibi bir hataya düşme inan ileride pişman olursun ailenle aranda açılır
10 Yorumla Kaçmamalısın bence kaçmak her zaman eksi taraflarını getirir ikna edeceksin çok var öyele ailesi istemeyen ama ikna ediyorlar bi şekilde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılAilenin desteklemediği bir adım atma. Biz ne kadar doğru bildiğimizi zannetsek de onlar bizden daha çok biliyor.
10 Yorumla
+1 yılBabanın yüzünü yere eğme kısmet olsaydı hayırlısı olsaydı babanın ağzı dili balanirdi Allah yazmamış demekki
10 Yorumla
+1 yılSakın kaćma. Iyi bi ailede olsa cok pişman olur perişan olursun. Gençliğine yazik etme. Biraz daha uğraş... Umarım hakkimda ne hayirli ise o olur. .
10 Yorumla
+1 yılHayır olmaz bir erkeğe kaçmak bu hayatta yapacağın en yanlış şeylerden birisi.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBabanı ikna edersiniz anneniz vasıtası ile hele o çocuk okusun önce askerliğini falan yapsın yaşı bayağı küçük.
00 Yorumla Kaçmak çözüm değil aile herşeyden önemli ailenizde sayılıp sevilen sözü geçen biri babanı ikna edebilir.
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarını memnun ederek yaşarsan kendi hayatını yaşayamazsın.
Baban uzun bir süre seninle konuşmaz , eninde sonunda seninle barışır.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sevgilin sizin memlekete gelsin sen gitme, kaçmak asla iyi bi çözüm değil bugüne kaçanların yüzde kaçı mutlu sanki
00 Yorumla
+1 yılTatlım saçmalama ne kaçması yaa otur oturduğun yere
Seni çok seviyorsa gelsin ikna etsin babanı
Bu kadar basit00 Yorumla
+1 yılOnu iyice tanıyıp, ailenin onayını Alman daha iyi olur bence onların tecrübesi senden daha fazla çünkü.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki
İllaki onaylamamasının mantıklı bir sebebi vardır.10 Yorumla sen 23 sün diğeri 19 yaşında bir çocuk.. kaçmak falan akıllıca değil
10 YorumlaKaçma derim babanın rızası da önemli elbet izin verecek.
10 YorumlaBir halt mı varda kaçıp evleniyonuz. Yazık olur gençliğine
10 Yorumla
+1 yılKaç bence,, görürsün dünyayı tersten ohh güzel olur kaç hiç durma
10 Yorumla
+1 yılYasin çok küçük bence baban yok diyorsa bir bildiği vardır hayatta kimse için aileni ezme
10 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat