AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Sosyal medyadan tanıştığın birine kaçmak ne be kızım milenyum köylüsü müsün
Aileni karşına almadan halletmeye çalış. İleriyi de düşün Allah korusun o çocuk seni aldatsa dövse geri gelecek bir yerin olmayacak. Babanı ikna etmeye çalış gerekirse 2 yıl kadar bekle Yasin çok ilerlemiş değil. Çok aşığım dayanamıyorum dersen de 2 yıl ikna etmeye çalış.
Bence saçmalık olur rızasız iş genelde Bağdat’tan dönüyor !
Gercekten oturup mantikli dusünmen lazim ailen bos yeremi istemiyo?
Saçmalama kaçan herkes anne baba bedduası aldığı için çok çekiyor. Onlar inka olsunlar diye dua arayışına gir böyle şeyler düşünme bile
Sakın kaçma. Babaların bedduası tutuyor gerçekten. VE baban vermiyorsa bekle gönül rızasıyla git
Kaçma ama bir şekilde diret hemen pes etme. İnşallah hayırlısı ise evlenin bir an önce.
Kaç kardeş sevdiğinin peşinde ol. Elbet barışır ailen kızlarısın sokağa atacak halleri yok
kaç evlen sevdiğinle bir ömür mutluluk huzur versin
Araya aile büyüğünü sokun. Lâkin elin adamı için babanı üzmeyi göze alma derim.
Hemen peşin hükümlü olunmaz bu konularda , yavaş yavaş işliceksin annenle birlik olup. Ailen senin için kıymetliyse evliliğine de yansır benim fikrimce bu kaçma işinin getirdiği stres üzüntü
Ekonomik bağımsızlığın varsa evlenmek ya da istediğini yapmak için kimsenin ağzına bakman gerekmez. 23 yaşındasın her alanda bağımsız bireysindir diye düşünüyorum babanı dinlememe gerek yok.
Yani uzak sıkıntı yaa öyle iyi görünurler zaten en başta sonradan b. kları çıkar ortaya
bir şey öğrendiysem baba sözünü asla dinlemeyeceksin kaç kurtul
Babanin ellerinden öperim. Elbet vardir bir bildiği
kaçma sakın ha herşeyin bir yolu vardır ikna etmeye çalışın
Benim sana tavsiyem cocuk bir kac kere daha gelsin baban illa birgun pes edicek vericek baban bence deneme asamisinda bakalim cocuk nekadsr istiyor
Ne demek vermem ya malı mısın onun :D ben gidiyorum ister destekle ister destekleme de annenle de bağını koparma.
Öyle zor bir durum ki.
Kaçsan aklın razı değil
Kalsan gönlün razı değil.
Rabbim doğru bir karar vermeyi nasip etsin.
Keşke aileler daha anlayışlı ve yapıcı davransalar.
Umarım ne karar verirsen ver pişman olmazsın.
Kaçarsan elin oğlu ilerde ailesini dışlamış bu bende bunu dışlayayım der
Kaçma. Burda çok çift kaçıp bize geliyordu sığınmak için , biz o çiftleri evkendirdik falan aileleriyle aralarını duzeltik vesselam çift 1 aya kalmdan boşandılar...
Bence bunu uzman bir psikolğa falan danışmalıydım. En azından bir bilene sorsaydın. Burası en son soracağın yer çünkü.
Niye sen kendini uzağa gitmek zorunda hissediyorsun onu anlamadım çok seviyosa senin yaşadıgın ile gelir.
19 yaşında çocuk Bence cok erken
Sonra pişman olmayın derim
hahahah vermiyorsa bi bildiği vardır iyi misin ayrıca 19 yaşında evlilik mi olur sonradan gelen biri için aileni rezil mi edicen sen bence sıradan bi mahalle kızısın aklı başında teşko olmayan bi tip böyle evlenmez :D
Aman kaçayim falan deme. Babalar kıskanç olur, hâlâ kabullenemiyordur biraz zaman gerek ama ne kadar o babana bağlı.. üstüne gitme sabredin olur insAllah
Bende kaçırdım fakat öyle sanal alemden tanışmadım göz göze geldik sonra telefon numara mı verdim 4 yıl flört ettik sonra babası vermedi kaçırdım bende ☺️
Baban başkasına vermeyecekse kaçma. Once ekonomik bagımsızlıgıni eline al. paranı kazan. sonra istedigin rest i çek
Seni gerçekten sevse kaç demek yerine mücadele edelim der. Ailene saygısı olmayanın sana hiç saygısı olmaz kendine gel
ya deli misin bu yas evlenmek icin cok erken bence evden kacmak ne ya bin yil oncesinde mi yasiyoruz ayrica
Kendinden kucuk biriyle sevgili. olmaya utanmiyor musun ya
19 yaşımda tanıştım 23 yaşındayım sevgilim de 25 yaşında
Simdi oldu
Kaçarsan sonra pişman olursın! Aklını başına al aileni karşına alma
Kaçmak sevdigine kavuşmanın kısa yolu * ona güvenip tanımak şart sonra pişman olup ortada kalmakta var
Bunu kimse diyemez mantıklı mi değil mi diye, bence 🚷kaçmak bir çözüm değil🚷
Hem neden vermiyor? 😔Her baba kızının iyliyini ister❤️
Kaçarsan hayatını mahvetmiş olursun.. gözünü seveyim yapma
Bence kaçma. Sonuna kadar uğraş. Kaçmak çok kötü ve zor birşey.
Kaçma sakın başka bi yol bulmaya bak pişman olursun sonra
Kaçmayın kaçmayın yazık etme sen herşeyden önce aileni düşün
Kaç gitsin seviyorsan burdakileri dinleme sonra pişman olursun
Sen öyle yaptın herhalde
Kaçmak pişmanlıktır...
Aileni asla karşına alma
Bence hayatını karartma ailenide üzme flimlerdeki gibi olmuyor hayat daha çok gençsin :)
Bence kaçma ama sen bilirsin yine de kaçarsan iyi olur
Kaçma babanı ikna et baba ahi bedduasi tutar aile herşeydir seviyorsa illaki evlenirsiniz
Bence ailene yazık ediyorsun yapma belki kötü yanı çıkar ortaya
Karlındaki kişiyi kacacak kadar güveniyorsan kaç ama sonradan işler değişirse sana yazık olur
Alişan ne alaka, Alişan bildigin emanetçi Tepecik de
Baban malın önde gideni bayrak tutanı ileri geri zekalıymış
Babasına nasıl hakaret etme cesaretinde bulunuyorsun?
Açıklama yapmadan anlamıştm 19 yaşında tanıştığını okuduğunuzu anlayın be seninde noktalama işaretlerin eksik tabi..
Kaçma bence, pişman olursun
Beterin beteri var söyliyim
Kaçma konuşarak halletmeye çalış
Aklın varsa kaçmazsın
Aileni ezme derim.. muhakkak yumuşayacaktır..
Feratlar ve küpekler giremez ödkslsl
Babana de ki ; Ev-le-ne-cem ! vermezseniz gaçacam.
Güveniyorsan olabilir
Kaçma sakın ailenle konuş kabul ettir
Sakin kaçma kacan insanin bi degeri asla olmuyor
Kaçma, kaçarsan neyle karışılaşıcapını bilmiyorsun, sonra Müge Anlı bulur