Sevdiğim kişinin ailesi beni başım açık diye istemiyor, ilişkimi bitirmeli miyim?

1 senelik ilişkim, ailesi ile artık tanışacağım, işler ciddi boyuta ulaştı ancak ailesi beni başım açık olduğu için kabul etmiyor. İlişkimizin başında, büyük bir sorumluluk mu denir artık ne ise, onu aldım ve "ailen kabul etmez ise ve sen de elinden geleni yapmış olursan ben kapanırım" dedim. Şimdi ailesine hafif çıtlatmış, ailesi dünya kadar laf etmiş (açık kapalı önemli değil, iyi olması önemli diye), ailesi ile bir sürü kavga etmiş. Bir daha deneyeceğim ama "annem öyle bir evlilik yaparsan her gün ağlarım" dedi demiş. Hasta olsun istemiyorum, sağlık söz konusu olursa dururum diyor. Ben de ailesi ile kötü olsun istemiyorum tabii ki ama ben hep böyleydim, ne yapacağım bilmiyorum. Açık saçık ortamdan ortama koşan biri de değilim, kendimi çok kötü hissediyorum. Başım açık olunca kötü mü oluyorum, ailesinin düşüncesi tabii ama kendimi kötü hissettim. Neler neler var, kapalısı açığı kalmadı bu işin, kötü olmak için illa açık olmak gerekmiyor ama ailesi de sağlık vs. diyerek onu caydırmaya çalışabilir. Annesi biraz eski kafalı yani, bilmiyorum ne yapmalıyım.
Sevdiğim kişinin ailesi beni başım açık diye istemiyor, ilişkimi bitirmeli miyim?