30 yaşına girdim, 29/28/27 yaşlarında benim kafada ağırbaşlı kız bulamıyorum. Genelde 22/23/24'ler denk geliyor bunlar da çok hızlı yaşıyor, yetişemiyorum gibi hissediyorum. Eski laylaylomluk bitti galiba.
2 ay
30 yaşına girdim, 29/28/27 yaşlarında benim kafada ağırbaşlı kız bulamıyorum. Genelde 22/23/24'ler denk geliyor bunlar da çok hızlı yaşıyor, yetişemiyorum gibi hissediyorum. Eski laylaylomluk bitti galiba.
Cevap
1Cevap
olgun kadın ara bulursun
Kendinden büyük bul sen de.32-33 falan.
Onlarda travma geçirmiş oluyor. 😀
25-26 bul bak onu yazmamışsın 😃
Denk gelmemiştir 😀 şaka bir yana insan tanımak artık harbi çok zor hale geldi, ben bir de açık bir adamım paramı malımi saklamam. İçkim sigaram yok, güvenen biriyim ama ne hikmetse yetmiyorum 😀 yetmediğimde de bir şeyler ters gidiyor ve bitiyor
Çok zor hem de. Boş ver zamanı gelince çıkar karşına. Bu işler zorlamaya da gelmiyor. Akışta kal. 😃
Anlaşıldığima sevindim 😀, sende de bu yaşlarda oluşmuştur 🙂
Evet, 30’un olgunluğu erken geldi.
Aslında 27 yaşında başlıyor. Ben son evrelerdeyim. Alıştım 😀
Bilmem olunca oluyor benim sevgilim 31
Demek ki sen olgun bir kadınsın
21 yaşındayım ve ayakkabımı bile baglayamıyorum ama karakter olarak evet çok çocuksu değilim
Anladım Allah çocuğa kolaylık versin. Ama şu düşünceye kanma bu benle anlaşıyor değil, bu bana tahammül ediyor 😀
Ya trip falan öyle şeyler değil ama yani sonuç olarak 10 yaş 10 yaştır az değil
Anladın sen benim dediğimi işte. Eskiden amann derdim sorun yok derdim anlaşılır dedim de öyle olmuyormuş
Bilmiyorum valla
Olgun kadın bul
Ya birisi ile denk geliyoruz direk kıza yaşın kaç ile giremiyorsun ki, 30 yaşındaki erkek kadın için ilgi çekici geliyor ama erkek için çok yorucu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey o kadar normal ki, resmen yeni level atlama dönemin 😅 30’lara gelince kafa dinginlik, uyum ve huzur arıyor, eskisi gibi her şeye atlamayıp seçici oluyorsun.
Bence sorun sende değil, ortamda. Gittiğin yerler, kullandığın uygulamalar, çevrendeki arkadaş grupları daha küçük yaş kitlesine hitap ediyor olabilir. Bir tık daha sakin, hobi temelli ortamlara kaymayı denesen mi? Mesela spor, workshop, dil kursu, kahve tadımı gibi yerlerde daha “ağırbaşlı” tipler çıkabiliyor ☕
Bir de “ağırbaşlılık” yaşla direkt bağlantılı değil, 24 yaşında da olgun biri bulunabiliyor. Sence şu an aradığın şey daha çok karakter mi, yoksa belli bir yaş aralığı mı? 🧐💬